- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #36.361
beklelenennimm hosgeldin ösledim kissss bi ses verrrrrrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooyyyy silver alinmismiii yerim onun patilerini yaaaa![]()
kızlar doktordan geldık arkadasımla ben dusuk yapmısım serum tatktılar ıkı tane :)
Dimi bende aynı şeyi düşünmüştüm Allahtan bişey yapmayı bilmiyordu,vallahi ben neredeyse hepsini bilirim ama bunu bilmiyorum bi yerde yemiştim ve çok hoşuma gitmişti
bende geldimmm marimmmm![]()
yok canıımm ne hamaratlığı sıkıntıdan yapıorum uydurmasyonnnkocişime dedim ne yemek yapim uğraşma canım dedi bende tatlı yaptımm dahası yapcemm çıkamadım bir türlüü
![]()
kızlar doktordan geldık arkadasımla ben dusuk yapmısım serum tatktılar ıkı tane :)
Sorma yaaa her misafirden sonra yaşıyoruz bunu,yatakodasından çıkmıyo bütün gün gidiyorum yanına lutfen öptürüyo bakmıyo bile hergün kucağımdan inmeyen sıpa bugün yüzüme bakmıyo oyuncaklarını sallıyorum oyunlar yapıyorum yok yüz vermiyo.Ye vallahi izin veriyorum..
Varmı bitanemm sende bi gelişme??
ben hamıleymısım doktor dedı nasıl fark etmedın adet goruyordum dedım dusuk yapmısım sureklı ada cayı ıcıyordum o yapmıs sanırsam bırde maydonuz suyu denemıstım![]()
neyin icini doldurucan kiz goncanin mi
sen guzel yemekler yapiyosun canim doktur yemekleri sevdigi yemekleri aksam icin sofrayi donat yak mumlari guuzel giyin suslen puslen bide pasta al al sana d.gunu![]()
ben hamıleymısım doktor dedı nasıl fark etmedın adet goruyordum dedım dusuk yapmısım sureklı ada cayı ıcıyordum o yapmıs sanırsam bırde maydonuz suyu denemıstım![]()
benımde haberım yoktu 3 gundur sancı cekıyordum parcalatr dustu cevız kadar cok kotuyum
benımde haberım yoktu 3 gundur sancı cekıyordum parcalatr dustu cevız kadar cok kotuyum
hosgeldin canim sunun tarifi nasilmis peki kolay bisey mi![]()