- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
- #40.841
hayalotummmmmmmmmmmmm geldi hosgeldinnnnnn bitanemmmmm yedinmi pastalariiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla kuzum B vitami,ni almaya başladım biraz güç veriyo.keçiboynuzu pekmezi yiyorum kan yaparmış...
inşallah bu ay bizim ayımız olsunn..kediler gibi martta atalım bebiş temelleriniiiiiiiiiii![]()
15 dakikaya kadar cikiyimm bari bulasik yikiyimmm medcezirim bendeee cok seviyorumm sizleriiii burasi bir baskaaa ugurlu topik![]()
habibtem napalım bizi mart paklar kedi misaliiiii![]()
amin kuzum inşallahhhhhayalotummmmmmmmmmmm darisi senin bebisinin dogum gununu kutlamak dilegiyleee....kendini fazla yormaa simdiden ozledim seniii![]()
bu kızçe gonzalezım nıye yazmadı acaba:44::44::44::44:umudummm gelmisssss canim benimmmmm ama yazmammisss neden yazmadi acaba isimi vardi...keske iyiyimmm yazsaydi aklim onda kalmazdiii...hayalotumdaaa gitti dogumgununeee gelmedi daha simdi yiyordur pastalarii![]()
hoşbulduk kuzuummmmmmmmmmm habıbtem nassınnnnhayalotummmmmmmmmmmmm geldi hosgeldinnnnnn bitanemmmmm yedinmi pastalariiiii![]()
valla kuzum B vitami,ni almaya başladım biraz güç veriyo.keçiboynuzu pekmezi yiyorum kan yaparmış...
inşallah bu ay bizim ayımız olsunn..kediler gibi martta atalım bebiş temelleriniiiiiiiiiii![]()
scoprimmmm keske bu ay sogan kuru yapsaydinnnn rahim temizlenirdi iyiceee hemen hamile kalmani kolaylastiridi...sogan cucukleriniz gelsin medceziriimmm hayalotum bu ay yapiyorlar kacamak yokk herkes icecekkkk
![]()
amin kuzum inşallahhhh
bu kızçe gonzalezım nıye yazmadı acaba:44::44::44::44:
hoşbulduk kuzuummmmmmmmmmm habıbtem nassınnnnpasta yıyebıldım azcıkın sımdıde corba içtim
zayıflıyacam bu gıdısle
![]()
meddcezırım scorpıonsumnasılsınız canlarımmm
katılıyorum kuzuuuuumm ben ce scorpionsum da başlasınn..... bu arada hayalotumun sayesinde midem bulanmıyo,, burnumu tutup içiyorum burnumu açmadan mandalina atıyorum ağzımaaa soğan kokusunu falan hissetmiyorumm
hayalotummmmm naber canımın içiiiiiiiya dişin nasıl oldu kuzuummm
![]()
iyiyim canım benim sen nasılsınnnnnasıl gıdıyor soğancıkla aran
![]()
iyi gidiyo kuzuummm sayende alıştım valla.. bu sefer geçenki gibi rahatsız da etmedi beni.. geçen sefer sabahları aç karnına içiyodum yaaa ondna kaynaklanıyodu sanırım.. bu kez yine aç içiyorum ama okuldan geldikten sonra ve gece yatarken içiyorum.. bide senin dediğin gibi hemen mandalina atıyorum ağzımaaa midem falan bulanmıyooooçok sağol bitaneeemmm yaa, sayende içebiliyorum artık
![]()
yok cnm yaa benm midemzaten çok hassas başıma gelecekleritahmin edebiliyorum..o yüzden soğana hiçç bulaşmıyom bennn:26:scoprimmmm keske bu ay sogan kuru yapsaydinnnn rahim temizlenirdi iyiceee hemen hamile kalmani kolaylastiridi...sogan cucukleriniz gelsin medceziriimmm hayalotum bu ay yapiyorlar kacamak yokk herkes icecekkkk
![]()
yok tatlım keyfine bak dedi..ben de bakıyommmmm..sen beni koru habibtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdoktorun ne dedi habibtemmm boyle olaylardaa korunmanizi soyledimi korunmayinnnn habibtemmm ben sizi korurum![]()
iyi tatlımmm bıcı yaptım geldimmmmmmmeddcezırım scorpıonsumnasılsınız canlarımmm
hee mart mart hem de kediiiiiiiiiyarasın kuzumamartmı
kedimi
inşallah kuzum
![]()
ayyyyyyy bayıldımm ben bu martta bebeiş temeli atma olayıınaaaa...... süper oldu vallaaa , cuk oturdu
rabbimin izniyleeee martta çooooook hamiş çıkcak burdaaannn![]()
gelsin bebeişler martta, ayol mart ayı yaa bakarsın ikizler üçüzlerle dolar topik.. zaten umudumun ikizleri olcaaakk yani ben öyle hissediyoruumm
kolay gelsin şekeriiimmm![]()
ayyy hala gülüyorumm yaaa, sen çok yaşa e mii![]()
Canlarımmmm ben biraz dinleneyim sonra yine gelirimm..
çamaşır .ıktı onları falan ascam, kocişişmle çay keyfi yapcazzzhaftasonu için ödev hazırlıycamm :126:
gelemezsem şimdiden iyi geceleeeerrrr
öpüyooorruuuummm![]()
yok cnm yaa benm midemzaten çok hassas başıma gelecekleritahmin edebiliyorum..o yüzden soğana hiçç bulaşmıyom bennn:26:
yok tatlım keyfine bak dedi..ben de bakıyommmmm..sen beni koru habibtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi tatlımmm bıcı yaptım geldimmmmmm
hee mart mart hem de kediiiiiiiii
inşallah kuzummmmm kedilerden neyimiz eksik ayollll..şimdiden bizim sokakta bi sürü kedi hamişeeeee![]()
klnim mi gelmişgittimiki hemen
ayşem hoşgeldın canımmm
scorpıonsum sen nıye konusmuyon![]()
klnim mi gelmişgittimiki hemen
ayşem hoşgeldın canımmm
scorpıonsum sen nıye konusmuyon![]()