Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar size şu silkeleme ile ilgili bi sorum olacak ilişkiden sonra yarım saat ayaklar dayadım duvara durdum yarm saaat sonra danormal bi şeklde yttm belim feçi şeklde ağrıdı olsun bebek içn değer :))ama spermler geri geldi çıktı yani nrmal mi çıkması ???

kızlar size şu silkeleme ile ilgili bi sorum olacak ilişkiden sonra yarım saat ayaklar dayadım duvara durdum yarm saaat sonra danormal bi şeklde yttm belim feçi şeklde ağrıdı olsun bebek içn değer :))ama spermler geri geldi çıktı yani nrmal mi çıkması ???

canım bizim silkeleme diye bahsettiğimiz olay ilişkinin akabinde eşlerimizin bizi silkelemesi :9::9::9::9::9::9::9::9:
bizde burda öğrendik bu yöntem ve denemekten bişey olmaz diye başladık:52::52::52::52::52: ilk duyunca saçma gelebilir ama bebişlerimizin gelmesi için her yolu deniyoruz bitanem:31: spermlerin hepsi mi çıktı bitanem, belinin altına yastık koysaydın keşke...

Merhaba :3:
İyiyim ben canım ,bugun uzun zaman sonra dışarda 5 saat zaman geçirdim
Evde bunalmistim artık yoruldum ama cokta güzeldi.:1::1::1:
Sen nasılsın canım

Telden yazıyorum bu nedenle cok yavas:26:

özür dilerim canımm yaa, amann bu yorgunlukla hem geçmişe hem bugüne yetişmeye çalışırsam olacağı buu :1:

ooooooooohhhh sefan olsun ne iyi etmişsin bitanemmmmm:52:

amaann boşver kuzuummm :16: ben d iyiyim çok şüküüürr.. heyecanla batımı bekliyorum bitanem yaa :52: sende durumlar nsıll :69:

Canımcım bi önceki sayfada kalmış cevabım:27:

Hadi bakalım bu ay hayırlısıyla gelsin inşallah meleğin ,
yeter daha fazla bekletmesin annesini demi ama

Dua edicem bitanem inşallah tez zamanda kavuşursun sende diğer bekleyen arkadaşlarda

Benim günlerim genelde evde rutin geçiyor,bugün biraz dışarlarda dolaştım.Çok iyi geldi valla

canlarımmm ben acayip yorgunum, çıksam iyi olcak.. hepinizi çoooooooooooook seviyorumm iyi geceleeerrr :54:

Canımcım bi önceki sayfada kalmış cevabım:27:

Hadi bakalım bu ay hayırlısıyla gelsin inşallah meleğin ,
yeter daha fazla bekletmesin annesini demi ama

Dua edicem bitanem inşallah tez zamanda kavuşursun sende diğer bekleyen arkadaşlarda

Benim günlerim genelde evde rutin geçiyor,bugün biraz dışarlarda dolaştım.Çok iyi geldi valla

gördüm bitanem, kusuruma bakma kuzummmm :17:

Allah razı olsun canımm. sizlerde hep benim dualarımdasınız.. Rabbim isteyen herkesi bi an önce kavuştursunnn meleklerinee :16:
bitanem ben çıkıyorum , uyuycam hemenn :34:
iyi bak kendine, inşş yarın görüşüürüzz öpüyoruuuuuuuum :54:
:10: :10:

Son düzenleme:
özür dilerim canımm yaa, amann bu yorgunlukla hem geçmişe hem bugüne yetişmeye çalışırsam olacağı buu :1:

ooooooooohhhh sefan olsun ne iyi etmişsin bitanemmmmm:52:

Ne demek canım ya
Hem sen neden kendini yoruyorsun ,senin dinamik ve enerjik olmak gerek şekerim

Çok iyi oldu ya nihayet gezebildim biraz

canım bizim silkeleme diye bahsettiğimiz olay ilişkinin akabinde eşlerimizin bizi silkelemesi :9::9::9::9::9::9::9::9:
bizde burda öğrendik bu yöntem ve denemekten bişey olmaz diye başladık:52::52::52::52::52: ilk duyunca saçma gelebilir ama bebişlerimizin gelmesi için her yolu deniyoruz bitanem:31: spermlerin hepsi mi çıktı bitanem, belinin altına yastık koysaydın keşke...

eşim önce silkeledi bi güzel ben garanti olsun diye bide ayaklarımı diktim yukarıya spermlerin hepsi çıkmadı sanırım yarm saatte girmemişlermidir :D girecekleri yere

gördüm bitanem, kusuruma bakma kuzummmm :17:

Allah razı olsun canımm. sizlerde hep benim dualarımdasınız.. Rabbim isteyen herkesi bi an önce kavuştursunnn meleklerinee :16:
bitanem ben çıkıyorum , uyuycam hemenn :34:
iyi bak kendine, inşş yarın görüşüürüzz öpüyoruuuuuuuum :54:
:10: :10:

Âmin canım amin
İyi geceler bitanem,iyi uykular:54::54::54:

hayırlı silkelenmeler canım:1: k.i.bak öptüm ALLAH kolaylık versin..

cokm saoll cnmm ayak bilegim kiriliyodu nerdeyse yya bizim herif beceremicek silkeleme isi yatti bnm :((

hadi kolay gelsin bitaneeeemmmm :17: öpüyorum kuzuuummm :54:

Bugün uğurlu gunün olsun insallah bebişin hemencecik gelsin sana.

iyi dileklerin icin saol tatlim tsk. ederm ALLAH hepimizin yardimcisi olsun.

