Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy benim kide bazen soruyo , nereye yazıyosun diyo.. kızlaaaraaaaa diyorum.. bu kez ne yazıyosun , onlar ne yazıyo diye meraklanıyoo :53: hangi birini anlatcam, ben bile yetişemiyorumm muhabbete diyince susuveriyooo :1::1::1::1:

kuzummmm boşver kiloyuu, meleklerin bi gelsiinnnn... zaten doğumdan sonra çabuk verirsin.. malummm ikiz oluncaaaa :52::52::52::52: anammm valla içimden geliyo napim, hem ailede de varış kaçışın yok yaniii :46::46::46::46::46: ayy:46:çok heyecan yaptım :52::52::52::52::52:

hahahah iyi demişin balım.. ben bile yetisemiyom :9::9::9:vaktin varsa sen bak, bana anlatırsın yetisemediklerime de, hmde ne yazıyolar bilirsin de yada :17::17::1::1::1:
arıtk napam kuzum.. gelsin bebisler.. sonradan gitsin kilocuklaar :46::46:evveett kampanya açtım gızlar :9::9::9:
görecez kuzum.. aileden kaçış var mı yok muu :1::1::1:
Canlarım kociş çaya bekliyoo.. gelirm biraazzdaaannn :54:

biz demin içtik.. hadi afyt olsun balım :54:
olsun bıtanem saglıklı olalımda :27::27::27::27:önce bebiş gelsin sonra artık keseriz butlarııı kanatları :9::9::9:

öle tabi balım..
alooooooooooooo ne kesiyon:53::53::53: hacııı :9::9::9: temem temem keserik sen iste :9::9::9:

ben direk merak edince sakın ağzını açma çok sinirliyim diyorummm:27::27::27:yanıma bilem yaklaşamıyo garibimm:9::9::9:tabi bi 10 saniye sonra ben muhabbete konstre olunca bi bakıyorum yanımdaa :53::53:bu sefer beni sinir etmek için pcnin tuşlarına basıp kaçıyo :47::47::47:

bak sen balkusuma, demek çok sinirliyiml diyon he :27::27:yazık adama yaww :1::1:
tuslara basıp kaçmak, tam yaramaz çocuk tanımlaması :52::52::52:

iyidir balım .. anlattığım gibiyim iştem smdilik :17::1:
en yaramazı kim bıcırıkların.. ne yapıyor bide onu söyle merak ettim simdik.. pek bi enerjik dedin ya :52:

kuzum elini yumruk yap, masaya vur.. bu kez de kistlerimi göndermezsen de,, ben bide gelmiyorum bura de :17::17::1::1::1:

secillss hsgeldin diyemedim bi türlü.. laf karısıt hep.. nasıl gidiyor .. sadece lekelenme varsa kan testi yaptırmadın mı halen .. :26:yada dr ne diyor :44:

oo a.s. balım :9::9:
artık ne gelicek görücez.. bide gelmezse bu kez de :31:ama rüyalarım olmasa gelmez :17::17:demicem de :52::52::52:
kuzum dur hele. besizler mi.. :53: nettin sen yaww.. :53::53: öldürcen beni heralde :9::9::9::9:

bitanem rüya dedin çok karısık rüyalar goruyorum 1 aydır hep aynı rüyam bu sabahta aynı rüyayla uyandım hayırlara cıksın inşallah..ben anlamam olmuşken 5iz olacek iştem okadar:46::46:umudum hayırlısıyla sen şimdi bu tüp bebekle hamıle kalırsan bidaha koruncanmı:27::27::27:korunmassan bide bakmısın rabbım normal yollada yollamış bi melek daha :9::9::9:ne ka güzel olur yaaaa:46::46::46::46:

bitanem rüya dedin çok karısık rüyalar goruyorum 1 aydır hep aynı rüyam bu sabahta aynı rüyayla uyandım hayırlara cıksın inşallah..ben anlamam olmuşken 5iz olacek iştem okadar:46::46:umudum hayırlısıyla sen şimdi bu tüp bebekle hamıle kalırsan bidaha koruncanmı:27::27::27:korunmassan bide bakmısın rabbım normal yollada yollamış bi melek daha :9::9::9:ne ka güzel olur yaaaa:46::46::46::46:

Allahım hayırlara çıkarsın balım .. insaAllah bi umut ışığıdır bu rüyaların ..

benim rüyaları sorucak olursan, ben herseiy gördüm :9::9::9::9:

artık bilmiyom ki kuzum.. ilerisinde vücudum neyi gösterir :26:ama doğurganlık bi oldu mu, belik Allahın işi belil olmaz, denk gelir kendiğilinden olur bilemem tabi ..

tabi sen dedin ya, 3üz 5 iz derken, sonkileri nasıl doğrcam :9::9::9:

artık bi bakıyomuşsun, :52::52: umut olmus umutsuz vaka :9::9::9::9:

Son düzenleme:
hahahah iyi demişin balım.. ben bile yetisemiyom :9::9::9:vaktin varsa sen bak, bana anlatırsın yetisemediklerime de, hmde ne yazıyolar bilirsin de yada :17::17::1::1::1:
arıtk napam kuzum.. gelsin bebisler.. sonradan gitsin kilocuklaar :46::46:evveett kampanya açtım gızlar :9::9::9:

