Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

medcezirim.. iyiyim yazamadan dün çıkmak zorunda kaldım balım :54:simdi diyem barim :52:

balım esim içerden çağırınca birden çıkdım :24::24::24:

canım benim ilacın ismi roaccutane .. ama bunu 6 ay kullanman gerekeiyo ve senin demen gibi hameli kalmaman gerekiyo.. bunu kullanman bittikten sonrada 6 ay yine kalmıycan .. hayırlısı olsun , önce bebis diyorsa esin öyle devam et derim .. yada dr una sor .. yüzüm için ne yapabilirim diye ..

ooo habiptem masaAllah.. küçük habipte büyümüs .. Allahım kucağına alacağın günleri de göstersin cnm :54::54:

balım benim.. erkenden adet mi geldi yaa :26::26: ilaçlarda niye böyle yapar ki, bi dr una sor kuzum yaa :31:
seni alıp benim dr a getiresim var.. :1: niye düzene giremiyo balım bi türlü yaa :29:insaAllah farklı bisey olurda bu kez.. yada kuzum dr değiştirsen nebilim.. :44:

anladım cnm.. ahh kuzum hiç gitmiyo ki.. :1: tarayıp atıyoz, yine bi yerden mantar giib bitiyo sanırsam :9:

gördüm gördüm gonzalezim sayfa acılmadıkı bı turlü:27::27::27::27:ohh be smillerde düzeldiii:46::46::46::46:gonzalezim bilmiyomki geçen ay doktora söyledim yapar ilaç dedi okadar.bu ayda değişik ilaç verdi.onunda reçetesine baktımda yapıyomuş ara kanama .ama şimdi ben bunu adetmi saycam acaba yaaa :14::14:vallahi daha heveslenemedim bile acaba hamılemıyım dıyem:1::1:birden beton yığını düştü sanki kafama beklemeden geldi ya daha çalışmalar bile bitmemişti halbukii:19::19:

Son düzenleme:
scorpionsum .. sen nasılsın balım :54: okudum telden giriyomuşsun.. bi ben giremedim telden.. yani giriyor ama atıyor beni geriye google sayfası çıkıyo sonrada :1:

medcezirim hsgeldin balım, sen nasılsın.. :16:bıcırıkların nasıllar :52::52::52:

Son düzenleme:
[FONT=Comic Sans MS]ben geldiimm.. nabersiniz canlarımm...
eve geldim yemek yaptım yemeğin ardından kocişimle temizlik yaptık... sonra tatlı yaptım, yarın akşama misafirim var veeeeeeee son olarak da çayı üzerine koyup hemen buraya damladım :69: :69:

hayalotummmmmmm kuzuummm kullandığın ilaçlardan olduğuna emin miisn, yoksa soğan suyumu yaptı.. bitanem nolur bozma moralini belki de iyi şeylerin habercisidir.. belki kistlerin sendne ayrılmaya karar vermiştir bitanemmm kii bence öyleee :26: nolur üzülme noluuuuuuurrrrrrrrrrr :25:

umudum bebeğimmmmmmmm ahhhh şu virüslerin elindne nedir bizim çektiğimiz :47:
şeker için şimdiden telaş yapma kuzum, bu şimdiden belli olacak bişey değil kii :16: ayyyyyy çok heyecanlandım ben yaaa, gelsin bebişler umudumun göbüşüneee :16:
baakk bebişler dedimm ona göree :52:

scorpionsummm kuzum nasılsın bitanemmmmmmm :16:

habibtem küçük habibtei mi görmüşşşşş :46: oyy maşallaahh yaa :nazar: inşallaah bi daha ki sefere cinsiyetini de öğrenirsiniz kuzum, ayy çok heyecanlııııııı :52: :52:[/FONT]

