Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum .. bende B12 eksikliği varmıs yaa :31: çoğunluk herkesde olabiliyomus..
bunu gidermek için verilen ilacın kağıdını okudum da demin .. yazıyor ki ..

çabuk yorulma.. halsizliz.. sinirlilik.. yorgunluk hali..
bütün hepis var bende.. bi yere gidiim gelim.. yorgunluk gözlerimden akıyo , uyuyup duruyom hep :50:
diyodum bende bu yaşta böyle, hep uyuyasım var..
geçen görümcemin kızı gelmisti ya.. yiğen diyo ki.. yenge noldu sana önceden böyle değildin ..dedim nebilim yaşlanıyom mu ne.. çabuk yoruluyom, çabuk uykum geliyo.. demek ki varmıs bi sebebi :31:
snrada dedim onun annesi de aksamları uyur .. dedim görümceme çekmişim , aksam oldu mu uyumam lazım hemen :9::9::9:gülüyo O da :1:

canım bendede vardı b12 eksikliği hatta hiç yokmuş bende b12 ben onun için aylarca iğne kullandım sanada verdilermi iğne

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: alem bizim kocişler yaaa :9::9::9::9::9::9::9::9:

ay kuzum hangi birini anlatsam bilemedim meela sadece bugünü anlatayım sana sadece 1 dersimi.... zorla derse konsantre olmalarını sağlıyorum, sınıftan birinin çişi geliyo.. sonra hepsinin geliyo:9::9::9: neyse çiş krizii atlatıyoruz, alakasız bi yerde öğretmenim tenefüste bahçeye çıkalım mı bugün hava güneşli diyo.. neyse onu atlatıyorum, kaleini alıp yanıma geliyo öğretmenim yeni kalemim güzel mi diyo, neyse onunda gönlünü alıyorum tabi bi arada ders anlatmaya devam paaaatt diye bi ses bi bakıyorum ıcırın biri sıradan düşüyo.. sonra bütün sınıf ona gülüyo :16::16::16::16: sonra onu da susturana kadar, bir sürü vakit geçiyo... hele tenefüsleri saymamayım.. hepsi yanıma geliyo şu oldu bu oldu diye bi ton şikayet , tenefüs zaten topu topu 10 dk, 5. dk şikayetlerini dinleyip arası bozuk olanları barıştırıyorum kalan 5 dk.nın 1 dk kantine giderken gidiyo.. toplasan var ya en fazla 3 dk tenefüs yapabiliyorumdur... oğlum sus kızım buraya baaakkk falan felonnn .. sıkıysa popon sandalyeye değsin, sonra herkes aynı anda ko:16:şmaya başlıyo.. anam ben yokken sınıfta çıt yok:53::53::53: hepsi oturup kitap okur, ben sınıfa ayak basar basmaz kuduruyo afacanlar:52::52::52::52::52: ama herşeye rağmennnn çooooooooooook seviyorum onları ve aşığım mesleğimeee :69:

hadi hayıırlısııı :16:
demek ilaç yoruyomuş kuzuumuu.. inşş vücudun alışır bitanemmmm :16:

neka güzel yaaaa:46::46::46:çok komikkk keşkem okusaymışım da bende öğretmen olaymışımmm:51::51:
gurur duyuorum senınle:54::54::54:

alaalaaa :44::44:en son bize nezaman gelmişti yaaa:26:inşallah bişeyi yoktur bıtanemın ya cok merak ettım şimdi:31:

onun profilinden , nereye ne yazmıslar kısmında, etkenleri mi ne öyel biseyde buraya en son ne zaman yazıdğı çıkar..
ama aradan biraz zaman gelmeyince, onlar gidiyo gibi oluyo ve görünmüyo :26:

umudum seksenbirim:1: naptın gittin mi doktora ne dedi doktor:52:
:52::52::52:

burdayım :52: heya gittim. yazmıstım kuzum az bi kaç sayfa geri bakarsan yada benim profilden bak.. daha kolay bulursun..
işte ilaçlar verdiler.. kan tahlillerinden biri yüksek çıkınca, diğeride ona eşlik etmis, ama ikisi birbirini dengeliyormus.. öyle dedi hemotolji dr u :1:
ve iğnemin biri basladı, artık haftaya kadar bunları kullancam.. haftaya 14 üned gittiğimde bska neler vericekler simdilik bilimyom .. durum byle yani :29:
alaala bende son zamanlarda hatta kışa girdiğimizden beri öyleyim gonzalezim:27::27::27:acaba bendedemi var:44::44:
bende diyorum acaba kış uykusuna girdim herhalde küçük ayı olaraktannn:9::9::9:belkim bendede yok bu vitaminden:1::1::1:
bak şimdi ya bu doktor niye beni iyice bi araştımıyo alaalaaaa:27::27::27::27::27:

