- Konu Sahibi medd_cezir
- #33.441
Canı. Dün hem özele gittm hem sağlık Ocağı'na.özelde sadece gebeliğime. Ve değerime baktı.sağlık ocağında bütün hepsine.bugun kü değerim 660 olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ama çok üzüldüm çok:14evet bebeğim için ağlamıcam.suan itibariyle sustum sözz.ama ayıp etti.düştü gözümden...neyse yaa tiroidi bebek de gelişimi ve Zekayı etkilermiş.benimki yüksek çıktı ya normalde değerin iyi dedî ama gebelik in biraz yüksek korktum ben o da korkulcak bişey yok dedi ama ilaç verir alırsın atıyorum. Bir hapın çeyreği kadar
Sen nasılsın senın nasıl gidiyor??tiroid beni biraz korkuttu ama:44::44:
folikasit falan vermedimi simdi...bebgin gelisimi icin...hadi insallah persembe gunu iyi haberlelr gelirsin...bu aralar kendini yormaaa fazla agir kaldirma sakin olurmu..olur oyle seyler esler arasindaa ben esimle ayrilacam demistimm..bebegim oldugunu duyuncaaa ikimizde daha sakin oldukk...sen can tasiyorsunnn rahat ol canimmm...skinti uzuntu yok...o dusunsun seni bu mutlulugun tadini cikarrr bitanemmm..![]()
Bende şuan onunla evli olmak istemedim zaten.o kadar sinirliyim ve üzüldüm.canım.b En zaten folik asır alıyordu m.o da 3 .aya kadar devam et dedi.bu kadar kırıcı olunmaz ama:14 keşke şuan gerçekten evli olmasaydm
![]()
tatlimmm yarinaa kadar gecer sinirin ozelde konusmak istermisin icin rahatlar en azindan seve seve dinlerimm...bende zaman zaman oyle diyordummm ama onu cok sevdigim icin birakamazdimm.kiymetini anlayacakkk habibtemmm bosverr ama ne dedim ben sana![]()
Kendi yazdığımı okudum şuam ve güldüm.hem dert yanıyorum hemde araya bi iki bişey yazıyorum
ohh bee ağlayınca rahatlıyor insan.salonda koltukta gönül diyo ki kapa kombiyi donsun sabaha kadar
![]()
hep gul canimm yaaaa..birak donsunnnnnn seni cok uzmussssss..ortu vermeeeeeeee ama yazik yaaa![]()
burdayim tatlimmmm....ama yanina gelip uyumak isterse ne yapacaksin peki...![]()
kapı kilitlii bitti yaa kusum artık kaç gun..yarında o gıcık arkaşını ve ailesini bebk için kutlamaya götürecekti dedim onalra ben gelmiyorum siz gidin![]()
gitme kuzum ozur dileyene kadar gitmeeee...burnundan getirrrr kendisinin..![]()