canlarımmm ben acayip yorgunum, çıksam iyi olcak.. hepinizi çoooooooooooook seviyorumm iyi geceleeerrr :54:

iyi gecelerr minik kusumm tatli uykularr

bence resmi nikah olmadan düğün yapmasınlar duyulur feln şikyet ederler kaynın girer hapse ..... ah şu eltiler hiç sevlmez dmi bnde de var bi tane uyuz oluyorum :))
hoşgeldin canım aramızaaa:46::46::46::46:ben bu dava açma olayının artık kalktıgını duymustum:53::53:tekrarmı cıkarmıslar:44:ama evet bi şikayet olsa direk bizim esas oglan içeri girer:9::9::9::9:
Merhaba :3:
İyiyim ben canım ,bugun uzun zaman sonra dışarda 5 saat zaman geçirdim
Evde bunalmistim artık yoruldum ama cokta güzeldi.:1::1::1:
Sen nasılsın canım

Telden yazıyorum bu nedenle cok yavas:26:
anammmm nurlum gelmişşş yaaaa:16::16::16:neka güzel dolaşmış benim bitanem yavrucaklar birazdaha büyüsün yaz geliyo nurlum bol bol gezersin bebek arabasına atıp:46::46::46::46::46:

canım spermlerın dışarı çıkması çok normal bunun için kendini sıkma.sen sabaha kadar o şekil uyusan bile yattıgın yerde gelıceklerdır. geçen gün okuduklarım arasında aşılamada bile geri çıkıyormuş spermler oyuzden yolu bilenler işini halldeiyo zaten merak etmeyin.ilk 20 30 dakka kalkma sadece yeter:16:sonra bırak çıkan çıksın:1::1:

günaydın canbonlarımmmm:3::3::3::3:
dün eşim bugün için sabah erken kalkıp gezelim dedi:52::52::52::52:bende kalakaldım:53::53::53:nereye gitcez dedim.demezmı eyüp sultana gidip dua etcez diyeee:40::40:
benim kocama göre değil bu işler ama hayret ettım dogrusu ben bişey demeden ilk defa çabaladı desem yeridir bebek için:9::9::9:
eee dün kavaltı hazırlamıstı bide:27::27:sanırım bu yolda yururken başına saksı falanmı düştü acabaaa:9::9::9:
neysem kavaltı hazırlayıp vazgecmeden evden cıkartım.
akşama gorusuruz artık kuzularım.:54::54::54:
gununuz guzel gecer inşallah:46::46::46::46:
bol sohbetlerrrr:16::16::16::16::16:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

merhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya bizde 5 aydır çocuk denemesi yapıyoruz ama sabah kalktım malesef adet olmuşum :14: doktora hiç gitmedim bu ay olur olmadı öbür ay olur 5 ay oldu artık moralim bozuluyo adet bitsin doktora gidicem inş. :((

yok kuzum bizim aileler tarafından oanylanmayınca iş inatlığa bindi birazda:27::27::27:sankim evde kaldım bekle işte yahu:30::30::30:
en ideali seninki kuzum ben hep diyorum evlenme yaşı 27 28 en güzeli ve en mantıklısı:16:

biz de çok bekledik ama kuzum yaaa..ama olsun çok şükür hayatımın adamıyla evlendimm..ilk aşkım ilk sevgilimmm..:69::69::69:ben de onun tabiii:32::32::32:

hemende cocuk istiyorrr dusunseneee...yuh diyorummm :47::47::47::47::47::47: hicbirsyee karismiyorummm ne ariyorlar ne soruyorlar benii...hamile kaldigimdan beri kardeslerimm cilgin gibilerrr...duramiyorlar yerlerindee..onlardan tik yok..geliptee yengee acin tazedir bu trihte dugun yaoacammm seni de aramizda gormek isteriz bile demedi..ne halleri varsa gorsunler...zaten siyah kiyafet cok az makyaj yapacamm ve oynamiycamm esimi yalniz birakmamk icin orada bulunacamm...:14::14::14::14:annem 1.senesini doldurmamis olur o zamanaa..

ahh alppinim uzak dur onlardan habibtemmm..haklısın şimdi senin o düğünde anıların canlanır..öyle iyi anlıyorum ki seni...:14::14:

merhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya bizde 5 aydır çocuk denemesi yapıyoruz ama sabah kalktım malesef adet olmuşum :14: doktora hiç gitmedim bu ay olur olmadı öbür ay olur 5 ay oldu artık moralim bozuluyo adet bitsin doktora gidicem inş. :((

ALLAH yardımcın olsunn cnmm stres yapma strestende olmaz oluruna bırak sabırlıysan bekle ama bence cok izsitiyosan hastaneye git ...

evet benimi sevecek demi.. fazla umursamıyorum artık.. o beni el gibi görüyosa bende onu öyle görürüm.. mesafeliyim zaten hiç yakın olamadım.. birisinden rahatsız oluyodum sürekli bana geliyodu bıkmış nefret etmiştirmişti kendinden. sürekli kaynanamı kötülüyodu herseyime karısıyodu... ona anlattım durumu, ilk defa dert anlattım ve son oldu... gitti o kişiden yana oldu bana da ben senin için onlarla kötü olamam dedi, sanki ben kötü ol dedim sadece biraz uzaklastırmak için akıl istedim.... işte ondan sonra iyice sogudum ben ondan..koptu bende herşey.. dahada söylemem anlatmam bişey.. ders oldu bana bu..iyikide oldu..

aman cnm aman kimseye dert yanma..eşine bile..boşverrr..aynısını benim arkadaşım yaptı eltisine anlattı..eltisi de ona..sonra gitti elti kaynanayla kanka oldu..bizim kızı dışlamalar falan..herkes verdiği kadar değer görsün senden..en güzel bu..

Back
X