Son düzenleme:
gördüm gördüm gonzalezim sayfa acılmadıkı bı turlü:27::27::27::27:ohh be smillerde düzeldiii:46::46::46::46:gonzalezim bilmiyomki geçen ay doktora söyledim yapar ilaç dedi okadar.bu ayda değişik ilaç verdi.onunda reçetesine baktımda yapıyomuş ara kanama .ama şimdi ben bunu adetmi saycam acaba yaaa :14::14:vallahi daha heveslenemedim bile acaba hamılemıyım dıyem:1::1:birden beton yığını düştü sanki kafama beklemeden geldi ya daha çalışmalar bile bitmemişti halbukii:19::19:

kuzum değisik ilaç oluncada vücudun değisiklik gösteriyodur :26: yinede sor dr a, ben ne zaman çalısmalar baslıycam, bunu adet mi sayıyım de :17:

bnden sana mı geçti kuzum, sayfa açılmaması :9::9:demin banada smile yaptırmadı, masue ucu dönüp duruyo anasını satim , hiçbi yeri ellettirmiyo o zamanda:47:

ahh kuzum yine ilaçlarla kilo alıcam.. bir sürü vitamin desteği.. bide bu iğneler hormon ılacı şişiriyo ..
zaten öncekilerden kalan kilom vardı biraz :17: şimdi yine olucak :50:

kilolumusunnn:53::53::53:yuh artık gonzalezim bence kilon çok çok iyyii:1::1::1: ama sen boyunu kilonu sülemiştin gonzalezim fazla kilon yokki:16::16::16:olsun kuzum hem meleğin gelcek hayırlısıyla sonunda onun için değer:52::52::52::52:

[FONT=Comic Sans MS]ben geldiimm.. nabersiniz canlarımm...
eve geldim yemek yaptım yemeğin ardından kocişimle temizlik yaptık... sonra tatlı yaptım, yarın akşama misafirim var veeeeeeee son olarak da çayı üzerine koyup hemen buraya damladım :69: :69:

hayalotummmmmmm kuzuummm kullandığın ilaçlardan olduğuna emin miisn, yoksa soğan suyumu yaptı.. bitanem nolur bozma moralini belki de iyi şeylerin habercisidir.. belki kistlerin sendne ayrılmaya karar vermiştir bitanemmm kii bence öyleee :26: nolur üzülme noluuuuuuurrrrrrrrrrr :25:

şeker için şimdiden telaş yapma kuzum, bu şimdiden belli olacak bişey değil kii :16: ayyyyyy çok heyecanlandım ben yaaa, gelsin bebişler umudumun göbüşüneee :16:

habibtem küçük habibtei mi görmüşşşşş :46: oyy maşallaahh yaa :nazar: inşallaah bi daha ki sefere cinsiyetini de öğrenirsiniz kuzum, ayy çok heyecanlııııııı :52: :52:[/FONT]

yok bitanem soğan içemedim ki bu ay hani günleri şaşırmıştım yaaa:30::30::30:yarın bakım bı doktoru arımda belli olcak inşallah.şimdi full değişti günlerim yaaa.ne güzel 4 aydır 31 güne inebilmiştim :26:şimdi karıştı kafam iyiceee:44::44::44:

ben geldiimm.. nabersiniz canlarımm...

habibtem küçük habibtei mi görmüşşşşş :46: oyy maşallaahh yaa :nazar: inşallaah bi daha ki sefere cinsiyetini de öğrenirsiniz kuzum, ayy çok heyecanlııııııı :52: :52:
ah kuzum sorma yaa.. heç pc virüssüz olur mu :9::9::9: illa gelecek beni deli etmeye :47: demin esime dedim içeri gittim de.. yine tarattır şunu yaw.. bi sayfaya baktırmıyo..demin gelid yanıma.. takır takır yaz yaz yaz diyo..:9::9: kızlar ne diyo sana diyo.. dur balkusuma yazıyom diyom.. :9: ne diyo balkuşun diyo.. ne meraklı anam bu adam da :9::9::9::9:

artık ilaçları kullanmaya artış şeklinde aynen devam .. bakalım sonunda duba gibi olmazsam :52::52::52:artık görümcemed var ikiz .. kayınvaldelerde 8 kardes.. onunda 2 tane ikiz var .. artık sıra bana gelir mi bilmem ikiz sırası :9::9::9:zaten rüyalarımda bu alem bu aralar.. sanki neler yaşıycam görüyom simdiden :52::52::52:

scorpionsum .. sen nasılsın balım :54: okudum telden giriyomuşsun.. bi ben giremedim telden.. yani giriyor ama atıyor beni geriye google sayfası çıkıyo sonrada :1:

medcezirim hsgeldin balım, sen nasılsın.. :16:bıcırıkların nasıllar :52::52::52:

hoşbulduk bebeğimmmmmmmmmmmmm.. iyiym çok şükür, sen nasılsınnn :69:

bıcırıklarım da iyi bitanem, herzamanki gibi pek bi enerjiklerdi bugün :52:

kilolumusunnn:53::53::53:yuh artık gonzalezim bence kilon çok çok iyyii:1::1::1: ama sen boyunu kilonu sülemiştin gonzalezim fazla kilon yokki:16::16::16:olsun kuzum hem meleğin gelcek hayırlısıyla sonunda onun için değer:52::52::52::52:

yaw balım.. önceki halime bakarak.. 62-64 arasıydım.. smdi uuu sorma.. 70 i devirdik :17::17::17::9::9:boy var Allah'tan da.. ama hem boy, hem kilo.. görüntü kirliliği olur diye düsünüyom.. :1::1: ama 62 kilomu özledim ben yaa :17::5: artık napalyım, bebis gelsin de.. ben sorarım o kilocuklara :9::9::9:

ah kuzum sorma yaa.. heç pc virüssüz olur mu :9::9::9: illa gelecek beni deli etmeye :47: demin esime dedim içeri gittim de.. yine tarattır şunu yaw.. bi sayfaya baktırmıyo..demin gelid yanıma.. takır takır yaz yaz yaz diyo..:9::9: kızlar ne diyo sana diyo.. dur balkusuma yazıyom diyom.. :9: ne diyo balkuşun diyo.. ne meraklı anam bu adam da :9::9::9::9:

artık ilaçları kullanmaya artış şeklinde aynen devam .. bakalım sonunda duba gibi olmazsam :52::52::52:artık görümcemed var ikiz .. kayınvaldelerde 8 kardes.. onunda 2 tane ikiz var .. artık sıra bana gelir mi bilmem ikiz sırası :9::9::9:zaten rüyalarımda bu alem bu aralar.. sanki neler yaşıycam görüyom simdiden :52::52::52:

:46::46::46::46::46:ozaman önce eniştebeye selammm:42::42::42::1::1::1:
sonra gelsinnn ikizlerrr,:emir_bebek::emir_bebek:üçüzler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:beşizler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52::52::52:

ayy benim kide bazen soruyo , nereye yazıyosun diyo.. kızlaaaraaaaa diyorum.. bu kez ne yazıyosun , onlar ne yazıyo diye meraklanıyoo :53: hangi birini anlatcam, ben bile yetişemiyorumm muhabbete diyince susuveriyooo :1::1::1::1:

kuzummmm boşver kiloyuu, meleklerin bi gelsiinnnn... zaten doğumdan sonra çabuk verirsin.. malummm ikiz oluncaaaa :52::52::52::52: anammm valla içimden geliyo napim, hem ailede de varış kaçışın yok yaniii :46::46::46::46::46: ayy:46:çok heyecan yaptım :52::52::52::52::52:

fiziksel olarak iyiyim hala az az lekelenmelerim var, ama moral olarak pek iyi değilim. bir şeylerin net olmaması beni çok geriyor. umarım yarın biraz daha ilerleme olmuştur.