öle tabi balım..
alooooooooooooo ne kesiyon:53::53::53: hacııı :9::9::9: temem temem keserik sen iste :9::9::9:

yaw dur alaalaaaa daha biyerine dokunmadık bileee:27::27::27:but kescez doğumdan sonra inşallah davetiye göndeririz ama :9::9::9:
but dedimde selencelkım yıne aklıma geldı nerde bu kızçem yaaa:50::50::50:

bak sen balkusuma, demek çok sinirliyiml diyon he :27::27:yazık adama yaww :1::1:
tuslara basıp kaçmak, tam yaramaz çocuk tanımlaması :52::52::52:

:1::1::1:yaw senin bu enişten küçükken varya gonzalezim bütün mahalle yaka silkermiş ondan:9::9:mahalle diyo şimdiden hamıle kaldıgında sakın babasına benzesin diye dua etme diyorlar:9::9::9:
kaynanm birkeresinde eşim 8 9 yaşlarındayken odada sandalyeye iple bağlamış düşün kadını nasıl çıldırtmış:52::52::52::52:

Allahım hayırlara çıkarsın balım .. insaAllah bi umut ışığıdır bu rüyaların ..

benim rüyaları sorucak olursan, ben herseiy gördüm :9::9::9::9:

artık bilmiyom ki kuzum.. ilerisinde vücudum neyi gösterir :26:ama doğurganlık bi oldu mu, belik Allahın işi belil olmaz, denk gelir kendiğilinden olur bilemem tabi ..

tabi sen dedin ya, 3üz 5 iz derken, sonkileri nasıl doğrcam :9::9::9:

artık bi bakıyomuşsun, :52::52: umut olmus umutsuz vaka :9::9::9::9:

olur kuzum olur rabbımden herşey olur hayırlısıyla vakti zamanı gelınceee:46::46:bak içime dogdu umudum bıde çıkmasın dediklerimmm:46::46::46::46:

yaw dur alaalaaaa daha biyerine dokunmadık bileee:27::27::27:but kescez doğumdan sonra inşallah davetiye göndeririz ama :9::9::9:
but dedimde selencelkım yıne aklıma geldı nerde bu kızçem yaaa:50::50::50:

temeemmmm :51::51:

sahi selencelk iyice kayboldu , insaAllah iyidir :26:

:1::1::1:yaw senin bu enişten küçükken varya gonzalezim bütün mahalle yaka silkermiş ondan:9::9:mahalle diyo şimdiden hamıle kaldıgında sakın babasına benzesin diye dua etme diyorlar:9::9::9:
kaynanm birkeresinde eşim 8 9 yaşlarındayken odada sandalyeye iple bağlamış düşün kadını nasıl çıldırtmış:52::52::52::52:

hadi ya... :53:baksen eniste beye :9::9::9:

ben bu kadar yıldan sonra, nebilim çoçuk bağlarmıydım sandalyeye bu kadar zor bulmusken bilemiyorum :53::53:gözüm korkduu sanki böyle diyince de :9::9::9:
ama yok yaa.. her çock aynı olmazmıs.. senin ki yaramazsa, :17::17::17::17:benim çocuklarımın suçu neee :52::52::52::52::52::9::9::9:
olur kuzum olur rabbımden herşey olur hayırlısıyla vakti zamanı gelınceee:46::46:bak içime dogdu umudum bıde çıkmasın dediklerimmm:46::46::46::46:

evt olur insaAllah , hepimizde baharlarımıza ericez insaAllah kuzum :46::46::46:

hayalotum.. selencelkin profilen bakdım da.. son giris tarihi , geçen persembe, 2ayın 28 görünüyo :44:

sernes hsgeldin cnm.. nasılsın :46::46:

temeemmmm :51::51:

sahi selencelk iyice kayboldu , insaAllah iyidir :26:

hadi ya... :53:baksen eniste beye :9::9::9:

ben bu kadar yıldan sonra, nebilim çoçuk bağlarmıydım sandalyeye bu kadar zor bulmusken bilemiyorum :53::53:gözüm korkduu sanki böyle diyince de :9::9::9:
ama yok yaa.. her çock aynı olmazmıs.. senin ki yaramazsa, :17::17::17::17:benim çocuklarımın suçu neee :52::52::52::52::52::9::9::9:

evt olur insaAllah , hepimizde baharlarımıza ericez insaAllah kuzum :46::46::46:

ay gonzalezim demek benim çocuklarımın suçu ne haaaa:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

hayalotum .. bende B12 eksikliği varmıs yaa :31: çoğunluk herkesde olabiliyomus..
bunu gidermek için verilen ilacın kağıdını okudum da demin .. yazıyor ki ..

