Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

loorim biyerde okumustum daha bu kkya üye olmadan.diyorduki bi bayan:27:hamile olduğunuzu anlamak için kendinizi dinleyin elbet ozaman doğru yanıttır diyordu.
gece gündüz nasıl başardıysam kendimi dinledim:9::9::9::9:doğurdum doğurcak gibi oldum sonunda ama bebek yerine kırmızılar geldi:1::1::1::1:[/QUO

yaaa cok güldüm, sen cok yasa emiiiii:))) gercekten de Allah da seni cokkkk sevindirsin insalllahh...

rabbim cümlemizi sevindirsin inşallah:54::16:

kesinlikle sana katiliyorum burada cok pahali iste oraya gidincede akla gelmiyo ki :37:

evet bakalim hayirlisi ama insallah diyorum bu ay biseyler olmustur :ssz:

insalllahhhhhhh... güzel haber verenlere biseyler ismarlayalim... tesvik edici olur:)) Ben takvimime hatirlatma yazdim, 11 subatta ucuyorum. valizin alabildigi kadar yumurtlama testi ve gebelik testi alicam getircem. gümrükte sorun cikarirlarsa da kiyameti koparirim:)))

insalllahhhhhhh... güzel haber verenlere biseyler ismarlayalim... tesvik edici olur:)) Ben takvimime hatirlatma yazdim, 11 subatta ucuyorum. valizin alabildigi kadar yumurtlama testi ve gebelik testi alicam getircem. gümrükte sorun cikarirlarsa da kiyameti koparirim:)))

bi sorun cikaracaklarini zannetmiyorum bencede all cok lazim oluyo burada almaya kalksan daha pahali oluyo cunku :52:

vallaha basarım o gümrüğü:10::10::10::10::10:sabiha yakın bana ordan bin canbon:27::27::27:

yaa Hayalotcum ben sana bisey sormayi unuttum. ben simdi adet oldum yaa. 31 inde doktor randevum var yani persembe sabah. iptal etmem gerekiyor mu? gerci benim hastaligim 3 gün sürer. gerci adet oldum ama yaprak ped koydum kahverengimsi bisiler geliyor..iptal edeyim mi?

tesadüf diye bisey yoktur hayatta derler... bence bu kadar düsünme, hersey olacagina varir.... 33 yasinda nelerin olacagini bilemeyiz. Dilerim Rabbimden sana kalbine göre versin. Ben 36 yasinda evlendim, ama evlenmeyi hic düsünmüyordum. 22 yasimdayken bir kere istemistim, sonrada bir daha istemedim. ama kismet 36 yasindaymis. Cocuk yapma konusunda emin degildim, kirk yasina kadar düsünürüm veririm kararimi diyordum, ama esim cok istedi. Ben hala o moda girebilmis degilim, olursa ne güzel olur. Olmazsa yüce Mevlam bunu layik görmüs derim. Bu hayatta her insanin bir misyonu var, o misyon disina cikamayiz. Ne istersek isteyelim, ne yaparsak yapalim olay bu!!! o yüzden kalbinide, aklinida birak Yarada. O eyler ne isterse, hemde ne güzel eyler....

tesadüf yok..kader var bence de..Rabbi,m ne yazdıysa ne biçtiyse bize onu yaşamak zorundayız..ondan gelen herşeye katlanmak zorundayız..bu dünya sınav dünyası bu sınavdaki başarının tek anahtarı şükretmeyi bilmek..çok şükür halımıze..
haklısın cnm ben yaramı yamaladım bir şekilde..3 yıl sürdü ama olsun artık iyiyim..artık umutluyum.bir bebek sahibi olup anne olabilmek hayalim şimdi...anneme ve babama bir evlat daha verebilirim..kuzularının kuzusunu kucaklarına aldıklarında onların da yaraları yamalanacak inanıyorum..
doğum ölüm ve evlilik kaderimiz değişmez derler cnm..ne güzel kısmet bu yaşınaymış ve kocişin de bebk istiyor..eee sende adapte olursun artık anneliğe..zaten insan korunmayı bırakınca acayip bi anne olma isteği düşüyo yüreğine..ben öyleyim yani şu annn:26::26:

