- Konu Sahibi medd_cezir
- #34.101
gurbetkızımm klnımmmm hoşgeldinizzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler canim hosgeldin
hoşbuldumm cnm![]()
Ayyyy heyecannnn yaptım bendeeee inşallah bebisimmmm yerleşiyordur annesinin gobisineeee![]()
inşallah canımben düşünmüyorum artık sizlerin heyecanını yaşıyorum sadece aklımdan attım gibi bişey
hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
![]()
hoşbuldumm cnm iyim sizler nasılsınızz ?
Ben İyiyim habibtem çok sukurrrr senin iyi haberini alınca daha iyi olacağı
![]()
Ayseeeeecikkkk hosgeldinnnnn aramıza gel bize katil bize hep birlikte el eleeee![]()
hoşbldukk cnmm katıldım aranıza vala ben cok heyecanlıyım dualarınızı beklıyorm bu ay ılk defa klomen catma ıgnesı kullandm ve subatın 10 unu beklıyormmm![]()
hoşbldukk cnmm katıldım aranıza vala ben cok heyecanlıyım dualarınızı beklıyorm bu ay ılk defa klomen catma ıgnesı kullandm ve subatın 10 unu beklıyormmm![]()
inşallah ayşecim rabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın emklerını boşa cıkarmasın inşallah![]()
kizlar ben cikiyorumm benim kocis izinli ya dir dir etmeden kaciyim yavastan opuyorum hepinizi insallah en kisa zamanda isteklerimize ulasiriz dualariniz eksik etmeyin iyi geceler![]()
çok şükür canım iyiyiz bizde gördüğün gibi![]()
inşallah cnm inşallah ALLAH hepimizin yardmcısı olsun bakalım ALLAHın izniyle inş. gzel haberler alırımm![]()
hayırlısıyla gelir inş bebeğinnn![]()
kizlar ben cikiyorumm benim kocis izinli ya dir dir etmeden kaciyim yavastan opuyorum hepinizi insallah en kisa zamanda isteklerimize ulasiriz dualariniz eksik etmeyin iyi geceler![]()