Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

$wantedposter 2.webp

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Anammm ben geldim millet gitti :19:

bende gelip baktim ne var ne yok diye herkes iyi cok sukur Alpinim dikkat et kendine yigenime iyi bak :27:

bende bi belirti yok ya :26: 4-5 subat gibi bekliyorum belkimm hamisimdir :52: ne kadar hayalperestim dimi :9::9: ben bile guldum yaniii :52:

neysem fazla uzattim iste kimse olmayinca kendi kendime konusmak bu olsa gerek :27:

bu arada bu ayda zannetmiyorum hamis olacagimi :31:

Loriiiimmm habibtemmmm nasilsinizz ins adet olmazsın bebisimmmm gobegindedir:16::16: makarnamı da yedim ohh doydum çok şükür :27::27:::27:

Herkese merhaba.. Uzun bir aranın ardından neti bulur bulmaz kadınlar kulübüne daldıımmm:21:
hepinize ne kadar çok alıştığımı ve ayrı ayrı sevdiğimi bu ara iyice anladım canlarım, kayınvalidemlerde net yok o yüzden giremedim..Şuan annemlerdeyim:16::16::16::16::16:
aahhhhhh keşke hep memleketimde olabilsem, buraya gelince gurbetin ne zor olduğunu bi kez daha anlıyorum yaaa:25:
dr a gittim az önce, her şey normal dedi... nisana kadar bekleyelim, olmazsa rahim filmi çekeriz dedi... eşimde dr.a gitti 2,4 mm çıktı damar genişliği.. Yarın morfoloji testi yapılacak ama eşimin canı çookk sıkkın netten bakmış 2,1 olanlar bile ameliyat olmuş:14::14:
ne olur dua edin canlarım... bu konuda bilgisiolan varsa bana yazsın ne olurrr:14::14::14::14::14::14:
heinizi öpüyorummmm görüşürüüüzzzz:16::16::16::16:

canımmm bizde çoook özledik seniii..haftaya kavuşuruz inşallahhhh...
cnm cım eşin doktora gitmeden takmasın kafasına şimdi..inşallah ameliyata falan gerek kalmaz cnm..benim hiçbilgimyok bu konuda:26:
öpüyorum cnmmm görüşürüzzzzzzzzzzz:16::16::16::16:

Loriiiimmm habibtemmmm nasilsinizz ins adet olmazsın bebisimmmm gobegindedir:16::16: makarnamı da yedim ohh doydum çok şükür :27::27:::27:

bak bak bak hem hamis hem makarnami yiyosunn :20: yok oyle biseyy hani balik nerede cok onemli ilk 3 ay beslenmene cok dikkat etmelisin habibtem bi daha duymiyim makarna yedigini :27:

direk oraya gelirim :10::10:

Back
X