aynı gün sonuç veriyolar dime tatlım inşallah olmuştur kuzum hayırlısysa eger hakkında:16:sen bol bol dınlen ve olumsuz dusunursen etkılenırsen oyuzden ne olursa olsun umudunu yıtırme sakın:29::29:

secilss inşş güzel haberlerini alırız yarın bitanemmmmmm :16: hoşgeldin bu aradaaaaa :69:

yaw balım.. önceki halime bakarak.. 62-64 arasıydım.. smdi uuu sorma.. 70 i devirdik :17::17::17::9::9:boy var Allah'tan da.. ama hem boy, hem kilo.. görüntü kirliliği olur diye düsünüyom.. :1::1: ama 62 kilomu özledim ben yaa :17::5: artık napalyım, bebis gelsin de.. ben sorarım o kilocuklara :9::9::9:

olsun bıtanem saglıklı olalımda :27::27::27::27:önce bebiş gelsin sonra artık keseriz butlarııı kanatları :9::9::9:

hoşbulduk bebeğimmmmmmmmmmmmm.. iyiym çok şükür, sen nasılsınnn :69:

bıcırıklarım da iyi bitanem, herzamanki gibi pek bi enerjiklerdi bugün :52:

iyidir balım .. anlattığım gibiyim iştem smdilik :17::1:
en yaramazı kim bıcırıkların.. ne yapıyor bide onu söyle merak ettim simdik.. pek bi enerjik dedin ya :52:

bi diyem bakım yarın ne diyecek eğer gel derse cumartesi yolcusuyum bu yollarınnn:1::1::1:

kuzum elini yumruk yap, masaya vur.. bu kez de kistlerimi göndermezsen de,, ben bide gelmiyorum bura de :17::17::1::1::1:

fiziksel olarak iyiyim hala az az lekelenmelerim var, ama moral olarak pek iyi değilim. bir şeylerin net olmaması beni çok geriyor. umarım yarın biraz daha ilerleme olmuştur.

secillss hsgeldin diyemedim bi türlü.. laf karısıt hep.. nasıl gidiyor .. sadece lekelenme varsa kan testi yaptırmadın mı halen .. :26:yada dr ne diyor :44:
:46::46::46::46::46:ozaman önce eniştebeye selammm:42::42::42::1::1::1:
sonra gelsinnn ikizlerrr,:emir_bebek::emir_bebek:üçüzler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:beşizler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52::52::52:

oo a.s. balım :9::9:
artık ne gelicek görücez.. bide gelmezse bu kez de :31:ama rüyalarım olmasa gelmez :17::17:demicem de :52::52::52:
kuzum dur hele. besizler mi.. :53: nettin sen yaww.. :53::53: öldürcen beni heralde :9::9::9::9:

Son düzenleme:
ayy benim kide bazen soruyo , nereye yazıyosun diyo.. kızlaaaraaaaa diyorum.. bu kez ne yazıyosun , onlar ne yazıyo diye meraklanıyoo :53: hangi birini anlatcam, ben bile yetişemiyorumm muhabbete diyince susuveriyooo :1::1::1::1:

kuzummmm boşver kiloyuu, meleklerin bi gelsiinnnn... zaten doğumdan sonra çabuk verirsin.. malummm ikiz oluncaaaa :52::52::52::52: anammm valla içimden geliyo napim, hem ailede de varış kaçışın yok yaniii :46::46::46::46::46: ayy:46:çok heyecan yaptım :52::52::52::52::52:

ben direk merak edince sakın ağzını açma çok sinirliyim diyorummm:27::27::27:yanıma bilem yaklaşamıyo garibimm:9::9::9:tabi bi 10 saniye sonra ben muhabbete konstre olunca bi bakıyorum yanımdaa :53::53:bu sefer beni sinir etmek için pcnin tuşlarına basıp kaçıyo :47::47::47:

Son düzenleme:
Back
X