Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya kaçakcanbon um olsa bilirdi ne istediğimi adını bilmiyorum çunku:27::27::27:
canının saglıgı kuzum sagsalım gelın yeter:16::16:

walla ciddi yaziyorum Hayalotcum. can dostum da kalicam cengelköy de. ama özelden mesaj at adresini sana gönderirim... cok ciddiyim kalpten söylüyorum.. kacakcanbon kim? tarif et istedigin seyi belki bende bilirim.

aynen valla haklisin.. esim bebek istediginde hemen bir karalar baglamistim. daha degilllllllll diye!! ama ne zaman korunmamaya basladim her gün bekler oldum.. ne zaman edet oldum üzülmeye basladim... cok entersan gercekten de... simdi adet im bu kadar gecikmeseydi yine üzülecektim ama gecikince korktum sorun var diye ondan simdi sevincliyim:))

inşallah tez zamanda gelir bebişlerimiz cnmmmmmm..gerçekten heyecan vericibişey bu beklemekkk

walla ciddi yaziyorum Hayalotcum. can dostum da kalicam cengelköy de. ama özelden mesaj at adresini sana gönderirim... cok ciddiyim kalpten söylüyorum.. kacakcanbon kim? tarif et istedigin seyi belki bende bilirim.

çengelköyemi geliyosun:53::53::53:ben cok yakınım oraya konusuruz gorusuruz inşallah:46::46::46::46:bende beylerbeyindeyim:16:
kaçakcanbon yasakhayalim canım ben ona öyle diyorum:29::29:

gurbetkızçem dün çıktım cevabını göremeden kusura bakma canım.rüyanda hayırlara cıksın inşallah:16:
paposenerim değer işinden pek anlamam canımın içi hamilesin ama haftalık değerler var nette ayınla uyuşuyor güzel gibi hissettim ben:1::1::nazar:rabbım kucagına almayı nasıp etın canım:16:

Selam canim önemli degil , Ruyamda bi kizim bir erkek cocugum oluyormus yani ikiz .. :52::52::52::52: ne anlama gelirki ..

Kizzzzzzlarrrrr ben geldimmmmmmm :16::16::16::16::16: cok yorgunum 11 de yola ciktik ve az once eve girdim , alisverise gittik , aksam yemegi yedik disarda ve sonunda sinamada celal ile cerenle bitirdik :16::16::16:

Selam canim önemli degil , Ruyamda bi kizim bir erkek cocugum oluyormus yani ikiz .. :52::52::52::52: ne anlama gelirki ..

Kizzzzzzlarrrrr ben geldimmmmmmm :16::16::16::16::16: cok yorgunum 11 de yola ciktik ve az once eve girdim , alisverise gittik , aksam yemegi yedik disarda ve sonunda sinamada celal ile cerenle bitirdik :16::16::16:

hoşgeldin gurbet kızçem:16:hayırlara çıksın diyim.bebek müjdeli sevindirici bi haber diye biliyorum:16:
oh neguzel geçmiş geceniz güzelmiydi film:29:

hosgeldin canim nasildi film?

ohh maşallah rüyan gerçek olsn inşallahh gurbetkızçemmmmmmmmmmmmmmmmmm
kocişle keyif yapmışsınız ne güzel olmuşş..yatınca dinlenirsinnn

aaa evet cokkk yakin. Ata 2 de kalicam. tarif et ne istedigini bilirim belki...

yok canım ya ben şaka yaptım onu canını saglıgı.:16::16::16:getırmıs kadar oldun:40::42:hatta yedım yuttum bıle:9::9::9:
ama merakta kalma bak boyle karamelın içine çikolata koymuşlar top gıbı yuvarlak duruyo mınnacık:17:adını bılmıyorum ama t harfıyle başlıyodu galıba:9:

yok canım ya ben şaka yaptım onu canını saglıgı.:16::16::16:getırmıs kadar oldun:40::42:hatta yedım yuttum bıle:9::9::9:
ama merakta kalma bak boyle karamelın içine çikolata koymuşlar top gıbı yuvarlak duruyo mınnacık:17:adını bılmıyorum ama t harfıyle başlıyodu galıba:9:

toffie diyosun sennnn hmmmmm :52::52:

Back
X