- Konu Sahibi medd_cezir
- #33.201
cok sükür....insalllah herkes kalbine göre mutlulugu bulur.. gec olsun güc olmasin olayiydi benim ki cok sükür iyi oldu:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sükür....insalllah herkes kalbine göre mutlulugu bulur.. gec olsun güc olmasin olayiydi benim ki cok sükür iyi oldu:)
Bu gunumuzede sukur hayalotum bisey sorcam en son 8 ocakta regl oldum belim hafif hafif ince ince sizliyo gibi ama tek tarafi sol :26:
ahh cnmm amacım bu yaşta anne olmakk..çünkü annem de beni 33 yaşında doğurmuşşş..şuan 66 yaşında..
ama 33 yaşın acı da bir anısı var ki kaybettiğim abim vefat ettiğinde 33 yaşındaydı..işte o yüzden 33 ten hem umudum var hem de içimi sızlatan bir yanı
bazen otobüste teyzeler bana hangi üniversitede okuyosun diyoo..teyze diyom ben üniversiteyi bitireli 13 yıl olmuşşşş![]()
canım çok okudum oyle kımı hamıle çıkıyo,kimi geç yumurtluyo,kiminde adet belirtileri başlıyo,kiminde soğuk alma:26:
bu konularıda artık okuya okuya karıştırıyorum canbonum:26:en iyisi hayırısı olsun demek![]()
ahh cnmm amacım bu yaşta anne olmakk..çünkü annem de beni 33 yaşında doğurmuşşş..şuan 66 yaşında..
ama 33 yaşın acı da bir anısı var ki kaybettiğim abim vefat ettiğinde 33 yaşındaydı..işte o yüzden 33 ten hem umudum var hem de içimi sızlatan bir yanı
bazen otobüste teyzeler bana hangi üniversitede okuyosun diyoo..teyze diyom ben üniversiteyi bitireli 13 yıl olmuşşşş![]()
haklisin tatlimm sikiyo dimi bu konularbende belirtilere takilmayin diye bas bas bagiriyorum buradan kizlara ama ne biliyim daha cok erken adetime o yuzden biraz heyecan yaptim herhalde :18:
tesadüf diye bisey yoktur hayatta derler... bence bu kadar düsünme, hersey olacagina varir.... 33 yasinda nelerin olacagini bilemeyiz. Dilerim Rabbimden sana kalbine göre versin. Ben 36 yasinda evlendim, ama evlenmeyi hic düsünmüyordum. 22 yasimdayken bir kere istemistim, sonrada bir daha istemedim. ama kismet 36 yasindaymis. Cocuk yapma konusunda emin degildim, kirk yasina kadar düsünürüm veririm kararimi diyordum, ama esim cok istedi. Ben hala o moda girebilmis degilim, olursa ne güzel olur. Olmazsa yüce Mevlam bunu layik görmüs derim. Bu hayatta her insanin bir misyonu var, o misyon disina cikamayiz. Ne istersek isteyelim, ne yaparsak yapalim olay bu!!! o yüzden kalbinide, aklinida birak Yarada. O eyler ne isterse, hemde ne güzel eyler....
yok bitanem sıkılmaktan değil.niye sıkılıyımki ama bana sorsan hamilesin demeyi isterim canbonum.ama heveslendırmek ıstemıyorum insan kotu oluyor ıste sende bılıyonoyuzden hayırlısı olsun dedım
![]()
yok bitanem sıkılmaktan değil.niye sıkılıyımki ama bana sorsan hamilesin demeyi isterim canbonum.ama heveslendırmek ıstemıyorum insan kotu oluyor ıste sende bılıyonoyuzden hayırlısı olsun dedım
![]()
senin içinde hayırlısı olsun canboniste en güzel örnek ben!!! 20 gün adetim gecikti. en son doktora 18 inde gitmistim. bütün belirtiler vardi. ama bugün adet oldum... :))
Agzina saglik canimmyarin basimiza neler gelecegini bilemeyiz o yuzden pozitif dusunelimm...Rabbim herkese sabir versin benimde aralikta vefat eden kuzenim 33 yasindaydi sabretmek lazim
iste en güzel örnek ben!!! 20 gün adetim gecikti. en son doktora 18 inde gitmistim. bütün belirtiler vardi. ama bugün adet oldum... :))
haklisin hayalotum insallah Hakkimizda hayirlisi![]()
senin içinde hayırlısı olsun canbon
artık scorpıonsumun dedıgı gıbı onumuzdeki maçlara bakcaz
ama loorımden umut var hala![]()
haklisin benimde 12 gun fln gecikmisti bi kere daha sonra adet oldum tabi
ama bu sefer adet gunume baya var olunca biraz heyecanlandim ama yine kendimi kandirmak istemiyorum o yuzden kendimi dinlemiyorum![]()
haklisin benimde 12 gun fln gecikmisti bi kere daha sonra adet oldum tabi
ama bu sefer adet gunume baya var olunca biraz heyecanlandim ama yine kendimi kandirmak istemiyorum o yuzden kendimi dinlemiyorum![]()
senin içinde hayırlısı olsun canbon
artık scorpıonsumun dedıgı gıbı onumuzdeki maçlara bakcaz
ama loorımden umut var hala![]()
loorim biyerde okumustum daha bu kkya üye olmadan.diyorduki bi bayanhamile olduğunuzu anlamak için kendinizi dinleyin elbet ozaman doğru yanıttır diyordu.
gece gündüz nasıl başardıysam kendimi dinledimdoğurdum doğurcak gibi oldum sonunda ama bebek yerine kırmızılar geldi
[/QUO
yaaa cok güldüm, sen cok yasa emiiiii:))) gercekten de Allah da seni cokkkk sevindirsin insalllahh...
Bak iste umudum var diyo ben iyice heyecanlaniyorumm![]()
dinle kendiniiii... nereye kacacaksin, kendinde seninle geliyor her yere:))) test yap, bir kac gün gecsin yine test yap. ama test sonuclarindan sonra cok üzme kendini. walla ben tr ye bir gideyim bir kutu test alcam. hem eczane cok uzak hem cok pahali burada:)))