- Konu Sahibi medd_cezir
- #42.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın![]()
umudumun işi vardı scorpımın başı agrıyodu ama cıktımıki:44::44::44:
ecehanım hoşşgeldınnnn![]()
canbonlarım ben çıkıyorum artık eblim çok ağrıyo bugün.biraz uzansam iyi olcak kuzularr
bol sohbetler sizlere tatlı ruyalar ıyı gecelerrr![]()
canbonlarım ben çıkıyorum artık eblim çok ağrıyo bugün.biraz uzansam iyi olcak kuzularr
bol sohbetler sizlere tatlı ruyalar ıyı gecelerrr![]()
Kızlarrr niye sustunuzz ?
bi taraftan da pıtırcıklara çalışma kağıdı hazırlıyorum bebeğimm, ondan yetişemiyorummmmmm![]()
anladım cnmm kolay gelsin sana bnmki çagırıyo beni çıkayım bendee iyi gecelerr sana kolay gelsinn tatlımmm
ben de kaçayım bari, daha okumam gereken çalışma kağıtlarım var :26:
serneeeesssssssss hoşgeldin bebeğim ama ben çıkmak zorundayım
yarın görüşürüz inşşş, öpüyorummmmmmmmmmm![]()
ah o ilaçların yan etkileri .. evt 3. cü tüp te değisik bi ilaç kullanmısdım hap, transferden sonra.. ve o yüzümü berbat ettiydi..sivilce değil de, akne gibiydi.. ve sonuç pozitif olaydı 3ay kullanmam gerekiyormus.. ve pozitif olsaydı dr a deyip bırakıcakdım o ilacı..ve durumum deyip bska ilaç vermesini istiycekdim..ama sonuç olumlu olmayınca.. esime dedim yüzümü düzelteyim..yüzümün sekli değisti sanki bakıslarım fln..derken kendimi çok kötü hissettim..
snra işte cildiyeciye gittim.. dedim böyle böyle,.. zaten ilacı görür görmez yapar bu dedi..
drken 6 ay kullanmam gereken ağır bi ilaç yazalım dedi.. zaten bnde öyle bisey dicekdim. yüzümü normal sivilce ilacı düzeltmicekti..
şükür ilacı kullandım zor günler geçirdim, ağır bi ilaçtı cünkü.. suanda yüzüm çok sükür çok güzel oldu..
dr a danışta ara versen gerekiyorsa, sende hem rahatlamıs olursun cnm..
kız mtafa gittim demin acıkdım biseyyler yiyim derken, sana buraya anca bakabildim.. biliyom beğen yaptığını smdi gördüm cnm![]()
benim de 3 gün geçti. öyle hamilelik belirtisi yok fazla. biraz bulantım var, baş ağrısı, halsizlik falan. ama psikolojik galiba, ne olsa hamileliğe yoruyorum, gece yatarken vücudumu dinliyorum bişey var mı diye. fazla da umutlanmayım diyorum ama demekle olmuyo işte. ptesi test yaptım negatifti. yarın tekrar yıpıcam bakalım hayırlısı...
hoşgeldin canım hayırlısı olsun bakalım.inşallah meleğin seninledirmutlaka sonuçtan bizleride haberdar et herşey gönlünce olsunn
![]()
habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim dun internetim yoktu girememdimmmmm haber veremedimm sizlere...dun doktordaydik...bebegimi gordummm masalajhhh byumus teyzoslari..hersey cok iyi kistim yok olmus vitaminlereee basladikk...ama rahim kendini kasiyor ilk gebelik diye olurmuss cinsiyetini ogrenemedikkk bebegimiz durmadi artik bir dahaki seere ogrenirimm...sizler nasilsiniz gecmisi okumadim direk yazdimmm..![]()
slm canım yaramaz olcak desene bebegin, bizim yegende öyle durmamış yerinde doktor yaramaz olcak demiş, hakkatende öyle oldu yerinde durmuyor... Kistinde yok olmuş çok şükür... Darısı başımıza inş...k.i.bak![]()