• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gonzalezım belkı yola çıkmısındır.yolun açık olsun bıtanem:16:
inşallah guzel haberlerle gelıceksın yanımıza ve tedavın guzel geçicek:46::46::emir_bebek::nazar::29:

yaw benım yumurtacıklar kist oldu kızçem çatlamadı.şimdi dün diş tedavısıne basladım 1 2 ay daha düşünme dedi.tedavı bıtene kadar.sanırım onumuzdekı koruncaz eşimle dişe bağlı bılmıyorum:5::5:

Off hayalotum ya tamda korunmayı bırakmışken oldumu şimdi:50:biran önce tedavi bitsin o zaman:52:diğer kızçelerimmmm nasıllar varnı batı geçen Yada yaklaşan:27:

Off hayalotum ya tamda korunmayı bırakmışken oldumu şimdi:50:biran önce tedavi bitsin o zaman:52:diğer kızçelerimmmm nasıllar varnı batı geçen Yada yaklaşan:27:

kızçem meddcezırımız kırmızılarda ama scorpımı bak unuttum sımdık.meddcezırımle aynı olması gerek tarıhlerı:44:suan batları yaklasanlar da gelmıyo goremedım daha kendılerını.umudumun batı bugundu yola cıkmıslardır tedavı ıcın hayalım:46::46::46::46:

kızçem meddcezırımız kırmızılarda ama scorpımı bak unuttum sımdık.meddcezırımle aynı olması gerek tarıhlerı:44:suan batları yaklasanlar da gelmıyo goremedım daha kendılerını.umudumun batı bugundu yola cıkmıslardır tedavı ıcın hayalım:46::46::46::46:

İnş güzel haberlerle dönecek umudumuz:emir_bebek:scorpionsumun batı 18i galiba kuzum :26: benîmde 20 si ;))bugün çatlak ben test yaptım yine:9:

selam benim tatlı kuslarım.. biz simdik yola çıkıyoruz.. esimden zor izin aldım iki dk kızlara haber salayım diye :1::1::1:
hepinizi öpüyorum.. :54::54::54:arada haber vermeye çalısırım.. sevgilerimle, sizleri seviyorumm :16::16::16::16::16::16:
haydiin ben kaçtımm
:10::10::10::10:

Son düzenleme:
selam benim tatlı kuslarım.. biz simdik yola çıkıyoruz.. esimden zor izin aldım iki dk kızlara haber salayım diye :1::1::1:
hepinizi öpüyorum.. :54::54::54:arada haber vermeye çalısırım.. sevgilerimle, sizleri seviyorumm :16::16::16::16::16::16:
haydiin ben kaçtımm

haydık hayırlısı besmele cek gonzalezım tüm kalbım senınle:54::54::54::54::54:hayırlı yolculuklarrrr:3::3::3::3::16::16::16::16:

cankuşlar bende bugun annemlere gıtcem.7 gıbı cıkıcam ama bıraz evı toparlım yıne gelırım canlarım olurmu:54::54::54:
sızı sevıyorum ıyı sohbetler sızlere:54::54::54::54:

Hancekim yazıyor sanırsammm:46::46:

Bitanemmm,eşim öğle yemeğine geldide ona aperatif bişeyler hazırladım kusura bakma yazamadımda çıkıyorum diye,,,Normal kek tarifi verebilirim içine limon yada portakal,havuç ceviz ne istersen ekleyebilirsin.Yumuşak olmasını istersen hamurunu biraz yumuşak yapıp fırının fanını çalıştırmadan sık sık kontrolle kürdan yardımıyla bakıp kurutmadan çıkarabilirsin bitanemmm:16:

Selam canlarimm telden Girdim gene anaları geçiyoruz bugün :16: hayatotum keki okudum bende yapim ıslak kek mi oluo umutum iyi yolculuklar olsun:16:

haydiin ben kaçtımm

umudummmmmm habibtemmmmm insallah iyi haberlerle geleceksin aramizaaaaa allah hayirlisini versinnnn...dualarimiz seninleeeee habibtemmm...

Back
X