Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben 9 aydır korunmuyordum..mayıstan beri 4.ayımda dr gttim alttan muayne oldum hormonlarıma bakıldı..dr gayet sağlıklısın dedii 1 sene beklemen gerekiyor dedii..bende baktım herkse adetin 3.günü gidiyor..bugunde dr randevu almak için aradım o kadar inanıyorum ki hamıle olmadımıa pztsi olcam diye..sonra 1 haftadır sabhları mıdem bulanıyo ama ben çok uyumaktan oldugunu düşündüm karnım acıkıyor diyee..biraz once de gittim test aldım ..ve çift çicgiyi gördümm :16::16::16::16:

hayırlısı olsun cnm.bizede dua et.bu arada bizide unutma.gel böle sürekli.

kızlar şimdilik bana müsaade yemek yapacağım bacaklarım falan dhaa yeni rahatladı.yemekleri yaptıktan sonra yıne gelirim :34::34:

paposoner canım tebrik ederim çok sevindim bende diyordum bizim topik çok durgun bu aralar yeni hamişimz yokmu acaba diye merak edyrdm sağ salim kucağına alırsın inşallah darısıda bizlere inşallah...

Son düzenleme:
kızlar bende bu gece rüyamda test yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu artık okadar kafama takmışım ki rüyalarıma giriyor:))

Selam kizlarrrrr ............. Ben ölüyorum yorgunluktan , 7-8 makine camasir yikadim yorgan yastik carsaf ne varsaa, camasirhanede yikadim allahtan iki makine varda ati ati verdim ve evin icini temizledim ohh ev bir anda yenilendi sanki allahtan esimde yardim etti yoksa simdiye zor bitirirdim .. Hamur yugurdum ve hamur beni bekliyor 1½ bucuk saatir . ufffff bugun bana iyi bir uyku var galiba .... kizlarrr bir sey soracam yenice ovu testi yaptim benim cift cizgi cikti ve benim 17 ci gun bugun gec yumurtlama olur mu ki?

CANLARIIIMMMMM HEPİNİZE TŞK EDİYORUMMMM..RABBİM HEPİNİZE DE VERSİNNN ÇOK DEĞİŞİK BİŞEYY YAA..HEYCANLIYIM 9 AYDRI HEP TEK ÇİZGİ görüyordum..9 aydır korunmuyorum 4.ayımda dr gittim her şey normal dedi..hormonlar falan bugunde yıne aradım dr o da adetin 3.günü gel dedi sıkıntı bastı beni de .hatta yasağıma dedimm korkuyom test yapayım o da bekle dedi..demin bi ara çıktım yaa test alamay gittim..sbhları da midem bulanıyordu bir haftadır normalde hç olmazdı hep az gezerdim gittim aldım ve çokk mutuyummm

Canım,Allahim mutluluğunu daim etsin inşallah çok sevindim senin adına sağ saglim kucağına almayı nasip etsin Allahim.Allahim bizede nasip etsin hayırlısıyla inşallah...

Selam kizlarrrrr ............. Ben ölüyorum yorgunluktan , 7-8 makine camasir yikadim yorgan yastik carsaf ne varsaa, camasirhanede yikadim allahtan iki makine varda ati ati verdim ve evin icini temizledim ohh ev bir anda yenilendi sanki allahtan esimde yardim etti yoksa simdiye zor bitirirdim .. Hamur yugurdum ve hamur beni bekliyor 1½ bucuk saatir . ufffff bugun bana iyi bir uyku var galiba .... kizlarrr bir sey soracam yenice ovu testi yaptim benim cift cizgi cikti ve benim 17 ci gun bugun gec yumurtlama olur mu ki?
Olabilir tabiki mesela bende erken yumurtluyorum,erken olduğu gibi gecte olabilir.Bence bu gece uyku yok sana:))

Ayda 2 defada olabiliyirmus ovulasyon canım

Olabilir tabiki mesela bende erken yumurtluyorum,erken olduğu gibi gecte olabilir.Bence bu gece uyku yok sana:))

Ayda 2 defada olabiliyirmus ovulasyon canım

SAgol canim gecen ay 14-15 gunken cift cizgiyi gormustum ovu testinde ama bugun ihtimalle yarin daha koyu gorecem cift cizgilari .. :16::16::16: Canim ben cok yoruldum mu , uyur kalirim yorgunluktan ....

gurbetim cift cizgi varsa yumurtlama olacak ozaman tabi test güvenilir bi testse:16:bide inslaah olur ama hamilelik olmazsade bat gecike bilir gec yumurtlamadan dolayii:31::31::31::31:

habibtelerimmmm darisi sizlere insallahhhh ben dedim benden sonra herkes arkamdan glsinnn yoksa kizarim haaaa:47::47::47::47::46::46::46::46: cikmaz zorunda kaldimm evim cok kirli sanki hicbir sey elllemedimmm..kim bana yardim eder yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:27::27::27::27::27:

gurbetim cift cizgi varsa yumurtlama olacak ozaman tabi test güvenilir bi testse:16:bide inslaah olur ama hamilelik olmazsade bat gecike bilir gec yumurtlamadan dolayii:31::31::31::31:

Ovu testine guvenemiyorum ki .. bakalim yatmadan once sogan suyumu icmeden bir test daha yaparim emin olmak icin .. ama buyuk ihtimalle gec yumurtluyorum ama dün akinti vardi sogan suyundan mi niyeyse.. hayilriis canim artik adet olana kadar bir gun arayla calisacaz .. :52::52:

Back
X