selam kızlar ben geldim .. nasılsınız bakimm

bugün öğrendiklerimiz benim kan sonuçlarımdan iki tanesi, özellikle Hemosistein yüksek, bu da bir diğeri olan Hemozigot ' u tetikliyomus, ama ikisi de birbirini dengeliyomus .. böyle dedi hemotoloji dr u. +
vitamin hapları yine verilid baska.. B12 noksaklığı varmıs .. bunun içinde hap verildi.. birde coraspirin verildi ama bunu transferden sonra kullanmaya baslıycakmışım ..
şuanda birde iğnelerden ilk bitanesine baslancak.. artık haftaya 14 üne kadar bunlara devam edicem.. gititğim zaman yine baska iğneler de baslıycak sanırım.. hatta bu iğneyi, hamilelik olursa sayet 9 ay boyunca kullancakmışım.. göbekten yapılıyo işte bu iğneler deri altı ..
işte hemotoloji dr u... bir sürü sorular sordu. o kan testlerine göre.. iste ailede damar tıkanıkılğı var mı.. iste seker var mı.. birde düşük yaşamış yada ölü doğum yapan var mı yakın çevrende.. bunları sordu .. fln ..
yukarda bahsettim.. Hemosistein .yüksek çıkmıstı ya.... işte bu ileride seker olabileceğinin ilk adımlarımıymış ne.. zaten dr sorunca dedim.. seker babannemde vardı.. sonradan babamda çıkdı.. artık sıra bana gelicek sanırım ileride.. ileri dedi dr ama bakim ne kadar ileride
bnde böyle simdilik, sizler de ne var ne yok bakalım