- Konu Sahibi medd_cezir
- #34.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternetten buldum ekledim bitanem sana anlatmak için yarın alacak işte eşim ertesi sabaha yaparım herhalde
İnternetten buldum ekledim bitanem sana anlatmak için yarın alacak işte eşim ertesi sabaha yaparım herhalde
ay çok şükür okudumda geldim
alıntı yapamadım ama.yarıya kadar gelince baktımki yapmayı unutmusum yıne
hoşbulduk kızçelerim
hancekim şekerli kahvemi getir hele fıkrımı sölimm
ilhannazım loorım sız gelın anacım ben ders vercem sıze.ben 2 dakkada 3000 binmi demiştim hancekim:44:neysem 3000zincir çekiyorum bu tığ işinin ustası burda
yaw unuttum gördünüzmü işte okuduklarımı neysem artık günümüzden devam ediyim![]()
kim ne yapıyor ya![]()
Hazır bitanemm elimde kaldı şekerli kahvenn sen geçmişe gidince ama tam içilecek kıvamda hala sıcak afiyet bal şeker olsun meleğimmm:126:
:126::126:Kızlarrrr kahve sevenler isteyenler nasıl istediğinizi yazın hemmn sizede geliyor türk kahvesi
Canlar ben cikiyorum esim birazdan gelir fazla kaynatmayin sonra okuyamam hee
hayalotummm devir teslim toreni simdi yapabilirim hadi rastgele
kizlar hepinizi opuyorum Hakkimizda hayirlisi insallah opuyorum hepinizi iyi geceler![]()
ben az şekerli severimHazır bitanemm elimde kaldı şekerli kahvenn sen geçmişe gidince ama tam içilecek kıvamda hala sıcak afiyet bal şeker olsun meleğimmm:126:
:126::126:Kızlarrrr kahve sevenler isteyenler nasıl istediğinizi yazın hemmn sizede geliyor türk kahvesi
iyi geceler güzel anne adayııCanlar ben cikiyorum esim birazdan gelir fazla kaynatmayin sonra okuyamam hee
kizlar hepinizi opuyorum Hakkimizda hayirlisi insallah opuyorum hepinizi iyi geceler![]()
Ben test yapmaya karar verdimde hayalotumm,belirtimi benim hünükuruntummu bilmiyorum eşim test yapalım diyince tamam dedim yarın test alacak yapıcez bakalım hayırlısıyla batıma daha var ama bilemiyorum nasıl yapsam ne zaman yapsam
Canlar ben cikiyorum esim birazdan gelir fazla kaynatmayin sonra okuyamam hee
kızzzzzz bunu köpükleri nerdeben geçmişten gelene söndülermi acep
ben zaten ılık içiyorum tatlım ellerıne sağlık.valla benim fikrim bu şal konusunda papatya olan değişik duruyor.bide daha ağır duruyor.ama sanırım dıgerı daha basit oda güzel ama benim favarim diğeri
![]()
hancekimizzz yarın test yapıyorrrrr![]()
yarın sabah 6 bucukta burda olmam lazım hancekim osaatte uyanıyor![]()
ben az şekerli severim
Geldi bile bitanemmm kahvennn afiyet bal şeker olsunnn
EEeeee sen gelene kadar gitmiştir köpüğü bitanemm ama beğenmezsen ben hemen yenisini yaparım ne demek...
Ama bitanemm o tığ ile ördüğüm aşırı sert oldu kepenek gibi ondan bide şişte denemeye karar verdim sanki o daha yumuşak oldu tabi tığa göre çok daha kolay bak şimdik sen öyle diyince kafam karıştı![]()
bak uyumam burda beklerim![]()