- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
- #40.901
yirim ben sizi habıbtem
habıbtem su memiklerine bak hele bi bakalum kızmı erkekmi teyzoşum:13:
nasil anlayacagimm canimmmmmm habibtemmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yirim ben sizi habıbtem
habıbtem su memiklerine bak hele bi bakalum kızmı erkekmi teyzoşum:13:
yaw kuzum şişmeden davul olmadan nerden cıkacak benım teyzoşum alaalaaa9:
patlamassın korkmaaaa
bebiş patlaması yaşancak inşallah göbişinde 2 iz 3üz 5iz artık allah ne verdiyse
![]()
umudum seni merak ettigim icinnnnnnn neden yazmadi diye dusundummm habibtemmm benimmm...senin varligin yeterr senin iyi oldugunu biliyimmmm rahatliyimmm...hayalotummmmmm canimsinnnnn ben seni yorarmiyimmmmmmmmm yeruheee![]()
hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmmmmmm insallahh senin ve umudumummmmm medceziriminnn scorpiminnnnnnn aycecikimin esilamin gurbetkizceminnnnn sayamadigimmmmm diger arkadslaraa en kisa zamandaaaaaa tatlimi tatli bal gibi bebisleriniz olurrrr...arkads lazim dimi benim bebegimeee![]()
offfya ben cıkıyorum artık gonzalezımmmm
benimki başımda hadi hadi selamda aldık ama yatma zamanı diyo
yarın yıne konusurk ınsallah kuzum benım
cıkım artık bende
habıbtem sende geldın konusamadık kuzum yarın konusurk ınaşşalah yorma kendını oldumu guzel habıbtemmm
ben cıkıyorum ttatlı ruyalar ıyı geceler anlarımmmm allaha emanet olun
![]()
okudummmm umudummmm sorun degilll habibtemmmmmm dedigim gibi iyi olamni biliyim yeterrrr canim benimmm![]()
biiyorum balım benim..
senin uykucuk yok galiba habiptemm
tabi çalısmalar son buldu sende, simdi salına salına geziyorsun dimii![]()
habibtemmmmmmm yok simdilikkk esim ve elemanlar oturmuslar bende geziiniyorummm...eevet yasak bizlereee aslindaa ben yasak diyorummmm hahahah![]()
demetaylin.. hsgeldin cnm.. gel uzak durma, sned katıl bizlere![]()
hmmm.. olsun kuzum benim.. uslu uslu oturun öle kardes gibi
de sende bu evde grev var die
bu arada habiptem kusum tr ye ne zaman geleceksin.. ve nereye geliyon..haber sal kusum
esime dedim geçenlerde, habiptem gelyormus tr ye, ama nasıl bulucam ki onu ben didim![]()
Hoşbuldummm sagolsun yazdıklarınızı okumak oyalıyor baya insanı bende bebiş için ugraşanlardanım :)
Hoşbuldummm sagolsun yazdıklarınızı okumak oyalıyor baya insanı bende bebiş için ugraşanlardanım :)
oyyy yerim seni umudummmmmmmmm kardes gibiyiz zatennnn hahahahah
20 martta ucagimmmm biletimi kesmedim ama gidiyorumm babamla beraberrr
hatay antakyaya geliyorum habibtemmmmmm gel beklerimmmm seni![]()
canimmmm okumaa derdini anlat konus bizimlee kac yillik evlisinn ne zamandir bebis istiyorusunnn...burasi ugurlu topikkk katil bizeee insallah en kisa zamanda hamile kalirsin tatlimmmm![]()
15 yıl oldu evliliğimiz 14 yaşında oğlum var arkasından 9yıl önce kızım 6 aylıktan karnımda öldü 2yıl önce dış gebelik .....kesinlikle istemem tekrar diyordum ama ,şuan oğlumun bana kardeş sevgisi tattırmazsanız torunu unutun lafınında etkisi ile 6aydır uğraşıyorum hersey normal doktora göre bu ay rahim filmi çektirdim oda normal çıktı bekliyorum şimdi Rabbim ol derse olur inşallah.![]()
umudummmmm ankaraya gelme durumumuz olabilirrr...gelirsemm gorusurz insallahhh..ama belli degilll...bir ihtimal istee![]()