Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

İnternetten buldum ekledim bitanem sana anlatmak için yarın alacak işte eşim ertesi sabaha yaparım herhalde

canım sabah ilk idrarınla hemen yapp :16: hadi hayılısıı inşallah rabbim hepimize verir :49::nazar::nazar::nazar:

ay çok şükür okudumda geldim:21::21::21:
alıntı yapamadım ama.yarıya kadar gelince baktımki yapmayı unutmusum yıne:9::9::9::9:
hoşbulduk kızçelerim:29::29::29:
hancekim şekerli kahvemi getir hele fıkrımı sölimm:27::27::27::27:
ilhannazım loorım sız gelın anacım ben ders vercem sıze.ben 2 dakkada 3000 binmi demiştim hancekim:44:neysem 3000zincir çekiyorum bu tığ işinin ustası burda:9::9::9::9::9:
yaw unuttum gördünüzmü işte okuduklarımı neysem artık günümüzden devam ediyim:27::27::27::27:

Hazır bitanemm elimde kaldı şekerli kahvenn sen geçmişe gidince ama tam içilecek kıvamda hala sıcak afiyet bal şeker olsun meleğimmm:126:

:126::126:Kızlarrrr kahve sevenler isteyenler nasıl istediğinizi yazın hemmn sizede geliyor türk kahvesi

Canlar ben cikiyorum esim birazdan gelir fazla kaynatmayin sonra okuyamam hee :1::1:

hayalotummm devir teslim toreni simdi yapabilirim hadi rastgele:9:

kizlar hepinizi opuyorum Hakkimizda hayirlisi insallah opuyorum hepinizi iyi geceler :54::54:

kim ne yapıyor ya:1::1::1::1::1:

Ben test yapmaya karar verdimde hayalotumm,belirtimi benim hünükuruntummu bilmiyorum eşim test yapalım diyince tamam dedim yarın test alacak yapıcez bakalım hayırlısıyla batıma daha var ama bilemiyorum nasıl yapsam ne zaman yapsam

Hazır bitanemm elimde kaldı şekerli kahvenn sen geçmişe gidince ama tam içilecek kıvamda hala sıcak afiyet bal şeker olsun meleğimmm:126:

:126::126:Kızlarrrr kahve sevenler isteyenler nasıl istediğinizi yazın hemmn sizede geliyor türk kahvesi

kızzzzzz bunu köpükleri nerde:53::53::53::53:ben geçmişten gelene söndülermi acep:9::9::9::9:ben zaten ılık içiyorum tatlım ellerıne sağlık.valla benim fikrim bu şal konusunda papatya olan değişik duruyor.bide daha ağır duruyor.ama sanırım dıgerı daha basit oda güzel ama benim favarim diğeri:46::46::46::46:

Canlar ben cikiyorum esim birazdan gelir fazla kaynatmayin sonra okuyamam hee :1::1:

kizlar hepinizi opuyorum Hakkimizda hayirlisi insallah opuyorum hepinizi iyi geceler :54::54:

eyvallah canbon bende kal:42::42::42::42:
tatlı rüyalar bitanem iyi geceler:16::16::54::54::54::54:

ben az şekerli severim:46::46::46:

iyi geceler güzel anne adayıı:46::46::46::3::3::3::3:

Ben test yapmaya karar verdimde hayalotumm,belirtimi benim hünükuruntummu bilmiyorum eşim test yapalım diyince tamam dedim yarın test alacak yapıcez bakalım hayırlısıyla batıma daha var ama bilemiyorum nasıl yapsam ne zaman yapsam

vallahamı:52::52::52::52::52:hadi inşallah canbonum dualarım senınle:46::46::46::46::46::46::46:

iyi geceler canımmm :16: allah rahatlık verisn yarın kısmetse görüşürzzz :54::54:

kızzzzzz bunu köpükleri nerde:53::53::53::53:ben geçmişten gelene söndülermi acep:9::9::9::9:ben zaten ılık içiyorum tatlım ellerıne sağlık.valla benim fikrim bu şal konusunda papatya olan değişik duruyor.bide daha ağır duruyor.ama sanırım dıgerı daha basit oda güzel ama benim favarim diğeri:46::46::46::46:

EEeeee sen gelene kadar gitmiştir köpüğü bitanemm ama beğenmezsen ben hemen yenisini yaparım ne demek...

Ama bitanemm o tığ ile ördüğüm aşırı sert oldu kepenek gibi ondan bide şişte denemeye karar verdim sanki o daha yumuşak oldu tabi tığa göre çok daha kolay bak şimdik sen öyle diyince kafam karıştı:27:

EEeeee sen gelene kadar gitmiştir köpüğü bitanemm ama beğenmezsen ben hemen yenisini yaparım ne demek...

Ama bitanemm o tığ ile ördüğüm aşırı sert oldu kepenek gibi ondan bide şişte denemeye karar verdim sanki o daha yumuşak oldu tabi tığa göre çok daha kolay bak şimdik sen öyle diyince kafam karıştı:27:

yaw kuzum sen bakma bana.hangisi daha kolayına gelıyosa onu yap.diğerine kötü demedim oda güzel hatta ondan bendede var ama doguma kaldırdım:9::9::9:

Back
X