- Konu Sahibi medd_cezir
- #42.061
hoşbuldukkkinşallah sende çamaşırın faydasını rabbimin izniyle görürsün bitanem
![]()
bende diyorum bu asetonum bana nıye yazmadııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldukkkinşallah sende çamaşırın faydasını rabbimin izniyle görürsün bitanem
![]()
niye sustunuz bitanelerim yaaa:44::44::44:
yavaştan yatıcam bennn..koçişte gelmedi ama napım uyku geliyo..dün geceden uykusuzum yumurtlama sancısı beni mahfettti dün.öpüyorum hepiniziiii![]()
yavaştan yatıcam bennn..koçişte gelmedi ama napım uyku geliyo..dün geceden uykusuzum yumurtlama sancısı beni mahfettti dün.öpüyorum hepiniziiii![]()
burdayım şekerim ntv.ye daldım bi an
iyi geceler bebeğimmmmmm, öpüyorum çoooooookkk![]()
tememne izliyon süle bakem
![]()
karadayıyı izliyodum, bittii ardından kim milyoner olmak ister başladı şimdi de onu izliyorum öle işte![]()
bizimde eşim pcde film izliyo ben kkdatv kapalı
tasarruf yapıyoruz ilk defa
![]()
Ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmhoşgeldin
![]()
nasılsın kuzumm :26:
iyi gecelerrr canlarımmm nasılsınızzz ? ben bugün cok daha iyiyimmm evimi temizledim sabah 8 den beri ayaktayımm 1 saat oldu biteli tam da bitmedi yarın devam edicemm misafirim var yarın yasin okucazz sizin içindee cook dua edicemm bitanelerimm![]()
iyi gecelerrr canlarımmm nasılsınızzz ? ben bugün cok daha iyiyimmm evimi temizledim sabah 8 den beri ayaktayımm 1 saat oldu biteli tam da bitmedi yarın devam edicemm misafirim var yarın yasin okucazz sizin içindee cook dua edicemm bitanelerimm![]()
iyiym kuzum sen nasıllsınn hoşbuldukk bitanemm![]()
hoşgeldın kuzum yorulmusundur sımdı sennn kıyamamallah kabul etsın kuzum allah razı olsunnn
![]()
ohh ev mis gibi olmuştur ama ayşem sen de böyle olmuşsundur şimdiikıyamam ben sana ellerine sağlık
demek yasin okuycaksınız, Allah kabule etsin.. dua içinde şimdiden tşk Allah razı olsun kuzuummmm![]()
hayalotum yazdım kız seni görüpte yazmamak olur mu gece gece aşerdim kalktım kek yaptım o yüzden biraz gec cevap yazdım kuzum k.bakma![]()
hoşbuldukk bitanemm bnm yine dengesizliğim tuttu aslında cok yorulmam lazım hatta suan uyuyo olmam lazım ama hıcbişey yapmamışş gibi enerjikimmnie böle oldu bilmiyormm vala
bi konuşasımm var sabahaa kadar
cok saol kuzumm evim mis gibi oldu çok şükür kuzum yarınıda atlatsam benden iyisi yokk![]()
canbonlarım ben cıkıyorum tatlı ruyalar sızeeeöpüyorum okuyamadım bana yazan olduysa ama yarın okurum inşallah sizi seviyorum tatlı rüyalarrrr
![]()