Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bizim elti bana yazoyorrr nasilsin canim diyee sanki askerlik arkadsiyimm...dun konusutugumuz konu evlilikleri hakkinda bugun konuusldu...kayinbabam cok sinirliiiii benim de hosuma gittiii belki degerimi anlarlar:52::52::52::52::52::52::52:

kizlarrrr az once gecmisi okudummmm melek dumbelek diye biri sizeee yazmis bence o erkek cunkuuuu her zaman bu sebeple geliyorrr....biri daha gelmisti erkek cikmisti bu sekilde konusanlara cevap vermeyinnnnn habibtelerimm yok zevk suyuymusss her zamanki yazi..:47::47::47::47::47::47:

bencede erkek ya kac tane topiğe kopyala yapıştır yapıp aynı yazıyı yazmışş bizde cevap veriyoruz akıl veriyoruzz ALLAH akıl versin aptal şeyy :47::47::47:

bizim elti bana yazoyorrr nasilsin canim diyee sanki askerlik arkadsiyimm...dun konusutugumuz konu evlilikleri hakkinda bugun konuusldu...kayinbabam cok sinirliiiii benim de hosuma gittiii belki degerimi anlarlar:52::52::52::52::52::52::52:

aman cnmm eltiye dikkat bnm kide bana sürekli eşimin ailesi kotuleyıp duruyo ama sureklı ıstemeye geldikleri günden tut bugune kadar hep farklı konusuyo bana baska onlara baska esimde gıtmemı ıstemıyo artık fırca yemış bı gzel esımın teyzesınden kayınbabamdann

geri geldim kızçelerimm evde sarmısak yokmuşşşş:30::30::30::30:4
yarın işten gelip bi koşu yaparım köftemiii:52::52:

bendede tuz kalmamiss bizimkisini aradim sinirlendi sanki burasi turkiye ben alacammm kendisine..allahim yarabbimm birde sinirleniyorr unutan kendisi...

kızlar ya 10 aydır deniyoruz olmuyor, geçen ay tek tüpümün tıkalı olduğunu öğrendik, bu ay aşılamaya başlayacaktık; ama perşembe hastalanmam gerekiyordu, cumartesi lekelenmem oldu, çok üzüldü ama sonra kesildi. bugün idrar testi yaptım çok silik 2. çizgi çıktı. şimdi de karnım ağrır gibi. off yaaa

ben hiçbişey dem.yorm önceden bendee cok konusuyodum karsılık verıyodm altta kalmıyodum daha kotu oluyoduk ... şimdi kulaklığı takıyorumm cogu zaman bugun cok sinirlendimm burnumdan getırdı ben 6 7aydır yemın edrm istemiyo diye onun ailesi bnm annem hariç hiç biyere gitmiyorum bnm amcamları yengemlerı evıme cagırmama izin vermiyo eve kımse gelmıcek dıyo arkadaslarımın hıc bırıyle gorusmuyorum telefon num. bile yok düşün artık bana yina laf ediyo aylardır kendime bi toplu iğne almadım ben nısan oldu hala kızının hıcbısey almadım bayramda bıle almadım bana bı dedıgını ıkımı edıyorum ne ıstedınde almadım evlılıgı bundan ıbaret sanıyo onun gozundee hersey para evliliği bile paraya baglıyo tabi oda yalnızlıgımınn rahatlığını yaşıyo baba yok başta anne cok sormuyo arkasında durmuyo savunmuyo kızınıı amcaları desenn aylardır gormese arayıp sormuyolar bizim bi yiğenimiz var demiyolar tek başımayım bir tane yanımda duran destek olan kımse yok ailemden oda bunun rahatlığını yaşıyo sonunda kafayı yicemm başı göğe ersin o zaman .

ama bitanem bak sen en başta deseydınkı kusura bakma ailemi silemem diye emın ol bu şekil yapamıcaktı sana:4::4:bak ben kendı anne tarafımla evlendıgımden bu yana konusmuyodum bellı sebeplerden dolayı 6 yıldır.gecen mevlüt okuttugumda annem onlarada demıs mevlütü var diye benım haberım yokken:27::27:onlarda gelmek ıstemısler kapıya gelen cevrılırmı cevrılmez:26:mecbur gelsınler anne dedım.eşim duydu bi trıp bi surat .tek lafım ben nasılkı senın 7 sülalenın içinde oturuyosam sende 1 saat cekıceksın dedım.hemde eşim aldı goturdu evlerıne kadar.enıstemle hıc tanımadıgı adamla mecburen konustu.neden.yapmak zorunda cunku ben 2.5 yıl oturdum aılesıyle ve hala tepemdeler.1 saatte olsa 10 saatte olsa mahkum yapıcaktı ve yaptı saolsun.ama ben ona demeseydım ılk suratını astıgında agzımı acmasaydım o kazanmıs olcaktı ve bu sefer konusma etme gıtme demeye baslıcaktı emın ol.alıştırma baştan nasıl başlarsanız o sekıl gıder canım.hem üzülme bak benım annemın bıle bılmeıgını sızler bılıyosunuz hataımda.kımse olmassa konuscak bızler burdayız kızçem.sıkma o tatlı canını:16:evliliğniz daha cok yenı.zamanla oturur merak etme canbonum:54:

aranıza katılayım katılmasına da benim net pek ağır bu aralar. anca cvp yazabilirim kusura bakmayın. zaten kafam da şu an normal işlemiyor.

