- Konu Sahibi medd_cezir
- #33.921
sıkıntıdan bi torba fındık aldım önüme kırıyorum uğraşıyorum robotta çekip buzluğa atarım artık napıcam bu kadar fındığı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkıntıdan bi torba fındık aldım önüme kırıyorum uğraşıyorum robotta çekip buzluğa atarım artık napıcam bu kadar fındığı![]()
canım sanmıyorum ama aklını cok kurcalarsa kan testı verebılırsın kesın sonuc ıcın yınede...senın anlattıkların adet belırtılerı gıbı sanki.hayırlısı olsun üzülme bukadar elbet bi zamanı var meleklerımızın gelmesi için![]()
iyi fikir güç kuvvet olur malum bebek çalışıyoruz lazım ayırıyım biraz onabende gecenlerde kırdım canım eşime yediriyorum
![]()
canım adetim yeni bitti 1 hafta oldu biteli vw bu belirtilerim 1 haftadır devam ediyo
iyi fikir güç kuvvet olur malum bebek çalışıyoruz lazım ayırıyım biraz ona![]()
canım bazen hemen geçmiyebiliyo benim sürüyo mesela belirtilerim.ama senin ilk defa böyle birşey olduysa bi kan testi ver yinede.bende merak ettim şimdinezamandır bekliyosun meleğini
![]()
Biri fındık mı dedi![]()
Yerlesme kanamasını duydum ama adet gibi değilmiş tatlım![]()
yok canım benm hemen geçiyodu. yda artık pskljk9 aylık evlıyım 7 aydır beklıyorumm
![]()
unuttuk biz seni ay yanında yiyecekde konuşulmaz şimdi senin neyse yemek konuşmak yasak topikte hamiş varBiri fındık mı dedi![]()
Hahahahaha çok güldüm yaaaa habisten![]()
yani 5 gün sürdü ama açık pembe ve de azdı şimdide göğüslerim şişti ve kasıklarımda batma var
Kızlar ben geldimbugun Dr gittim keseyi gördük..çok mutluyum
değerimde iyi şimdilik bi sıkıntı yok bakalım inş devam eder
![]()
Kızlar ben geldimbugun Dr gittim keseyi gördük..çok mutluyum
değerimde iyi şimdilik bi sıkıntı yok bakalım inş devam eder
![]()
olur canım gelır inşallah meleğin en kısa ve hayırlı zamnda
yaşın 30 altıysa 1 sene olmaması normalmiş..kontrole falan gıttınmı hıc:26: