- Konu Sahibi medd_cezir
- #41.621
Tşkler sizleri sormalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım bişey sorabilirmiyim sen nasıl hamile kaldın dogal yollamı yoksa doktor kontrolünde mi:26:??
aynen kuzumm inş.. toplu hamile kalıpp bide toplu erkek dogururuzz bide toplu sunnett yaparızz olur biterrmaşallahh maşallah umudumuzu kaybetmekkk yookk
![]()
Herkese mrb yeni katıldım aranıza..
öyle yapım ben en iyisiçok sağol kuzum
ayşem bu arada troid demiştin ya çok geçmiş olsun bitanem sülemeyi unuttum sanırsammm![]()
sagol canım hoşbuldukecehan cnm sende hoşgeldin bu aradaaaa![]()
canimmm klomen kullandimmmm bir sure olmadi catlatma sorunmuz varmiss..ilk catlatma ignesiyle hamile kaldimmm darisi sizlere![]()
aynı biz gibi eşimde diyo 4 tane olsun bende 1 tanesi yapamda gerisi kalsada olur diyorum![]()
ay ayşem bu akşam bayağı bi formundasın kuzum yaaaa![]()
Tşkler sizleri sormalı
yok kuzum 5 tane isterim ama hayırlısı .1 tane olsunda yavrum eli ayağı düzgün belki yol açılırsa devamı gelirrrrhey maşallahhhh..kız bu sefer de fazla çocuktan kafayı yersin demedi demeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anacım ben 1 tane istiyom en fazla iki..hatta ikiz olsa süper olcak yaniiiiiiiiii![]()
hoşgeldinn canımmm :16.
hayalotummm çook saoll bitanemm çook şükür geçti ama dr um bakalım dedi şüpheleniyomuş belki tekrarlamıştır dedi inş.. tekrarlamamıştır tiroid yüzünden tam 21 kilo aldımm![]()
hayalotummm çook saoll bitanemm çook şükür geçti ama dr um bakalım dedi şüpheleniyomuş belki tekrarlamıştır dedi inş.. tekrarlamamıştır tiroid yüzünden tam 21 kilo aldımm![]()
Tşkler sizleri sormalı
yok kuzum 5 tane isterim ama hayırlısı .1 tane olsunda yavrum eli ayağı düzgün belki yol açılırsa devamı gelirrrr
kilo verilir bitanem ama tekrarlamasın yeter kuzummm![]()
Tşkler sizleri sormalı
benim eşim çok sinirleniyo ecehanım
bakabıldıgın kadar cocuk ıste dıyo ..5 cocuga ne gelecek verebılcen dıyo
ilk 4 yıl kadar düşünmedik biz olursada tek cocuk dıyoduk :26:sozde cabamız guzel bı gelecek vermek.ama ben anladımkı hergelen rızkıyla gelır
sen yeterkı cabala ınsan zora sıkısınca anlıyor maddıyatın boş olduğunu.
![]()
ayy sormaa pc başında neler yapıyormm görmen lazım bnmki gitti odadann gülmektann catladımm diyoo
böyle içimm bi kıpır kıpır ALLAH hayırlara cevirsinn inş..![]()
oyyy erkek olsun süperrrrrrrr..
kk da toplu sünnet topiğ de açarız o zaman dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()