Agzina saglik canimm :16: yarin basimiza neler gelecegini bilemeyiz o yuzden pozitif dusunelimm...Rabbim herkese sabir versin benimde aralikta vefat eden kuzenim 33 yasindaydi sabretmek lazim

ahh lorimm Allah size de sabır versinn..benim abim için bir tabirim var..''bir tesbihlik hayat''

yaa Hayalotcum ben sana bisey sormayi unuttum. ben simdi adet oldum yaa. 31 inde doktor randevum var yani persembe sabah. iptal etmem gerekiyor mu? gerci benim hastaligim 3 gün sürer. gerci adet oldum ama yaprak ped koydum kahverengimsi bisiler geliyor..iptal edeyim mi?

canbonum geçmişte yazmıştım sana ama gormedın sanırsam:29:
iptal etme zaten kontrole gıttıgınde adetlıkende gel dıcektı sana.bu senın için büyük bi şans oldu zaman kaybetmicen.yarına kalmaz sökülürsün canım.adetin 3 ve 4.gunu gel dıyolar zaten.iptal etme öyle git:29::29:

tesadüf yok..kader var bence de..Rabbi,m ne yazdıysa ne biçtiyse bize onu yaşamak zorundayız..ondan gelen herşeye katlanmak zorundayız..bu dünya sınav dünyası bu sınavdaki başarının tek anahtarı şükretmeyi bilmek..çok şükür halımıze..
haklısın cnm ben yaramı yamaladım bir şekilde..3 yıl sürdü ama olsun artık iyiyim..artık umutluyum.bir bebek sahibi olup anne olabilmek hayalim şimdi...anneme ve babama bir evlat daha verebilirim..kuzularının kuzusunu kucaklarına aldıklarında onların da yaraları yamalanacak inanıyorum..
doğum ölüm ve evlilik kaderimiz değişmez derler cnm..ne güzel kısmet bu yaşınaymış ve kocişin de bebk istiyor..eee sende adapte olursun artık anneliğe..zaten insan korunmayı bırakınca acayip bi anne olma isteği düşüyo yüreğine..ben öyleyim yani şu annn:26::26:

aynen valla haklisin.. esim bebek istediginde hemen bir karalar baglamistim. daha degilllllllll diye!! ama ne zaman korunmamaya basladim her gün bekler oldum.. ne zaman edet oldum üzülmeye basladim... cok entersan gercekten de... simdi adet im bu kadar gecikmeseydi yine üzülecektim ama gecikince korktum sorun var diye ondan simdi sevincliyim:))

her zaman pozitif düsünemeyiz... en nihayetinde bir insaniz bizde.. ama cok fazla yara almadan, kendimizi fazla yipratmadan toparlanabilmeliyiz. Cünkü geriye bir tek kendimiz ile basbasa kaliyoruz.. Iyi bakalim ruhumuza, oda bu uzun yolda bize destek olsun...:))

haklısın cnmmm..hayat uzun..yaniinşallah..hakkıınca yaşamayı bilmeliyiz..

Kızlarrrrr ben geldimmmm:3::3:

Geçmişi okuyup cevaplayayım dedim ama intde bi problem var çok geç açıyor okuyamadım hiçbişey nasılsınız iyimisiniz

canbonum geçmişte yazmıştım sana ama gormedın sanırsam:29:
iptal etme zaten kontrole gıttıgınde adetlıkende gel dıcektı sana.bu senın için büyük bi şans oldu zaman kaybetmicen.yarına kalmaz sökülürsün canım.adetin 3 ve 4.gunu gel dıyolar zaten.iptal etme öyle git:29::29:

tamam o zaman. iptal etmeyeyimm..11 inde tr ye gidecektim orada birine giderim diyordum madem buna devam edeyimm....

Back
X