Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw kuzum şişmeden davul olmadan nerden cıkacak benım teyzoşum alaalaaa:9:9::9::9::9:patlamassın korkmaaaa :52::52::52:bebiş patlaması yaşancak inşallah göbişinde 2 iz 3üz 5iz artık allah ne verdiyse:52::52::52::52::52::52:

öletabi bska nerden çıkacak doğru diyon kusum :9:
dr dan gelince abimin evine, soruyo dr ne dedi noldu fln..
dedim bu kez farkıl bi yugulama yapacakmıs..
yahu diyo, farklı farklı da, topuktan mı verecek bu çocuğu sana, nesi farkıl dedi...
anam gülmekten kopduk zaten.. :52::52::52::52:

umudum seni merak ettigim icinnnnnnn neden yazmadi diye dusundummm habibtemmm benimmm...senin varligin yeterr senin iyi oldugunu biliyimmmm rahatliyimmm...hayalotummmmmm canimsinnnnn ben seni yorarmiyimmmmmmmmm yeruheee:52::52::52::52::52::52::52:

oyy kuzumm benimm, habiptem benim... yazamadım iste balkusum, anlattım maruzatımı bildirdim sizlere :9::9:oy balım seninde varlığın yeter..bakıyom budan miniğine, büyüyor maşallah :nazar::nazar::16::16::54:
hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmmmmmm insallahh senin ve umudumummmmm medceziriminnn scorpiminnnnnnn aycecikimin esilamin gurbetkizceminnnnn sayamadigimmmmm diger arkadslaraa en kisa zamandaaaaaa tatlimi tatli bal gibi bebisleriniz olurrrr...arkads lazim dimi benim bebegimeee:52::52::52::52::52:

amiinnnnnn balım aminn habiptem benimm :nazar::nazar::nazar:

offfya ben cıkıyorum artık gonzalezımmmm:31::31:
benimki başımda hadi hadi selamda aldık ama yatma zamanı diyo:5::5::5::5:
yarın yıne konusurk ınsallah kuzum benım
cıkım artık bende:54::54::54:

habıbtem sende geldın konusamadık kuzum yarın konusurk ınaşşalah yorma kendını oldumu guzel habıbtemmm:54::54::emir_bebek::nazar:

ben cıkıyorum ttatlı ruyalar ıyı geceler anlarımmmm allaha emanet olun:54::54::54::54:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10:

çıkıyon mu balkusum.. hadi Allah rahatlık versin..
neyse ki virüs müsade etti de sizlere yazabildim bu kadar sayfalar donmadan :9::9::9:bir dahakine, çözdürücü takacam pc ye, donma problemine karsılık :27::27::27:
sana Allah rahatlık versin kuzum.. bebislerin artık gelsin Rabbimden diliyorum ki.. :16::16::16::54::54::54:

okudummmm umudummmm sorun degilll habibtemmmmmm dedigim gibi iyi olamni biliyim yeterrrr canim benimmm:16::16::16::16::16:

okudummmm umudummmm sorun degilll habibtemmmmmm dedigim gibi iyi olamni biliyim yeterrrr canim benimmm:16::16::16::16::16:

biiyorum balım benim.. :16::16::16::54::54::54:
senin uykucuk yok galiba habiptemm :51::51:

tabi çalısmalar son buldu sende, simdi salına salına geziyorsun dimii :52::52::52::52:

Son düzenleme:
biiyorum balım benim.. :16::16::16::54::54::54:
senin uykucuk yok galiba habiptemm :51::51:

tabi çalısmalar son buldu sende, simdi salına salına geziyorsun dimii :52::52::52::52:

habibtemmmmmmm yok simdilikkk esim ve elemanlar oturmuslar bende geziiniyorummm...eevet yasak bizlereee aslindaa ben yasak diyorummmm hahahah:17::17::17::17::17:

habibtemmmmmmm yok simdilikkk esim ve elemanlar oturmuslar bende geziiniyorummm...eevet yasak bizlereee aslindaa ben yasak diyorummmm hahahah:17::17::17::17::17:

hmmm.. olsun kuzum benim.. uslu uslu oturun öle kardes gibi :27::27::27:
de sende bu evde grev var die :52::52::52:

bu arada habiptem kusum tr ye ne zaman geleceksin.. ve nereye geliyon..haber sal kusum :9:

esime dedim geçenlerde, habiptem gelyormus tr ye, ama nasıl bulucam ki onu ben didim :1:

