Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama yeni evlensiysen adetlerin düzene girmeye çalısır belki.. ben bekarken ya bi iki gün ileri gider yada geri giderdi evlendikten sonra şaşmadı hep gününde oldum...stresden üzüntüdende olabilir..

yazma kuzum o kişi biraz sorunlu olabılır ilgilenme :34:

$untitled2.webp
hoşbulduk canların eee ne yapıyonuz.... çaylar nerde??:16:

işte burdaaaaaaa:46::46::46::46::46:

aynen öyle scorpıonsum işini biliyor:27::27:ama kendi annesine yardıma gıtmez annesıne bıle cok gıtmısımdır dayanamam ben sınır oldugum halde.ama artık bıraktım :51::51:kuzum anneler dayanamıyo işte.benım annemde genc ama cok yogun kadın oturcak vaktı bıle yok orya gıttıgımde temızlık yapım dıyorum bakıyorum 1 gece oncesınden ben gelıyorum dıye evı temızlıyo elımı bıseye suremıyorum bıle bal dok yala hesabına cevırıyo yorulmım dıye:31:ya bızım annelerımız napsın.bunları düşünmezler ama boylelerı işte.

ahhh Allah vicdanlı kayınvalde versin herkese kuzum ne diyeyim..inana benim kvaldem gelince bana ne iş yapsın diye aranıyo kadın..yok anne diyorum yaptırmammmm..
annelerimizin Allah gönüllerine göre versin canımmm..onların yeri dolmazzzzz:16::16::16:

ahhh Allah vicdanlı kayınvalde versin herkese kuzum ne diyeyim..inana benim kvaldem gelince bana ne iş yapsın diye aranıyo kadın..yok anne diyorum yaptırmammmm..
annelerimizin Allah gönüllerine göre versin canımmm..onların yeri dolmazzzzz:16::16::16:

anam keske benımkıde dese yaa:ssz::ssz:rabbım bozmasın kuzum aranızı:16:
benımkıde camasır katlarım karsı koltukta aval aval suratıma bakar demzkı kızım bı parça atta bende katlıyayım.halbukı bısey yapsa 10 katı verırım alırım yaparım ama yok işte:50:bunada şükür nedıyeyım:31:amın bıtanem rabbım kımseye sevdıklerın acısını gostermesın :54:

anam keske benımkıde dese yaa:ssz::ssz:rabbım bozmasın kuzum aranızı:16:
benımkıde camasır katlarım karsı koltukta aval aval suratıma bakar demzkı kızım bı parça atta bende katlıyayım.halbukı bısey yapsa 10 katı verırım alırım yaparım ama yok işte:50:bunada şükür nedıyeyım:31:amın bıtanem rabbım kımseye sevdıklerın acısını gostermesın :54:

olsun canım ne beterleri var buna da şükür de geç..Amin kuzumm Allah başımızdan eksiketmesin tüm sevdiklerimizi..

kızlar sizlerle kalmayı çok istiyorum ama kociş beni çagırıyo, yarın görüşürüz ALLAHA emanet olun öptüm hepinizi... hayırlı geceler:16::16::16:

iiyi geceler canlarımm.malum yarın iş başııııııııııııııııııııııııı..yavaştan yatsın bu kızçe..hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54:

Back
X