- Konu Sahibi medd_cezir
- #36.441
HOSGELDIN CANIMMMMüzüldük aslinda bekleneen bebek arkasimiz hamileymis bilmeden adacayi ne icmis bebisini kaybetmissss
![]()
Aaaaaaaaaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HOSGELDIN CANIMMMMüzüldük aslinda bekleneen bebek arkasimiz hamileymis bilmeden adacayi ne icmis bebisini kaybetmissss
![]()
varmi herhangi durum peki?dimi gelmezse kendi bilir
![]()
- AYNEN cnm sorma ama suan birsey almadik öncesi Dogum gunumde Kardesim tavsanli patik ve tulum almis pespembe acayip duygulandim::
Allahim bian önce sanada bu guzel duygulari tatirsin cnm sen neler yaptin birazda sen anlat..! Nasil gidiyor HayaT
senikide gelmemisshalen umudumuz var niye bi yigenimiz daha olmasinki bu ay
![]()
AaaaaaaaaaaaaaHangi arkadaşımız ?? Çok Üzüldüm yaa
![]()
İşin garibide buya hiçbir belirti yok ne göğüslerim ne kasıklarım hiçbiryerim acımıyo ilk defa:))Eeee tabii bitanemm gelirsede gelmezsede kendi bilir
![]()
Nasip be gülüm umutlanmayacağım artık emaaaaaaaan :)))))
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
salla belirtileri canimmonlara inanmiyorum artik ben ya o kadar belirtiler oluyo bu daha once basima geldi sonra bakiyorum kirmizilar geldi
insallah simdi oyle olmazda
az kaldi senin hadi bakalimm hayirliisi tatlikomm![]()
kızlar doktordan geldık arkadasımla ben dusuk yapmısım serum tatktılar ıkı tane :)
salla belirtileri canimmonlara inanmiyorum artik ben ya o kadar belirtiler oluyo bu daha once basima geldi sonra bakiyorum kirmizilar geldi
insallah simdi oyle olmazda
az kaldi senin hadi bakalimm hayirliisi tatlikomm![]()
ne kadar guzell canim benim Insallah saglikla kucagina alacagin gunleride gorursun
bende ayni canim batim gecti bekliyorum iste hayirlisi![]()
doru söylüyosun habbitem belirtilerle olsaydi su an herkes hamileydi...hic belli olmuyo bebisin ne zaman gelecegii
![]()
hayirlisi olsun cnm insallah seninle bu Konulari daha derin konusuruz biradahaki sohbetimizde Kib aeoL cnm
cikmam lazim daha sonra grsrz Tekrar insallah![]()
Habibtelerim ben şu badılcanların:)))) içini dolduriim goncacım aç kalmasın yemekten sonra gelirim heppinizi öpüyorum koccaman canlarımmmmm![]()
aynen yasakhayalim bekliyoruz bakalimm.. bugun 30.gunum ya gecen ay gecikmemisti 1 gun erken gelmisti![]()
senin listendede var nicki beklenen bebektihamile oldugunu anlamamis adacayi icmis maydonoz yemis kanama ve parcalar gelmeye baslamis dr gitmis düsük baslamis demis malesefff:26:
Habibtelerim ben şu badılcanların:)))) içini dolduriim goncacım aç kalmasın yemekten sonra gelirim heppinizi öpüyorum koccaman canlarımmmmm![]()
bebekimm gorusuruz sende kendine iyi bak bebisede
hancegimm goruuruz tatlimm kolay gelsin![]()