• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

- AYNEN cnm sorma ama suan birsey almadik öncesi Dogum gunumde Kardesim tavsanli patik ve tulum almis pespembe acayip duygulandim::

Allahim bian önce sanada bu guzel duygulari tatirsin cnm sen neler yaptin birazda sen anlat..! Nasil gidiyor HayaT

ne kadar guzell canim benim Insallah saglikla kucagina alacagin gunleride gorursun:16:

bende ayni canim batim gecti bekliyorum iste hayirlisi:30:

Aaaaaaaaaaaaaa:14::14: Hangi arkadaşımız ?? Çok Üzüldüm yaa:5:

senin listendede var nicki beklenen bebekti:6:hamile oldugunu anlamamis adacayi icmis maydonoz yemis kanama ve parcalar gelmeye baslamis dr gitmis düsük baslamis demis malesefff:26:

Son düzenleme:
İşin garibide buya hiçbir belirti yok ne göğüslerim ne kasıklarım hiçbiryerim acımıyo ilk defa:))Eeee tabii bitanemm gelirsede gelmezsede kendi bilir :19:
:19::19:

salla belirtileri canimm :9: onlara inanmiyorum artik ben ya o kadar belirtiler oluyo bu daha once basima geldi sonra bakiyorum kirmizilar geldi :31: insallah simdi oyle olmazda :52:

az kaldi senin hadi bakalimm hayirliisi tatlikomm :54:

salla belirtileri canimm :9: onlara inanmiyorum artik ben ya o kadar belirtiler oluyo bu daha once basima geldi sonra bakiyorum kirmizilar geldi :31: insallah simdi oyle olmazda :52:

Hayırlısı canımmm...:16:

doru söylüyosun habbitem belirtilerle olsaydi su an herkes hamileydi...:31:hic belli olmuyo bebisin ne zaman gelecegii:32::32:

ne kadar guzell canim benim Insallah saglikla kucagina alacagin gunleride gorursun:16:

bende ayni canim batim gecti bekliyorum iste hayirlisi:30:

hayirlisi olsun cnm insallah seninle bu Konulari daha derin konusuruz biradahaki sohbetimizde Kib aeoL cnm

cikmam lazim daha sonra grsrz Tekrar insallah :45:

Habibtelerim ben şu badılcanların:)))) içini dolduriim goncacım aç kalmasın yemekten sonra gelirim heppinizi öpüyorum koccaman canlarımmmmm:54::54::9::16::3::16::54::9:

hayirlisi olsun cnm insallah seninle bu Konulari daha derin konusuruz biradahaki sohbetimizde Kib aeoL cnm

cikmam lazim daha sonra grsrz Tekrar insallah :45:

Habibtelerim ben şu badılcanların:)))) içini dolduriim goncacım aç kalmasın yemekten sonra gelirim heppinizi öpüyorum koccaman canlarımmmmm:54::54::9::16::3::16::54::9:

bebekimm gorusuruz sende kendine iyi bak bebisede:nazar:

hancegimm goruuruz tatlimm kolay gelsin :ssz:

Back
X