Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldim canbonlarım :3::3:
eşimle önce yerebatan sarnıcını gezdik hiç girmemiştim öncesinde:1::1:orda osmanlıya ait kıyafet gıydırıyolardı resım cektırıyosun.erkek padişah kadın prenses sultan oluyo diyim:52::52:tutturdum çekilcez diye.eşim zar zor tamam dedi.giydirdiler bizi:9::9::9:bir komik olduk milletin içinde görseniz geberirdniz gülmekten:52::52::52:sonram sıra bekledık çekim için.kız bizi çekiyo yabancı turıstlerde ayrıyetten yıne bizi çekiyo:1::1::1:allahım gözümden yaş geldi 5 dakka boyunca:60::60::60::60::60:
sonra gezdik oryaı ayasofyaya gırdık orayada gırmemiştim:17::17:sonra eyüp sultana gittik.dualarımızı ettik.güzeldi yemek yedık geldık .:16::16:rabbım dualarımı kabul ederse eger mart ayında hepimiz hamiş kalcaz sanırsam:9::9::9::9::9:

ohh ohh maşallah canımmm.muhabbetiniz daim olsunnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:
tühhh kaçırdıkkk.bileydim gelir ben de sizi çekerdim kuzummmm ayyy ne gülerdik yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52:
Allah kabuletsin tatlımmmm..tez zamanda kabulolsun dualarımızzz:16::16::16:

aman cnm aman kimseye dert yanma..eşine bile..boşverrr..aynısını benim arkadaşım yaptı eltisine anlattı..eltisi de ona..sonra gitti elti kaynanayla kanka oldu..bizim kızı dışlamalar falan..herkes verdiği kadar değer görsün senden..en güzel bu..

yok canım ben kimseye dert yanmam günlük tutuyorum rahatlıyorum eltime asla anlatmam eltim anlatır bana az çok aynı seyleri onada yapmışlar hatta eltim çenelidir onlar çok kavga etmişler geçinemiyolarmış şimdi eltim baska şehirde... yapmam öyle bişey canım sagol ....

Son düzenleme:
ohh ohh maşallah canımmm.muhabbetiniz daim olsunnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:
tühhh kaçırdıkkk.bileydim gelir ben de sizi çekerdim kuzummmm ayyy ne gülerdik yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52:
Allah kabuletsin tatlımmmm..tez zamanda kabulolsun dualarımızzz:16::16::16:

deme scorpıonsum eşim kayboldu o kıyafetlerin içinde garibim:9::9::9:başına taktığı sarık bile boyu kadar garibimin :52::52::52::52:amın kuzum inşallah:16::16:bi gün buluşma şansımız olursa hep beraber oryaya gideriz bi resim çektiririz kknın sultanlarıııı:46::46::46::46::46::46:

yok canım ben kimseye dert yanmam günlük tutuyorum rahatlıyorum eltime asla anlatmam eltim anlatır bana az çok aynı seyleri onada yapmışlar hatta eltim çenelidir onlar çok kavga etmişler geçinemiyolarmış şimdi eltim baska şehirde... yapmam öyle bişey canım sagol ....

ecehanım napıyon bitanemmm:54::54::54:

daha gelmemiş benim canbonlarım:31::31:bende bi dua topiğene bakem gelen olursa beğeni yapın damlarım hemen bitanelerrr:10::10:

deme scorpıonsum eşim kayboldu o kıyafetlerin içinde garibim:9::9::9:başına taktığı sarık bile boyu kadar garibimin :52::52::52::52:amın kuzum inşallah:16::16:bi gün buluşma şansımız olursa hep beraber oryaya gideriz bi resim çektiririz kknın sultanlarıııı:46::46::46::46::46::46:
kız gülme adamaaaaaa:1::1::1::1:
koca koca kıyafetlerneyapsın yaniii..ama iyi eğlenmişsiniz maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:
valla hepimiz sultan oluruz tatlım ne hoşşşş:12::12::12::12::12::12:

en güzeli tatlım.valla kimseye güvenmiyorum artık insanlar çok acayip.günlüğünü de kaptırma kimseye amann:30::30::30:ben de kendimle sohbet ediyorum çok bunalınca.kenbdim söyleyip kendim dinliyprummm:27::27::27:.ama kk da olmak güzel burada hertürlü dertleşiyoruz kimsenin kimseden bir çıkarı yok..hiçç tanımadan gördük sevdik birbirimiziçok şükür:16::16::16:

kız gülme adamaaaaaa:1::1::1::1:
koca koca kıyafetlerneyapsın yaniii..ama iyi eğlenmişsiniz maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:
valla hepimiz sultan oluruz tatlım ne hoşşşş:12::12::12::12::12::12:

valla onu bilmemde kuzum ona baktıkça ben pek bi eğlendimm:9::9::9:
şimdide resme baka baka kopuyorum gülmekten:52::52::52:
sen naptın bitanem iyi geliyormu ilaçların:26:

en güzeli tatlım.valla kimseye güvenmiyorum artık insanlar çok acayip.günlüğünü de kaptırma kimseye amann:30::30::30:ben de kendimle sohbet ediyorum çok bunalınca.kenbdim söyleyip kendim dinliyprummm:27::27::27:.ama kk da olmak güzel burada hertürlü dertleşiyoruz kimsenin kimseden bir çıkarı yok..hiçç tanımadan gördük sevdik birbirimiziçok şükür:16::16::16:

demekki kendiyle konuşan tek akıllı ben değilmişim:9::9::9::9:

anammmmm 25 kişi bizi izliyor hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmm:30::30::30::30::30::30::30::30::30:
üye olup gelin sohbet edelim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3::3::3::3::3::3::3::3:

isim neydiiiiiiiiiiiiiii cikaramadimmm...adin neydi hatirkamadimmmmmmmmmm..hersey cok guzel gidiyordu,....konusuyorduk anlasiyordukkkkkkkkkkkkk hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... hatirlatirim musadenle fazla degil gecen sene ayyy ne olmus bugun bana :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

alaala hastalık tek çekilirmi kuzumm :27::27:hastalıkta saglıkta berabersınız diye boşuna demediler nikah masasında:9::9::9:

tabiii ebn gripimi bile paylaşırım kocişimleeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52:
sen nasılsın tatlımmm..yaa ben de inşallah ctesiş annemle EyüpSultan Hz. ne gitmek istiyorumm..inşallah annemde bende iyileşirizzzzz..bir cuma da işten izin alıp kaçsam Hüdai hz.ne..ama cuma vakti erkekler giriyo dimiiii:26:

isim neydiiiiiiiiiiiiiii cikaramadimmm...adin neydi hatirkamadimmmmmmmmmm..hersey cok guzel gidiyordu,....konusuyorduk anlasiyordukkkkkkkkkkkkk hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... hatirlatirim musadenle fazla degil gecen sene ayyy ne olmus bugun bana :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

alppin kuşummmm neşen yerinde maşallah kuzucuğummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X