çabuk yorulma.. halsizliz.. sinirlilik.. yorgunluk hali..
bütün hepis var bende.. bi yere gidiim gelim.. yorgunluk gözlerimden akıyo , uyuyup duruyom hep :50:
diyodum bende bu yaşta böyle, hep uyuyasım var..
geçen görümcemin kızı gelmisti ya.. yiğen diyo ki.. yenge noldu sana önceden böyle değildin ..dedim nebilim yaşlanıyom mu ne.. çabuk yoruluyom, çabuk uykum geliyo.. demek ki varmıs bi sebebi :31:
snrada dedim onun annesi de aksamları uyur .. dedim görümceme çekmişim , aksam oldu mu uyumam lazım hemen :9::9::9:gülüyo O da :1:

Son düzenleme:
hayalotum .. bende B12 eksikliği varmıs yaa :31: çoğunluk herkesde olabiliyomus..

bütün hepis var bende.. bi yere gidiim gelim.. yorgunluk gözlerimden akıyo , uyuyup duruyom hep :50:
geçen görümcemin kızı gelmisti ya.. yiğen diyo ki.. yenge noldu sana önceden böyle değildin ..dedim nebilim yaşlanıyom mu ne.. çabuk yoruluyom, çabuk uykum geliyo.. demek ki varmıs bi sebebi :31:
snrada dedim onun annesi de aksamları uyur .. dedim görümceme çekmişim , aksam oldu mu uyumam lazım hemen :9::9::9:gülüyo O da :1:
umudum seksenbirim:1: naptın gittin mi doktora ne dedi doktor:52:
:52::52::52:

alaala bende son zamanlarda hatta kışa girdiğimizden beri öyleyim gonzalezim:27::27::27:acaba bendedemi var:44::44:
bende diyorum acaba kış uykusuna girdim herhalde küçük ayı olaraktannn:9::9::9:belkim bendede yok bu vitaminden:1::1::1:
bak şimdi ya bu doktor niye beni iyice bi araştımıyo alaalaaaa:27::27::27::27::27:

ben direk merak edince sakın ağzını açma çok sinirliyim diyorummm:27::27::27:yanıma bilem yaklaşamıyo garibimm:9::9::9:tabi bi 10 saniye sonra ben muhabbete konstre olunca bi bakıyorum yanımdaa :53::53:bu sefer beni sinir etmek için pcnin tuşlarına basıp kaçıyo :47::47::47:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: alem bizim kocişler yaaa :9::9::9::9::9::9::9::9:

iyidir balım .. anlattığım gibiyim iştem smdilik :17::1:
en yaramazı kim bıcırıkların.. ne yapıyor bide onu söyle merak ettim simdik.. pek bi enerjik dedin ya :52:

kuzum elini yumruk yap, masaya vur.. bu kez de kistlerimi göndermezsen de,, ben bide gelmiyorum bura de :17::17::1::1::1:

secillss hsgeldin diyemedim bi türlü.. laf karısıt hep.. nasıl gidiyor .. sadece lekelenme varsa kan testi yaptırmadın mı halen .. :26:yada dr ne diyor :44:

oo a.s. balım :9::9:
artık ne gelicek görücez.. bide gelmezse bu kez de :31:ama rüyalarım olmasa gelmez :17::17:demicem de :52::52::52:
kuzum dur hele. besizler mi.. :53: nettin sen yaww.. :53::53: öldürcen beni heralde :9::9::9::9:

ay kuzum hangi birini anlatsam bilemedim meela sadece bugünü anlatayım sana sadece 1 dersimi.... zorla derse konsantre olmalarını sağlıyorum, sınıftan birinin çişi geliyo.. sonra hepsinin geliyo:9::9::9: neyse çiş krizii atlatıyoruz, alakasız bi yerde öğretmenim tenefüste bahçeye çıkalım mı bugün hava güneşli diyo.. neyse onu atlatıyorum, kaleini alıp yanıma geliyo öğretmenim yeni kalemim güzel mi diyo, neyse onunda gönlünü alıyorum tabi bi arada ders anlatmaya devam paaaatt diye bi ses bi bakıyorum ıcırın biri sıradan düşüyo.. sonra bütün sınıf ona gülüyo :16::16::16::16: sonra onu da susturana kadar, bir sürü vakit geçiyo... hele tenefüsleri saymamayım.. hepsi yanıma geliyo şu oldu bu oldu diye bi ton şikayet , tenefüs zaten topu topu 10 dk, 5. dk şikayetlerini dinleyip arası bozuk olanları barıştırıyorum kalan 5 dk.nın 1 dk kantine giderken gidiyo.. toplasan var ya en fazla 3 dk tenefüs yapabiliyorumdur... oğlum sus kızım buraya baaakkk falan felonnn .. sıkıysa popon sandalyeye değsin, sonra herkes aynı anda ko:16:şmaya başlıyo.. anam ben yokken sınıfta çıt yok:53::53::53: hepsi oturup kitap okur, ben sınıfa ayak basar basmaz kuduruyo afacanlar:52::52::52::52::52: ama herşeye rağmennnn çooooooooooook seviyorum onları ve aşığım mesleğimeee :69:

öle tabi balım..

hadi hayıırlısııı :16:
demek ilaç yoruyomuş kuzuumuu.. inşş vücudun alışır bitanemmmm :16:

Back
X