- Konu Sahibi medd_cezir
- #41.641
futbol takimimi istiyorr hayalotummmm senin herifin![]()
yok kuzum galiba onu isteyen benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
futbol takimimi istiyorr hayalotummmm senin herifin![]()
aminnnnnnnn
ilk kkya katıldıgım zamanlar eşim benim hareketlerime çok gülerdi delimisin derdi tip tip bakardı suratıma
şimdi hiç tınlamıyor bile alıştı garibim![]()
yok kuzum galiba onu isteyen benimbenimki 1 tanecik olsun diyor bilemedin iki ama ikiz olmasın teker teker gelsinler diyor
bende aksine 3üz 5iz 10uz falan istiyebılıyorum yani
![]()
işte kilo veremiyo cnmm bnmm tiroid hastalarıı bi kaç ayönce 9 kilo verdimm ama kan hapları kullanınca geri aldmm![]()
hapsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:2::2::2::2::2::2::2:
oyyy erkek olsun süperrrrrrrr..
kk da toplu sünnet topiğ de açarız o zaman dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
iyi güzel ve çok yaşa..![]()
hakkımızda hayırlısı canım ya eşimde o yüzden bekletti biraz beni gezelim tozalım para biriktirelim diye..ben bebekleri çok ama çok severim kimin olursa olsun severim.. bende dedim 1 tanecik olsa olsun dedim aramızda büyür gider dedim istemedi.. çok agladım.. 4 4lük olacakmış bebegin herseyi.. senki biz 4 4 lük büyüdük dedim..kendisi korunuyodu.. ee bak şimdi istiyo olmadı şimdi de 4 tane olsa ne güzel olur diyo... evet canım her gelen rızkıyla nasibiyle gelir nasipsiz sopa bile yenmiyo![]()
açarızz kuzumm açarızz yeter ki oğluşlarımızz olsunnn![]()
rabbım şifa versin balım ya aatekrarlamaz inşallah
![]()
benimde eşim korundu ama biz ikimizde istemiyoduk bide kayganayla oturuyodum eşimde askere gitti geldi falan ev ayrıldı borctu eşyaydı gezeli tozalım derdianca işte ama bu seferde 2 yıl oldu hala beklemelerdeyiz
ayırlısı hakkımızda nasıbımızde varsa bızde yasycaz işte o duyguyu
![]()
sonra topluca askere sonrada gelin almaya gideriz.. gelecegin kaynanaları..sonra gelin söyle böyle diye dert yanarız.. o çocugu zar zor yaptım elin kızı kaptı deriz
![]()
bende 6tız hayali kuruyorum 3 kız 3 erkek nasıl bakacaksam artık.. canları sıkılmaz birbirleriyle oynar diyorum.. halisülasyon görmeye başlıcam yakında![]()
sonra topluca askere sonrada gelin almaya gideriz.. gelecegin kaynanaları..sonra gelin söyle böyle diye dert yanarız.. o çocugu zar zor yaptım elin kızı kaptı deriz
![]()