Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alooooooooooooooooo ağaç olduk be :47::47::52::52::52:

nerdesiniz kızçelerimmm:31::31:

ben geldim canlarımmm..çok can arkadaşım geldi bu akşam.taaa ortaokuldan en yakınım..yıllarca izimizi kaybettiydik..
3 yıl önce face sayesinde yeniden buluştuk..artık hasret gideriyoruzzzzzzzzz:32::32::32:
dile kolay 22 yıl önce tanımısım onu yaaa..canım benim ooooooooooooooo:38::38:

ben geldim canlarımmm..çok can arkadaşım geldi bu akşam.taaa ortaokuldan en yakınım..yıllarca izimizi kaybettiydik..
3 yıl önce face sayesinde yeniden buluştuk..artık hasret gideriyoruzzzzzzzzz:32::32::32:

gozun aydın ozaman bıtanemmmm:16::16::16:bende gecen gun gelmişti ya arkadasım çocukluk hatta bebeklık arkasımdı dahaaa:16::16:bızde gecen sene face sayesınde bulustuk 6 sene aradan sonra neka guzel oluyo tekrar bulusmak.oda benle aynı zmanada evlenmıs 1 de cocugu var 5 yasındaa:9::9::9:ne komık yaaa dunku cocuklar buyup evlendık barklandık hayat ne tuhafff:52::52::52::52:

hsgeldin scorpim :38:
insanın can arkadasa ihtiyacı çok oluyo bazen .. bulmuşsunuz da ne güzel birbirlerinizi.. artık hep görüsürüzsünüz insaAllah :16:
gonzalezım önce hoşgeldin ben didimmmm:52::52::52::52::52::52:

kız balkusum seni bi öpecem, :4:bi öpecem:4: bida öpecem :4:haberin olsun :52::52::52::52:

gozun aydın ozaman bıtanemmmm:16::16::16:bende gecen gun gelmişti ya arkadasım çocukluk hatta bebeklık arkasımdı dahaaa:16::16:bızde gecen sene face sayesınde bulustuk 6 sene aradan sonra neka guzel oluyo tekrar bulusmak.oda benle aynı zmanada evlenmıs 1 de cocugu var 5 yasındaa:9::9::9:ne komık yaaa dunku cocuklar buyup evlendık barklandık hayat ne tuhafff:52::52::52::52:

evet cnm yaaa..ama eski dostluklar bambaşka..benim bi tane bebeklikten bi ortaokuldan bi liseden 3 can dostum var..,Allah eksikliklerini göstermesinnnnn:7::7::7:

Back
X