Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben yemek yapıyımda öyle geleyim arkadaşlar tanıştıgıma memnun oldum tekrar görüşmek üzere bu arada yasakhayal
ve selenceklimle karşılaşamıyoruz nerelerdeler acepp :52::52::52:

Son düzenleme:
ben yemek yapıyımda öyle geleyim arkadaşlar tanıştıgıma memnun oldum tekrar görüşmek üzere bu arada yasakhayal

gorusuruz yine canim kolay gelsin sana yasakhayalimm bugun yok gelsin sorarim ona bennn :52::52:

selam gulnur hosgeldin aramiza :16: adetin geciktimi ben anlamadim :44: herhangi bi belirtin varmi ?

hosbuldmm :) adetimin geçip geçmediğini kestiremiyorum son bıkac aydır erken geldı ama duzen yok her ay gelıyor fakat duzenlı bir sekılde değil. yumurtalık kisti var adet zamanı gidiyor sonra gelıyor sacma sapan bişey.. en son 4 ocakta hastalandım suana kadar bişey yok. belirtide yok bu sabah test deneyeyim dedim negatif cıkacagını bılıyordum ama denedim. :D

daha ben ne yemek yapacağıma bile karar veremedim 7 de geliyor eşim:)))

sen ne yapacaksın???

kizlarr belirtilere takilmayinn gercekten adetle ayniii adet gectigindede kan testi kesin sonuc verir...ve ben 10 gun olmadimmm adet dedimki kesin hamileyimmm..ama degildimm..her belirtiyee takilmayinnnn yoksa sonucu bazen negatifle sonuclaninca kotu oluyor...herseyi akisina birakin rahat olun canlarimm:16::16::16::16::16:

hosbuldmm :) adetimin geçip geçmediğini kestiremiyorum son bıkac aydır erken geldı ama duzen yok her ay gelıyor fakat duzenlı bir sekılde değil. yumurtalık kisti var adet zamanı gidiyor sonra gelıyor sacma sapan bişey.. en son 4 ocakta hastalandım suana kadar bişey yok. belirtide yok bu sabah test deneyeyim dedim negatif cıkacagını bılıyordum ama denedim. :D

hmmm anladim canim gecmis olsunnn :16: insallah diledigine sende kavusursun dr fln gidiyomusun?

hosbuldmm :) adetimin geçip geçmediğini kestiremiyorum son bıkac aydır erken geldı ama duzen yok her ay gelıyor fakat duzenlı bir sekılde değil. Yumurtalık kisti var adet zamanı gidiyor sonra gelıyor sacma sapan bişey.. En son 4 ocakta hastalandım suana kadar bişey yok. Belirtide yok bu sabah test deneyeyim dedim negatif cıkacagını bılıyordum ama denedim. :d

gülnurcum hoşgeldin aramıza hoş bende yeniyim ama:)))

hamile kalan arkadaşım-ki ondada fazlasıyla yumurtalık kisti vardı o bana kaset testlere kesinlikle güvenme dedi oda yapmış negatif çıkmış kanda yaptırmış sonuç pozitif..en güvenilir sonucu kanda bakılan beta-hcg testi veriyor:3:

hmmm anladim canim gecmis olsunnn :16: insallah diledigine sende kavusursun dr fln gidiyomusun?

sağol canım =) en son adetımden sonra gıtmısdım kontrole kıstte buyume olmamıs ama gıtmemıs dedı ben bıraz geç ggıttım belkıde bırdaha olustu sordum gebeliğe engel olanlardan değil dedi bidahakı sefer adetının 3. gunu gel gecmezse dogum kontrl hapı vercem dedı.

kizlarr belirtilere takilmayinn gercekten adetle ayniii adet gectigindede kan testi kesin sonuc verir...ve ben 10 gun olmadimmm adet dedimki kesin hamileyimmm..ama degildimm..her belirtiyee takilmayinnnn yoksa sonucu bazen negatifle sonuclaninca kotu oluyor...herseyi akisina birakin rahat olun canlarimm:16::16::16::16::16:

adet tarihin 10 gün mü gecikmisti? sonra ne oldu? adet mi oldun? en fazla ne kadar gecikti?

gülnurcum hoşgeldin aramıza hoş bende yeniyim ama:)))

hamile kalan arkadaşım-ki ondada fazlasıyla yumurtalık kisti vardı o bana kaset testlere kesinlikle güvenme dedi oda yapmış negatif çıkmış kanda yaptırmış sonuç pozitif..en güvenilir sonucu kanda bakılan beta-hcg testi veriyor:3:

hoşbuldum canım merhaba :)) bunu hep soyluyorlar bende o yuzden uumudumu kaybetmedım daha. peki kist olanlarla alakalı bıseymı bu herkes için mi gecerli bende bir tane 2cmlik kist avr cok değil.. hatta bazı doktorlar uzerınde durmuyor hemen hemen her kadında var dıyorlar..

sağol canım =) en son adetımden sonra gıtmısdım kontrole kıstte buyume olmamıs ama gıtmemıs dedı ben bıraz geç ggıttım belkıde bırdaha olustu sordum gebeliğe engel olanlardan değil dedi bidahakı sefer adetının 3. gunu gel gecmezse dogum kontrl hapı vercem dedı.

