Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok kuzum galiba onu isteyen benim:9::9::9:benimki 1 tanecik olsun diyor bilemedin iki ama ikiz olmasın teker teker gelsinler diyor:9::9::9:bende aksine 3üz 5iz 10uz falan istiyebılıyorum yani :52::52::52::52::52:

bende 6tız hayali kuruyorum 3 kız 3 erkek nasıl bakacaksam artık.. canları sıkılmaz birbirleriyle oynar diyorum.. halisülasyon görmeye başlıcam yakında:1:

hapsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:2::2::2::2::2::2::2:

hakkımızda hayırlısı canım ya eşimde o yüzden bekletti biraz beni gezelim tozalım para biriktirelim diye..ben bebekleri çok ama çok severim kimin olursa olsun severim.. bende dedim 1 tanecik olsa olsun dedim aramızda büyür gider dedim istemedi.. çok agladım.. 4 4lük olacakmış bebegin herseyi.. senki biz 4 4 lük büyüdük dedim..kendisi korunuyodu.. ee bak şimdi istiyo olmadı şimdi de 4 tane olsa ne güzel olur diyo... evet canım her gelen rızkıyla nasibiyle gelir nasipsiz sopa bile yenmiyo:1::16::16:

benimde eşim korundu ama biz ikimizde istemiyoduk bide kayganayla oturuyodum eşimde askere gitti geldi falan ev ayrıldı borctu eşyaydı gezeli tozalım derdi :9::9::9:anca işte ama bu seferde 2 yıl oldu hala beklemelerdeyiz:16::16:ayırlısı hakkımızda nasıbımızde varsa bızde yasycaz işte o duyguyu:16::16:

benimde eşim korundu ama biz ikimizde istemiyoduk bide kayganayla oturuyodum eşimde askere gitti geldi falan ev ayrıldı borctu eşyaydı gezeli tozalım derdi :9::9::9:anca işte ama bu seferde 2 yıl oldu hala beklemelerdeyiz:16::16:ayırlısı hakkımızda nasıbımızde varsa bızde yasycaz işte o duyguyu:16::16:

inş canım yasacagız inş.. bazen eşime diyorumki ya ugraştırma beni gel bi evlatlık alalım diyorum o en son çare diyo acele etme diyo....:16:

sonra topluca askere sonrada gelin almaya gideriz.. gelecegin kaynanaları..:1: sonra gelin söyle böyle diye dert yanarız.. o çocugu zar zor yaptım elin kızı kaptı deriz:1:

he yaa valla ama kız daha zor ecehancımm ya alıp gitcekler erkek yine genelde anneye yakınn oluyo bnm eşim mesela gitti anasının dibinden ev tuttu 1 sokak var aramızdaa

Back
X