- Konu Sahibi medd_cezir
- #32.301
evett çift çıktı işteeeee normalde 9 ay boyunca yaparım hep tek...eczacı arkadaşım varsa çıkar demişti zatennn galibaa hamileyimmm![]()
insaalllahhhh, hayirli ugurlu olsunnnn......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evett çift çıktı işteeeee normalde 9 ay boyunca yaparım hep tek...eczacı arkadaşım varsa çıkar demişti zatennn galibaa hamileyimmm![]()
test poztif... inşallah devamı gelir hadi hayırlı olsun gözümüzaydınnzilleri takıp oynayıverlim garii gari de garii
![]()
napıcam ben şimdi pztsiini mi beklicem kan testii içinn..çokk heyecanlıyım çokkkk ya yanlışsa ama değildirr yaaaa![]()
papomm hayirrli olsun hamilesin önce aglayinca korktum negatifmi diye aam hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn canim benim yaaaaaa![]()
napıcam ben şimdi pztsiini mi beklicem kan testii içinn..çokk heyecanlıyım çokkkk ya yanlışsa ama değildirr yaaaa![]()
allahhh ımmmmnasıl bi duygudur yarabbimm yaaaa
ellerim nasıl titredi testi yaptıktan sonr a
halaya gelin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
degildir neden yanlis olsun. sikma kendini. Sakin kal pazartesiye kadar:))))
CANLARIIIMMMMM HEPİNİZE TŞK EDİYORUMMMM..RABBİM HEPİNİZE DE VERSİNNN ÇOK DEĞİŞİK BİŞEYY YAA..HEYCANLIYIM 9 AYDRI HEP TEK ÇİZGİ görüyordum..9 aydır korunmuyorum 4.ayımda dr gittim her şey normal dedi..hormonlar falan bugunde yıne aradım dr o da adetin 3.günü gel dedi sıkıntı bastı beni de .hatta yasağıma dedimm korkuyom test yapayım o da bekle dedi..demin bi ara çıktım yaa test alamay gittim..sbhları da midem bulanıyordu bir haftadır normalde hç olmazdı hep az gezerdim gittim aldım ve çokk mutuyummm
bencede pazartesiyi bekle papommmmmm acelesi yok ..![]()
özelde bakarlarsa hemen bi arayım mı dr ??gideyim mi şimdii ne dersinizzz..pztsini mi bekleyim
canım yanlıs deildir çizgi bariz belli batın bugünmü idi
papom kendin bilirsin ama kesin hamilesin degerin iyice artsin pazartesi baktirirsin yok dayananmam diyosan simdi baktir ozaman..![]()