gebelige engel degilse endiselenme ama adet oldugunda yine git dr dedigi gibi insallah faydasini gorursun :34:

hoşbuldum canım merhaba :)) bunu hep soyluyorlar bende o yuzden uumudumu kaybetmedım daha. Peki kist olanlarla alakalı bıseymı bu herkes için mi gecerli bende bir tane 2cmlik kist avr cok değil.. Hatta bazı doktorlar uzerınde durmuyor hemen hemen her kadında var dıyorlar..

adet düzensizliklerin buna bağlı olabilir çünkü onunda çok düzensiz olurdu adetleri,okendini şöyle tarif edersi patates çuvalı gibi olmuş yumurtalık hangi boyda hangi mm de istersen var derdi.o birinden hayıt otunu duymuş onu yaptı 1 ay kullandı onunla hamile kaldı ama kistler duruyor öyle doğumda aldırmayı düşünüyordu doktoru kanaman çok olur doğumdan sonra onlar için tedaviye başlarız demiş...

Amacım kimseyi korkutmak değil bu arada ama kistlerle bile hamile kalınabiliyormuş ani arkadaşımda çok fazlaydı ve oda hamile kalabildi çok şükür o yüzden allahtan ümit kesilmez hayırlısıyla bizde sevineceğiz inşallah

adet düzensizliklerin buna bağlı olabilir çünkü onunda çok düzensiz olurdu adetleri,okendini şöyle tarif edersi patates çuvalı gibi olmuş yumurtalık hangi boyda hangi mm de istersen var derdi.o birinden hayıt otunu duymuş onu yaptı 1 ay kullandı onunla hamile kaldı ama kistler duruyor öyle doğumda aldırmayı düşünüyordu doktoru kanaman çok olur doğumdan sonra onlar için tedaviye başlarız demiş...

Amacım kimseyi korkutmak değil bu arada ama kistlerle bile hamile kalınabiliyormuş ani arkadaşımda çok fazlaydı ve oda hamile kalabildi çok şükür o yüzden allahtan ümit kesilmez hayırlısıyla bizde sevineceğiz inşallah

İnşallah canım sen ne kadardır deniyorsun? 6 aydır negatıf sonuc alıyorum ama bu aya heralde cok bel bagladım negatif cıkarsa ılk kez uzulcem :/

canmmm adet duzensizliginden kaynakliydi bende pko vardi...ve strese bagli gelmedi adetim...ilacla adet oldummm doktora gittimmm...eger gecikme varsa adetiniz gelmediysee doktora gitmeniz gerekli...:16::16::16::16::16::16:

canmmm adet duzensizliginden kaynakliydi bende pko vardi...ve strese bagli gelmedi adetim...ilacla adet oldummm doktora gittimmm...eger gecikme varsa adetiniz gelmediysee doktora gitmeniz gerekli...:16::16::16::16::16::16:

13 ocak ta adet olmam gerekiyordu 18 ocak ta doktora gittim. kan testi yapti negatif. muayane etti hersey saglikli dedi. 31 ocak ta yeni randevu verdi. ve ben hala adet olmadim:)

inşallah canım sen ne kadardır deniyorsun? 6 aydır negatıf sonuc alıyorum ama bu aya heralde cok bel bagladım negatif cıkarsa ılk kez uzulcem :/

ben 10 aydır deniyorum hayatım ve seni çok iyi anlıyorum her ay yaptığım kaset test ve bende yarattığı tahribatı anlatamam sana psikolojik çöküntü yaşıyorsun..ama bundan sonra yapmamaya karar verdim onu adetşm geçerse hemen beta-hcg yaptırmaya koşacağım kliniklerden birine:54:

ben 10 aydır deniyorum hayatım ve seni çok iyi anlıyorum her ay yaptığım kaset test ve bende yarattığı tahribatı anlatamam sana psikolojik çöküntü yaşıyorsun..ama bundan sonra yapmamaya karar verdim onu adetşm geçerse hemen beta-hcg yaptırmaya koşacağım kliniklerden birine:54:

iyi fikir :)) aslında hiç oralı olmucaksın ama yapabılsek keske. adet gecsin şöyle bi 10 gun falan anca o zman gıtmek lazım. o sabır da bizde yok :D

iyi fikir :)) aslında hiç oralı olmucaksın ama yapabılsek keske. Adet gecsin şöyle bi 10 gun falan anca o zman gıtmek lazım. O sabır da bizde yok :d

yoook ben öyle 10 gün bekleyemem adet geçtiği gün uçarım vallahi doktora çünkü azda olsa sigara kullanıyorum onun için hemen öğrenmem lazım

13 ocak ta adet olmam gerekiyordu 18 ocak ta doktora gittim. Kan testi yapti negatif. Muayane etti hersey saglikli dedi. 31 ocak ta yeni randevu verdi. Ve ben hala adet olmadim:)

perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum hayatım güzel haberlerini almak için :34::34::32::32::32:

Back
X