- Konu Sahibi medd_cezir
- #42.201
neyse cnm ya gittin galiba.sonra görüşmek üzere.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm anladım cnm.drum 2 kere daha böle tekrarlayalım diyo ama.ilaçlar beni mahvetti çok yan etkileri oluyo.kullandıklarım hormon ilaçları ya.acayip sivilce yaptı.yüzüm çok fena.ne bilim ara verip ilaçmı kullansam acaba.sende bi ara kullanmıştın dimi sivilce için.
Cnm bişey sordum ama görmedin galiba.:26::26::26::26:
cnm beğen yaptım ama yine görmedin:26::26::26:
neyse cnm ya gittin galiba.sonra görüşmek üzere.
nassın umudummm
esilam üzülme nolur inşallah bundan sonraki tedavinde meleğine kavuşacaksınnnhayırlısı boyleymiş demkkii
![]()
ahh hayalotumm gelmissiyiyim kusum.. demin hemsireyle görüstüm.. aradı beni..
dedi kan sonuçlarımızdan bitanesi benim yüksek çıkmıstı .. onal ilgili hemotoloji dr u sizinle göresmek istiyor, ilaç vermesi gerekiyormus bu yüksek çıkan sonuçla ilgili... en yakın zamanda yarın gelmeniz gerekiyor dedi.. dedim esimle görüsim bi size dönerim.. iste dedim esim tmm yarın gideriz dedi.. tkrar hemsireyel görüstüm.. dedi yarın 9 - 16 arası burada zaten gelen hastalara bakıyor sırayla.. sizide sıraya alırlar..
öyle iste balkusum.. bebislerime bi adım daha yaklasıyorumm![]()
evet gonzalezim bi adım daha attın şükürler olsunnn
çok mutlu oldum yaaaa![]()
sen naptın kuzum.. çiçek gibi yaptın mı evi
çiçek dedim debenim çiçekler dün gece ayazını yiyip, sabapda az güneslenince, hafif neseleri gitit ama, içeri aldım az sehpaya, az canlansınlar yazık dedim.. bi don bi yan .. hahahahahahaha
insaAllah düzelirler yaa :26::26:
slm kızlar, ya benim 2 gün önce hcg 92 çıkmıştı, bugünse 110 çıktı. daha yüksek olması lazımmış. gerçi farklı yerlerde yaptırdım tahlilleri etkiler mi bilmem. çok kasık ağrım var ve kahverengi akıntım hala devam ediyor. doktor da riskli diyor, ya bu durumda olup sağlıklı bir gebelik yaşayanınız veya tanıdığınız var mı? bu belirtiler genelde düşük olarak belirtilmiş sitelerde.
hayolat, umut81 ben yazana kadar kaybolmuşsunuz ya. hoş gelmedim zaten pek. sevinemedim gitti ya.
canım normalde 2 katı olması gerekti bu sonucun :26:senin durumunda olanların çoğu doktorun dedği gibi düşükle sonuçlansada sonradan artanlarda var ve kucagına bebegını alanlar.bide aynı yerde yaptırsaydın keşke:26:canım dinlen yerinden kalkma bu aralar sakın.ve bi sıkıntı oldugunda doktora danış hemen.hayırlısı olsun hakkında .inşallah tutunur yavrun sana..
cuma günü tanlile aynı yere gidicem bakalım, umarım güzel bir sonuç çıkar, her ne kadar umudum pek kalmasa da, hani akıntım olmasa bu kadar takmıycam ama 2 gündür akıntı da devam ediyor. offf
yok kuzum daha bitmedi bi bakınım dedim mola verim azdaha çok işim var kuzum kaçgündür gezince ev birbirine girdi
kıyamam ben ona ya bende çiçek bakamadığım için hiç almam çok istiyorum nekadar iyi baksamda soluveriyolar benım ellerımde dayanamıyorum bende.şimdi mevlüt okuttugumda annem getirmişti peygamber kılıcı:26:ama getırdıgınde koyu renktı solmaya dönmüş
niye böyle oluyor bende çiçekler halbuki konusuyorum hergün onunla ama valla soluyolar benim ellerimdee
![]()
hayolat, umut81 ben yazana kadar kaybolmuşsunuz ya. hoş gelmedim zaten pek. sevinemedim gitti ya.
hmm.. tmm kuzum .. yap sen isleriniher yeri pırıl prıl yap, mümkünse bal dök kıvamı olsun
ahcnm bnde <<ay bu çok güzelmis dedğim çiçekleri hep aldım simdeyi kadar yani 1-2senedir ama demen gibi çiçek dili başka bişi..
cnm o peygamber kılıcı dediğin tarzda ki yaprak çiçeklerine giriyo.. onlar az serin bi yer isterler., doğrudan günes istemezler.. ışık alacak ama günesi tam istemezler.. hani böyle köşeye camdan ışık gelecek gibi bi yere koy kuzum .. yaprak kısımlarına su püskürt az nemli olmayı da severler ..
bide annenin getirdiği yerden smdi baska ortama geldiği için ilk zamanlar öyle olur.. sen bu benim dedğim gibi yap, öyle bi yere koy ..zamanla düzelir.. ağlama beyaz çiçeğim benim![]()