Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yoook ben öyle 10 gün bekleyemem adet geçtiği gün uçarım vallahi doktora çünkü azda olsa sigara kullanıyorum onun için hemen öğrenmem lazım

:)) anladım canım ALlah hakkımızda hayırlısını versın inşallah isteyen herkese nasip etsin hasretini cektırmesin daha fazla...

Evveeeet şimdi yemek yapma zamanı:))) biraz geç kaldım ama yetişir hepsi:)))

yemekten sonra görüşmek üzere kızlarrr:9::9::9:

umudd gel ya artık bak b ana soğan suyu yapıorm ama bana kızacak biri yok geeeeeeeeeeellll artık bekletme bizi:54::54::54::54::54::54::54:

kizlar sonunda 15 gecikme ile adet oldum.. ayy sevinecegim aklima gelmezdi. en azindan ikilemde degilim artik:))) ama cok zorladi, hem sabrimi hemde ruhumu:)) ee ne olcak simdi, persembe günü doktor randevum vardi. iptal mi etmem gerekiyor???

kizlar sonunda 15 gecikme ile adet oldum.. ayy sevinecegim aklima gelmezdi. en azindan ikilemde degilim artik:))) ama cok zorladi, hem sabrimi hemde ruhumu:)) ee ne olcak simdi, persembe günü doktor randevum vardi. iptal mi etmem gerekiyor???
cnm işte hayat böyle zamanında üzüldüğümüz şeye yeri geliyo seviniyoruz..en azından kırmızılar geliyor çok şükür..cnm bence git4. günün olucak hem muayene eder hem hormonlarına falan bakılabilir..iptaletme bence..neden 15 gün geciktin onu anlarsınız en azından..

cnm işte hayat böyle zamanında üzüldüğümüz şeye yeri geliyo seviniyoruz..en azından kırmızılar geliyor çok şükür..cnm bence git4. günün olucak hem muayene eder hem hormonlarına falan bakılabilir..iptaletme bence..neden 15 gün geciktin onu anlarsınız en azından..

benim reglim 3 gün sürüyor zaten. ama regli iken doktora gidilir mi ki??? cok kötü bir durum...

azcık geçmişi okudum şimdi annemlere gitcez..bugün babacığımın doğum günü..66 yaşına girdi:nazar::nazar:
yaaa bakaklıma geldi annemle babam ben doğduğumda 33 yaşındaymışş..ben de şimdi 33 oluyorummm eeee gelsin bebiş zamanı gelmişşş:32::32:
öptüm şekerlerrrr:54:

selan ne yaaaaa:30: selan canlarım yazmışımmm pardonnnnnnnnnnnnnnnnnn:27::27:

Son düzenleme:
scorpıonsum aslında yerimde duramıyorum çalışmalara başlayın yumurtacıklarını sen yıne evde takip et bu ay dedi:46::46::46:
gerçi bana bi uğraş verdi önüme oyuncak bırakır gibi:9::9::9: ama olsun çalışmalara devam edebilcem sonunda:46::46::46::46:

oh oh maşallah kuzummm..bu ay çok çalışın bakimmm..buralarda çok takılma kocişle takıllll:17::17::17:
buna da şükür cnm iyiki gittin doktora..bakçalışmalar başlıyoooo:17::17::17:

Ben de burdayım kızlar yemek yapyrdum oyzden fazla yazamadım nasılsınız bakalım?

cok sukur geldi...adet olmak bir turlu olmamak bir turluuu...ama doktora git yumurtaliklara baktir ne durumdalar..insallah hicbirsey yoktur...
azcık geçmişi okudum şimdi annemlere gitcez..bugün babacığımın doğum günü..66 yaşına girdi:nazar::nazar:
yaaa bakaklıma geldi annemle babam ben doğduğumda 33 yaşındaymışş..ben de şimdi 33 oluyorummm eeee gelsin bebiş zamanı gelmişşş:32::32:

habibtemmmmm babanin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu senelere...allahim uzun omurler versin dede olmayi nasip etsin habibtem...masallah masalahh babaya:nazar::nazar::nazar::nazar:en kisa zamandaaa sirinmi sirin tatlimi tatli teyzesinin kuzusu olacak bir bir bebegin olur...:16::16::16::16:

hayırlısı olsun bıtaneminşallah gelecek ay bebeğin gelir göbişine:16:sakın randevunu iptal etme zaten adetliyken gözükmen lazım neden oldugunu anlarsın:34:

canbonum babacının yeni yaşı kutlu lsun.beraber nice mutlu seneler geçirin inşallah:16::16:
Slm kızlar nasılsınızzzzz
ben iyiyimm

çok şükür klnım sen nasılsın:29:

çok şükür klnım sen nasılsın:29:[/QUOTE]

BEN İYİYİM CANIM SEN NASILSINNNNNNNNNNN
KİSTLER GİTMEMİŞŞŞŞ KİSTSİZ KALASIN EMİ

Back
X