Son düzenleme:
hmmm.. olsun kuzum benim.. uslu uslu oturun öle kardes gibi :27::27::27:
de sende bu evde grev var die :52::52::52:

bu arada habiptem kusum tr ye ne zaman geleceksin.. ve nereye geliyon..haber sal kusum :9:

esime dedim geçenlerde, habiptem gelyormus tr ye, ama nasıl bulucam ki onu ben didim :1:

oyyy yerim seni umudummmmmmmmm kardes gibiyiz zatennnn hahahahah :9::9::9::9::9::9::9:
20 martta ucagimmmm biletimi kesmedim ama gidiyorumm babamla beraberrr:46::46::46::46::46:
hatay antakyaya geliyorum habibtemmmmmm gel beklerimmmm seni:46::46::46::46::46::46:

Hoşbuldummm sagolsun yazdıklarınızı okumak oyalıyor baya insanı bende bebiş için ugraşanlardanım :)

canimmmm okumaa derdini anlat konus bizimlee kac yillik evlisinn ne zamandir bebis istiyorusunnn...burasi ugurlu topikkk katil bizeee insallah en kisa zamanda hamile kalirsin tatlimmmm:16::16::16::16::16::16::16:

Hoşbuldummm sagolsun yazdıklarınızı okumak oyalıyor baya insanı bende bebiş için ugraşanlardanım :)

yazdıklarımızı beğenmene sevindim kızçemm :46::46::46:evt oyalıyor epey bii, oku oku bitmez ama baştan diyeyim :9:
ne kadarlık evlisin cnm, dr a gittiniz mi neler yaptınız anlat bakam bi , belki bilidğimiz birnseyler vardır :29:

oyyy yerim seni umudummmmmmmmm kardes gibiyiz zatennnn hahahahah :9::9::9::9::9::9::9:
20 martta ucagimmmm biletimi kesmedim ama gidiyorumm babamla beraberrr:46::46::46::46::46:
hatay antakyaya geliyorum habibtemmmmmm gel beklerimmmm seni:46::46::46::46::46::46:

bnde seni yerim balımm benimm :16::16::16:öle tabi kuzum :9::9::9:

hmmm o uçağı görürsem diyim barim.. Ankaraya zorunlu iniş yapsın bulam seni :52::52::52:
abowww çok uzak balım yaa.. gel bak baskente beklerim senii :1::1::1:

canimmmm okumaa derdini anlat konus bizimlee kac yillik evlisinn ne zamandir bebis istiyorusunnn...burasi ugurlu topikkk katil bizeee insallah en kisa zamanda hamile kalirsin tatlimmmm:16::16::16::16::16::16::16:

15 yıl oldu evliliğimiz 14 yaşında oğlum var arkasından 9yıl önce kızım 6 aylıktan karnımda öldü 2yıl önce dış gebelik .....kesinlikle istemem tekrar diyordum ama ,şuan oğlumun bana kardeş sevgisi tattırmazsanız torunu unutun lafınında etkisi ile 6aydır uğraşıyorum hersey normal doktora göre bu ay rahim filmi çektirdim oda normal çıktı bekliyorum şimdi Rabbim ol derse olur inşallah. :(

insallah demetaylincimmm oglusuna bir kardes gelirrr...hayirlisi neden oldu bebginnnn ben bunlari duyunca cok korkuyorummm canimmm..allah baska aci yasatmasinnn:16::16::16::16::16:

15 yıl oldu evliliğimiz 14 yaşında oğlum var arkasından 9yıl önce kızım 6 aylıktan karnımda öldü 2yıl önce dış gebelik .....kesinlikle istemem tekrar diyordum ama ,şuan oğlumun bana kardeş sevgisi tattırmazsanız torunu unutun lafınında etkisi ile 6aydır uğraşıyorum hersey normal doktora göre bu ay rahim filmi çektirdim oda normal çıktı bekliyorum şimdi Rabbim ol derse olur inşallah. :(

ooo masaAllah cnm.. seninde evliligin benim kadar varmıs.. ama masalah evladın var Rabbim bağıslasın.. ve ardından yaşadıklarını unutturacak güzellikler yaşatır insaAllah mevlam.. iste herseyin vakti saati var cnm, bizde bekliyoruz.. 15yıldan bu yana.. asılama lardan sonra,. 3 tüp denememiz oldu ve maalesef sonuç alamadık..
smdi yine 4. yü denemek için basladık çok sükür tedaviye.. insaAllah kısmet olursa, bahar zamanları benimde baharlarım yeşerir dilerim ki :5:

umudummmmm ankaraya gelme durumumuz olabilirrr...gelirsemm gorusurz insallahhh..ama belli degilll...bir ihtimal istee:16::16::16::16::16:

kızçelerim benim ukucuklar geldi.. ben yavaştan kaçıyorum..sabahesime kahvaltı hazırlıycam, 7buçukta kalkmam lazım... gündüz görüsmek üzere..
insaAllah pc elverdiğince tabi.. :1:
tatlı rüyalar, Allah rahatlık versin ballarım:16::16: :54::54::54:

Son düzenleme:
Back
X