Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

isterseee sevmesinnnnnnn:27::27::27::27::27::27: Afiyet bal seker olsunnnn t\rlim cevir de falima bak bari:9::9::9::9::9::9:

faldan anlamamki bitanemm ama çok güzel kahve yapar çok güzelde içerim telvesinide günde 1 yüzüme sürer pilling yaparım.tavsiye ederim sadec kahvenin telvesi cilde çok iyi geliyooo

yaaa arkadaşlarr 29 -30 regl gunum herzaman iki gün öncesinden belirtiler olurdu bu sefer hiç birşey yok test yapsammı acabaaa
varmıdır ümitlenmekte istemiyorum boş yere ne yapıyım benn yaaaa:18::18::18::18::26::26::26:

ama benim arkadaşımda benim gibi kahvekolik ona küçük fincan 1 tane içebilirsin demiş tok karnına :(

dokunursa içmesin o zaman bilemedim ben :((((

kizz hancekk alindin miii :17: bu topikte alinmak yok bizim normal konusmalarimiz boyle sana bisey demedim yani yanlis anlama tatlikomm :54:

yaaa arkadaşlarr 29 -30 regl gunum herzaman iki gün öncesinden belirtiler olurdu bu sefer hiç birşey yok test yapsammı acabaaa
varmıdır ümitlenmekte istemiyorum boş yere ne yapıyım benn yaaaa:18::18::18::18::26::26::26:

canimm benim bi kere 12 gun gecmisti bende cok heyecan yapmistim ama bisey yoktu her zamanki gibi sana tavsiyem fazla kafani bununla kurcalama kafaya takmamak en iyisi desemde biliyorum takiyoruz stresten kaynaklanabiliyo.. insallah seninki stresten degilde bebis oldugu icindir :49:

ceviz bal yogurt yiyorummmm ama buradaki yogurdu sevmiyorummm yaa hazir oldugu icin...tr ye gidiyimde iyice besleneyimmm..yumurta zeytin yedik kahvaltidaa birazdan sutumu icerimm...sutude sevmem nedensee:5::5::5::5:

kizz hancekk alindin miii :17: Bu topikte alinmak yok bizim normal konusmalarimiz boyle sana bisey demedim yani yanlis anlama tatlikomm :54:

yok bitanem alınmadım alınmam ben ama hani doktoru ona verdide o yüzden onada teklif etmiştim:)))

ben kahveyi nescafe fincanları varya onlarla içerim günde kaç fincan içtiğimi bilmiyorum :))):9:

canimm benim bi kere 12 gun gecmisti bende cok heyecan yapmistim ama bisey yoktu her zamanki gibi sana tavsiyem fazla kafani bununla kurcalama kafaya takmamak en iyisi desemde biliyorum takiyoruz stresten kaynaklanabiliyo.. insallah seninki stresten degilde bebis oldugu icindir :49:

evet bazen benımde oluyo gecikiyo offff yaaa yapmıycam bekliyim olursa olurr napımmm (içimde içimi yiyo tabii )buardan aslında pek ümitli değillim yumurtlama donemının çogunda çalışma yapamadık:(((

Son düzenleme:
ceviz bal yogurt yiyorummmm ama buradaki yogurdu sevmiyorummm yaa hazir oldugu icin...tr ye gidiyimde iyice besleneyimmm..yumurta zeytin yedik kahvaltidaa birazdan sutumu icerimm...sutude sevmem nedensee:5::5::5::5:

yok bitanem alınmadım alınmam ben ama hani doktoru ona verdide o yüzden onada teklif etmiştim:)))

ben kahveyi nescafe fincanları varya onlarla içerim günde kaç fincan içtiğimi bilmiyorum :))):9:

habibtemm yumurtani baligini ye bu aylarda iyi beslenmen gerek unutma :54:

hancegim bende alindin diye korktum :17: masallah sana baya iciyosun zararli degilmi o kadar icmek :31:

evet bazen benımde oluyo gecikiyo offff yaaa yapmıycam bekliyim olursa olurr napımmm (içimde içimi yiyo tabii )buardan aslında pek ümitli değillim yumurtlama donemının çogunda çalışma yapamadık:(((

hayirlisi olsun canimm Rabbim gonlune gore versinn :16:

Merhaba kızlaaarr ben bugun katıldım aramıza 7 aydır bebek istıyorum bende bu ay tuhaf bı sekılde olucak gibi bır his var. Son adetımın uzerınden 24 gun gectı belı bır adet gunum olmadıgı için bılemıyorum ama ne hamılelık nede adet belırtısı hıssetmıyorum belkı cıkar dıye bu sabah test yaptım ama negatif. Hamilelik hissedilir mi ne dersiniz :)

Son düzenleme:

canımmm bence gününü bekle öyle yap 30 unda mesela,çünkü benim reglim hep gününde gelir beklerim o güne kadar akşama kadar gelmezse sevinçten deliye döner hemen bi gebelik testi yapar beklemeye başlarım tabiki netice hep tek çizgi oldu testten 10-15 dakika sonra regl oldum o yüzden artık test falanda yapmamaya karar verdim çok stres yapar oldum kendime

Merhaba kızlaaarr ben bugun katıladım aramıza 7 aydır bebek istıyorum bende bu ay tuhaf bı sekılde olucak dıye bır his var. adetımın uzerınden 24 gun gectı belı bır adet gunum olmadıgı için bılemıyorum ama ne hamılelık nede adet belırtısı hıssetmıyorum belkı cıkar dıye bu sabah test yaptım ama negatif. Hamilelik hissedilir mi ne dersiniz :)

selam gulnur hosgeldin aramiza :16: adetin geciktimi ben anlamadim :44: herhangi bi belirtin varmi ?

canımmm bence gününü bekle öyle yap 30 unda mesela,çünkü benim reglim hep gününde gelir beklerim o güne kadar akşama kadar gelmezse sevinçten deliye döner hemen bi gebelik testi yapar beklemeye başlarım tabiki netice hep tek çizgi oldu testten 10-15 dakika sonra regl oldum o yüzden artık test falanda yapmamaya karar verdim çok stres yapar oldum kendime

ben de normalde yapmıyorum bir defa yaptım sadece ondada çok moralım bozuldu tek çızgi görüncee daha yapmadım o gunden sonra ne biliyim yaa kararsızım inşallah hakkımızda hayırlısı olsunn :49::49::49::49::49::49:hepimiz böyle olalımm

selam gulnur hosgeldin aramiza :16: adetin geciktimi ben anlamadim :44: herhangi bi belirtin varmi ?

hoşgeldin canım bende ilk denemeye başladıgımız ay öyle hissetmiştim kesin hamıleyim diyodum psikolojik sanırım belirtiler önemlii hatta kan testi bende bunu burada ögrendimm

hoşgeldin canım bende ilk denemeye başladıgımız ay öyle hissetmiştim kesin hamıleyim diyodum psikolojik sanırım belirtiler önemlii hatta kan testi bende bunu burada ögrendimm

ama zeynebim ben bu belirtilere inanmiyorum tum hamilelik belirtilerini yasiyoruz sonra test yapiyoruz sonuc kocaman NEGATIF (-) bence belirtilere takilmayin

Back
X