- Konu Sahibi medd_cezir
- #41.901
afiyet olsun sagol canım içmiş yemiş kadar olduk sen bizim yerimizde ye iç![]()
olduu cnmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun sagol canım içmiş yemiş kadar olduk sen bizim yerimizde ye iç![]()
doğruysa özelidir canım saygı duyarım ama geçmiştede bazı sorunlar yaşanınca cevap vermesek daha iyi![]()
kızlar sizlerle kalmayı çok istiyorum ama kociş beni çagırıyo, yarın görüşürüz ALLAHA emanet olun öptüm hepinizi... hayırlı geceler![]()
iiyi geceler canlarımm.malum yarın iş başııııııııııııııııııııııııı..yavaştan yatsın bu kızçe..hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmm![]()
anammm çatlamayan yumurtayla çalışmam varmıs haberım yoktu kızçelerimben cıkıyorum bol sohbetler sızlere tatlı ruyalarrrr
benım kocam kendı kendıne çalışma dedıyse bıde sılkelettırırsem tamamdır bu iş
öpüyorum hepınızıı![]()
anammm çatlamayan yumurtayla çalışmam varmıs haberım yoktu kızçelerimben cıkıyorum bol sohbetler sızlere tatlı ruyalarrrr
benım kocam kendı kendıne çalışma dedıyse bıde sılkelettırırsem tamamdır bu iş
öpüyorum hepınızıı![]()
medcezirimm hoşgeldinn tatlımmm![]()
hoşbulduk canımcım, başın ağrıyomuş geçmiş olsun kuzuumm![]()
evet tatlımm bugunn cok agladımm yuzum dozumm şişş![]()
ne oldu ayşem , kötü bişey yoktur inşşşş
kıyamam ben yaaa![]()
benımkiyle tartıstık bırazcıkk köyü bişey yok şimdilik sen nasılsın tatlım ?
noldu kuzuum, gözlerin şişene kadar ağlayacak neyi tartıştınız .. paylaşmak istersen ortak olurum bitanemm![]()
incir kabugunu dolduracak sebep bile degil ama neysee arkadasım mardın de dogu gorevini yapıyo izne geldi yarın gıcıcek annemle aralarında 2 sokak var anneme bıraktı benı annemı aramamıstm gıderken annemde dayısına gıtmıs ınegole bende dedim arkadasıma gideyım hemde ugurlamıs olurum ızın vermedi o bagırdı ben bagırdmm uzadı da uzadı
hmmmmm anladım kuzum,, eşin bırakmıyodu di mi daha önce de söylemiştin.. gerekçesi ne peki ne diyo sana neden izin vermiyomuş:26:
sacma sapan kıskanclıkları işte artık evliy mişim bekar arkadaşım olmamazmış görüşemez mişimm öyle şeyler bu hastane de olanlar ondan öncede bi kaç kere oldu böyle şeyler o zamandan beri böyle kıskançlık krizine girdi
valla kuzumm bunun adı kıskançlık değil kii
eşin kıskançlığın arkadasına sığınarak seni kısıtlıyo hepsi bune demek bekar arkadaşın olamazmış, naapacakmışsın ki sen bekar arkadaşınla tövbeeee
hem sen kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğini bilecek bi olgunluktasın bence..
kızmakta yerde göğe kadar haklısın bitanemm![]()
yok cnmm o hep haklı herşeyı sadece o bilir o yapar beni bildiği eziyo ... elimde meslegm var izin vermiyo calışmama sadece evde otur işin ne bu ne kendisi götürür beni bi yerlere ne gitmeme izin verir kayınvalıdemlerle küsüm konusmuyorum esim konusuyo sadece burda hiç arkadasım yok gun boyu evdeyım sabahtan aksama kadar hiç bi yere gitmiyorm sadece annem ve esimin teyzesi maddi acıdan destek olamaya calışıyorumm 5 6 aydır kendime bi toplu iğne bile almadım hala bana diyo ki bi dedgini iki etmedim sunu yaptım bunu aldım soyle böyle isyan etmıyorm ALLAH affetsin ama inan ölümü düşünüyorum bazen o duruma geliyorumm şu . kadar anlamıyo beni