- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
- #41.701
yap yappppppp
valla yaaa o kız daha çocukkk töbe yarabbimmmm
hemende cocuk istiyorrr dusunseneee...yuh diyorummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yap yappppppp
valla yaaa o kız daha çocukkk töbe yarabbimmmm
ecehancımm aynı bnmm kaynanayı anlattınn heee![]()
evet evlilikte acele etmişin kuzummm adamı elimden kaçırmayayım dedin herakldeeeeeeeeeeeeeee
ben de kocayı 16 da buldum da 27 de evlenebildik anacımmmmmmmmmmmm..çok yavaşım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()
ben yatıyom canlarımmm.size doyum olmazzzzzzzzz.bol sohbetler sizeeeeee..yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
ahh ahhh ben 33 oldum cnmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
ben sadece bende var sanıyodum zor alıştım canım bazen yinede batıyo lafları.. ama takmıyorum eskisi gibi.. namazında niyazında ama soguk işte... bazende acıyorum ya..
tatlı rüyalar bitanem iyi gecelerben yatıyom canlarımmm.size doyum olmazzzzzzzzz.bol sohbetler sizeeeeee..yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
hemende cocuk istiyorrr dusunseneee...yuh diyorummmhicbirsyee karismiyorummm ne ariyorlar ne soruyorlar benii...hamile kaldigimdan beri kardeslerimm cilgin gibilerrr...duramiyorlar yerlerindee..onlardan tik yok..geliptee yengee acin tazedir bu trihte dugun yaoacammm seni de aramizda gormek isteriz bile demedi..ne halleri varsa gorsunler...zaten siyah kiyafet cok az makyaj yapacamm ve oynamiycamm esimi yalniz birakmamk icin orada bulunacamm...
annem 1.senesini doldurmamis olur o zamanaa..
ayyy senın kaynoş ta ruhsuzmudur kuzum yaaa.insanın evladının canı yansa yüreği cız ederrrrr..boşver cnm çocuğuna acımayan seni mi sevecek..mesafeli dur..onun gibi soğuk ol..nasılsa eşin de farkında durumun.
bitanelerim bende çıkıyorum artık eşim yatalım diyor
yarın görüşürüz yine sizi seviyorumiyi geceler bol bebişli rüyalarrrrrrr
![]()
anammm ya adam iki seneye kızı kapıya koysaaaaaaaakocasız mı kalmış 16 yaşında töbe töbeeeeeeeee
habibteee ilk gece yürü topuklularla..gürültü yap..konsantrasyonunu boz esas oğlanınnnnnnnnnnnnnnnn![]()
iyi uykularrrr hayalotummm allah rahatlik versinnn bende cikiacam uykum geldiiiiii birden sutumu icip uuyum bendee sizleri cok seviyorummmmmmmm habibteleirmmmmbitanelerim bende çıkıyorum artık eşim yatalım diyor
![]()
aynen bnmmkide öyle namazında nıyazındaa ama nazı herkese geciyo vala herkes agzının içine bakıyo ne isticek diye ne bilimm ya biz küsüs konusmuyoruz uzun zamandır
bizimkini nazı filan yok.. biz konusuyoruz çünkü ben hiç karsı söylemedim.. o beni sessiz sakin biliyo ben eşim için susuyorum bide ailem sürekli o yaşlı kızım idare et diyo...beni seviyomuş eşim öyle diyo seni sevmese sana hiçbisey vermezdi diyo çünkü eltime vermezmiş...
bitanelerim bende çıkıyorum artık eşim yatalım diyor
![]()
kızlar 16 yaşını dolduran bir kızın resmi nikahı oluyo 18i doldurmasına gerek kalmadan biraz zor olsada
iyi uykularrrr hayalotummm allah rahatlik versinnn bende cikiacam uykum geldiiiiii birden sutumu icip uuyum bendee sizleri cok seviyorummmmmmmm habibteleirmmmm![]()
bendee hiç karşılık vermedimm öyle bi yapımda yokk veremem zatenn bizim başka sebeplerdenn dolayı ammaaan neysee boşver gitsinn ben bebişimi istiyorumm batım 13 mart bakalımm inş. bu ay olur ya ALLAHIN izniylee