Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

amin canım bişey sorabilirmiyim sen nasıl hamile kaldın dogal yollamı yoksa doktor kontrolünde mi:26:??

canimmm klomen kullandimmmm bir sure olmadi catlatma sorunmuz varmiss..ilk catlatma ignesiyle hamile kaldimmm darisi sizlere:nazar::nazar::nazar::nazar:

Herkese mrb yeni katıldım aranıza..

hoşgeldinn canımmm :16.:16:

öyle yapım ben en iyisi :31:çok sağol kuzum :16::16::16:

ayşem bu arada troid demiştin ya çok geçmiş olsun bitanem sülemeyi unuttum sanırsammm:29::29::29:

hayalotummm çook saoll bitanemm çook şükür geçti ama dr um bakalım dedi şüpheleniyomuş belki tekrarlamıştır dedi inş.. tekrarlamamıştır tiroid yüzünden tam 21 kilo aldımm :53::53:

aynı biz gibi eşimde diyo 4 tane olsun bende 1 tanesi yapamda gerisi kalsada olur diyorum:1:

:1::1::1:benim eşim çok sinirleniyo ecehanım:27::27:bakabıldıgın kadar cocuk ıste dıyo ..5 cocuga ne gelecek verebılcen dıyo :9::9:ilk 4 yıl kadar düşünmedik biz olursada tek cocuk dıyoduk :26:sozde cabamız guzel bı gelecek vermek.ama ben anladımkı hergelen rızkıyla gelır :16:sen yeterkı cabala ınsan zora sıkısınca anlıyor maddıyatın boş olduğunu.:16:

hayalotummm çook saoll bitanemm çook şükür geçti ama dr um bakalım dedi şüpheleniyomuş belki tekrarlamıştır dedi inş.. tekrarlamamıştır tiroid yüzünden tam 21 kilo aldımm :53::53:[/QUOTE]

çok çok geçmiş olsun canım..

hey maşallahhhh..kız bu sefer de fazla çocuktan kafayı yersin demedi demeeeeeeeeeeeeeeeeeee:35::35::35::35::35:
anacım ben 1 tane istiyom en fazla iki..hatta ikiz olsa süper olcak yaniiiiiiiiii:32::32::32::32:
yok kuzum 5 tane isterim ama hayırlısı .1 tane olsunda yavrum eli ayağı düzgün belki yol açılırsa devamı gelirrrr:52::52::52:
hoşgeldinn canımmm :16.:16:

hayalotummm çook saoll bitanemm çook şükür geçti ama dr um bakalım dedi şüpheleniyomuş belki tekrarlamıştır dedi inş.. tekrarlamamıştır tiroid yüzünden tam 21 kilo aldımm :53::53:

kilo verilir bitanem ama tekrarlamasın yeter kuzummm:54::54::54:

yok kuzum 5 tane isterim ama hayırlısı .1 tane olsunda yavrum eli ayağı düzgün belki yol açılırsa devamı gelirrrr:52::52::52:

kilo verilir bitanem ama tekrarlamasın yeter kuzummm:54::54::54:

işte kilo veremiyo cnmm bnmm tiroid hastalarıı bi kaç ayönce 9 kilo verdimm ama kan hapları kullanınca geri aldmm :9::9:

:1::1::1:benim eşim çok sinirleniyo ecehanım:27::27:bakabıldıgın kadar cocuk ıste dıyo ..5 cocuga ne gelecek verebılcen dıyo :9::9:ilk 4 yıl kadar düşünmedik biz olursada tek cocuk dıyoduk :26:sozde cabamız guzel bı gelecek vermek.ama ben anladımkı hergelen rızkıyla gelır :16:sen yeterkı cabala ınsan zora sıkısınca anlıyor maddıyatın boş olduğunu.:16:

hakkımızda hayırlısı canım ya eşimde o yüzden bekletti biraz beni gezelim tozalım para biriktirelim diye..ben bebekleri çok ama çok severim kimin olursa olsun severim.. bende dedim 1 tanecik olsa olsun dedim aramızda büyür gider dedim istemedi.. çok agladım.. 4 4lük olacakmış bebegin herseyi.. senki biz 4 4 lük büyüdük dedim..kendisi korunuyodu.. ee bak şimdi istiyo olmadı şimdi de 4 tane olsa ne güzel olur diyo... evet canım her gelen rızkıyla nasibiyle gelir nasipsiz sopa bile yenmiyo:1::16::16:

ayy sormaa pc başında neler yapıyormm görmen lazım bnmki gitti odadann gülmektann catladımm diyoo :9::9:
böyle içimm bi kıpır kıpır ALLAH hayırlara cevirsinn inş.. :52::52:

aminnnnnnnn:46::46::46::46::46:
ilk kkya katıldıgım zamanlar eşim benim hareketlerime çok gülerdi delimisin derdi tip tip bakardı suratıma:9::9::9::9:
şimdi hiç tınlamıyor bile alıştı garibim:52::52::52::52:

Back
X