anlarlar anlarlar habıbtem bekle anlarlar:4::4::4::4:ilk cicim ayları bi geçsinde bak nasıl etrafında pervane olcaklar aman ha sakın sahte yuzlere kapılma.:27::27:
bugun kayganam geldı esas eltı nasıl olduysa kayganamın evını sılmıs supurmus .haberım yoktu olsa cıkardım allah bılıyo ya..neyse tam evden cıkıyoduk eşimle kapı caldı .dediki işte esas gelin evı supurdu bılaşık yıkıyorum dedı.kesın bısey yap dıcektı bana.eşimde hemen dedıkı bız gıdıyoruz anne dedi.eşim cevap vermeseydı montumu cıkarım yapıcaktım:27::27:neysem eve geldım hemen damladı kaygana.işte gelinim evi sildi süpürdü allah razı olsun dedi.:9::9:bende dedım vay be 3 senedır ılk defa hadı gozun aydın gelın olmayı başarabılmış sonunda dedım:1::1:inşallah parmakları falan kırılmamıstır dedım.surat astı hemen çıktı gıttı ıyı oldu ama hakkettı:52::52::52:

ama bitanem bak sen en başta deseydınkı kusura bakma ailemi silemem diye emın ol bu şekil yapamıcaktı sana:4::4:bak ben kendı anne tarafımla evlendıgımden bu yana konusmuyodum bellı sebeplerden dolayı 6 yıldır.gecen mevlüt okuttugumda annem onlarada demıs mevlütü var diye benım haberım yokken:27::27:onlarda gelmek ıstemısler kapıya gelen cevrılırmı cevrılmez:26:mecbur gelsınler anne dedım.eşim duydu bi trıp bi surat .tek lafım ben nasılkı senın 7 sülalenın içinde oturuyosam sende 1 saat cekıceksın dedım.hemde eşim aldı goturdu evlerıne kadar.enıstemle hıc tanımadıgı adamla mecburen konustu.neden.yapmak zorunda cunku ben 2.5 yıl oturdum aılesıyle ve hala tepemdeler.1 saatte olsa 10 saatte olsa mahkum yapıcaktı ve yaptı saolsun.ama ben ona demeseydım ılk suratını astıgında agzımı acmasaydım o kazanmıs olcaktı ve bu sefer konusma etme gıtme demeye baslıcaktı emın ol.alıştırma baştan nasıl başlarsanız o sekıl gıder canım.hem üzülme bak benım annemın bıle bılmeıgını sızler bılıyosunuz hataımda.kımse olmassa konuscak bızler burdayız kızçem.sıkma o tatlı canını:16:evliliğniz daha cok yenı.zamanla oturur merak etme canbonum:54:

inşalla cnmm bebeğimiz olsa ben biliyorum herşey yoluna gircekk ama hayırlısı artık ne diyim ALLAH ne zaman nasıp ederse burası olmasa zaten kafayı yerımm ben :16:

geri geldim kızçelerimm evde sarmısak yokmuşşşş:30::30::30::30:4
yarın işten gelip bi koşu yaparım köftemiii:52::52:
:1::1::1:silkelenmeyi unutmada kuzum köfte yarında yapılırrr:9::9::9::9:
topik sana emanet yavyummmmmmmmmmmmmmm:41::41::41::41::41::41:
yakala hepsiniiiiiiiiiii:104::104::104::104::104::104::104::104:
:42::42::42::42::42:habıbtem şikayet ettinmi kazene:46::46::46::46:
kızlar ya 10 aydır deniyoruz olmuyor, geçen ay tek tüpümün tıkalı olduğunu öğrendik, bu ay aşılamaya başlayacaktık; ama perşembe hastalanmam gerekiyordu, cumartesi lekelenmem oldu, çok üzüldü ama sonra kesildi. bugün idrar testi yaptım çok silik 2. çizgi çıktı. şimdi de karnım ağrır gibi. off yaaa

canım silik çizgi çıktıysa sabah ilk idrarla testı tekrarla bitanem.hayırlısı olsun inşallah hoşgeldın aramızaaa:16:

inşalla cnmm bebeğimiz olsa ben biliyorum herşey yoluna gircekk ama hayırlısı artık ne diyim ALLAH ne zaman nasıp ederse burası olmasa zaten kafayı yerımm ben :16:

yirim ben seni kuzum benimmm:54::54::54:takma kafana bugünlerde gelip geçer sonra kalbin kırılsada ne günlerdi ya diyip gülüp geçiceksın emın ol :54:

anlarlar anlarlar habıbtem bekle anlarlar:4::4::4::4:ilk cicim ayları bi geçsinde bak nasıl etrafında pervane olcaklar aman ha sakın sahte yuzlere kapılma.:27::27:
bugun kayganam geldı esas eltı nasıl olduysa kayganamın evını sılmıs supurmus .haberım yoktu olsa cıkardım allah bılıyo ya..neyse tam evden cıkıyoduk eşimle kapı caldı .dediki işte esas gelin evı supurdu bılaşık yıkıyorum dedı.kesın bısey yap dıcektı bana.eşimde hemen dedıkı bız gıdıyoruz anne dedi.eşim cevap vermeseydı montumu cıkarım yapıcaktım:27::27:neysem eve geldım hemen damladı kaygana.işte gelinim evi sildi süpürdü allah razı olsun dedi.:9::9:bende dedım vay be 3 senedır ılk defa hadı gozun aydın gelın olmayı başarabılmış sonunda dedım:1::1:inşallah parmakları falan kırılmamıstır dedım.surat astı hemen çıktı gıttı ıyı oldu ama hakkettı:52::52::52:

helal hayalotummmmmmmmmmm:46::46::46::46:
kayganaya vermişsin ayarııııı:13::13::13::13::13::13::13::13:

Back
X