kız valla onada baktır.. bak sürekil uyku hali.. ve diğer sebepler yapıyomus öyle insanı :44:
ne kçük ayı mıı alemsin kuzum yaaa :9::9::9::9::9:
dr a söyle sor yada.. içmenin faydası olabilir sanada
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: alem bizim kocişler yaaa :9::9::9::9::9::9::9::9:

ay kuzum hangi birini anlatsam bilemedim meela sadece bugünü anlatayım sana sadece 1 dersimi.... zorla derse konsantre olmalarını sağlıyorum, sınıftan birinin çişi geliyo.. sonra hepsinin geliyo:9::9::9: neyse çiş krizii atlatıyoruz, alakasız bi yerde öğretmenim tenefüste bahçeye çıkalım mı bugün hava güneşli diyo.. neyse onu atlatıyorum, kaleini alıp yanıma geliyo öğretmenim yeni kalemim güzel mi diyo, neyse onunda gönlünü alıyorum tabi bi arada ders anlatmaya devam paaaatt diye bi ses bi bakıyorum ıcırın biri sıradan düşüyo.. sonra bütün sınıf ona gülüyo :16::16::16::16: sonra onu da susturana kadar, bir sürü vakit geçiyo... hele tenefüsleri saymamayım.. hepsi yanıma geliyo şu oldu bu oldu diye bi ton şikayet , tenefüs zaten topu topu 10 dk, 5. dk şikayetlerini dinleyip arası bozuk olanları barıştırıyorum kalan 5 dk.nın 1 dk kantine giderken gidiyo.. toplasan var ya en fazla 3 dk tenefüs yapabiliyorumdur... oğlum sus kızım buraya baaakkk falan felonnn .. sıkıysa popon sandalyeye değsin, sonra herkes aynı anda ko:16:şmaya başlıyo.. anam ben yokken sınıfta çıt yok:53::53::53: hepsi oturup kitap okur, ben sınıfa ayak basar basmaz kuduruyo afacanlar:52::52::52::52::52: ama herşeye rağmennnn çooooooooooook seviyorum onları ve aşığım mesleğimeee :69:

hadi hayıırlısııı :16:
demek ilaç yoruyomuş kuzuumuu.. inşş vücudun alışır bitanemmmm :16:

medcezirimm .. valla komikler he senin bıcırıklar :52::52::52:
öğretmenlik sevgiis böyle bisi sanrım.. kendine bile zaman ayırman az oluyo ve bundan mutlu olabiliyosun :16:
senin gibi öğrtmen az bulunur heralde :52::52::52:

hayırlı geceler kızlar

ooo beklenen bebek nerelerdesin yahu.. özlettin .. hsgledin :46::46:ne var ne yok.. neler yaptın görüsmeyeli :44::44:

canım bendede vardı b12 eksikliği hatta hiç yokmuş bende b12 ben onun için aylarca iğne kullandım sanada verdilermi iğne

iğne değilde canm hap benim ki.. :26:

ve simdi ki verilen ilaçlarım yani haplarım.. iştah açıyomus.. aksamdan al ayın saatde dedi..
heh dedim.. tamam bulduk..
daha demin içimden geçirdim.. ne yesem acaba, canım ne istiyodur ki diye , pekmez geldi aklıma iyi mi :9::9::9:

Son düzenleme:
bıraktıgın gibiyiz bebekim :34:eşin döndünmü iyimi aranız tatilin nasıl geçti bakalım:16:

ıyıyım kızlar saolun bende sızlerı ozledım ,esım donmedı daha bende kafa dınlemek ıcın sehr dısına cıktım ıyıde geldi hanı ,aramızda ıyı sadece bebek için canım cok sıkkın aklımdan cıkmıyor dahada sorun yok şükür

onun profilinden , nereye ne yazmıslar kısmında, etkenleri mi ne öyel biseyde buraya en son ne zaman yazıdğı çıkar..

burdayım :52: heya gittim. yazmıstım kuzum az bi kaç sayfa geri bakarsan yada benim profilden bak.. daha kolay bulursun..
işte ilaçlar verdiler.. kan tahlillerinden biri yüksek çıkınca, diğeride ona eşlik etmis, ama ikisi birbirini dengeliyormus.. öyle dedi hemotolji dr u :1:
ve iğnemin biri basladı, artık haftaya kadar bunları kullancam.. haftaya 14 üned gittiğimde bska neler vericekler simdilik bilimyom .. durum byle yani :29:

kız valla onada baktır.. bak sürekil uyku hali.. ve diğer sebepler yapıyomus öyle insanı :44:

öğretmenlik sevgiis böyle bisi sanrım.. kendine bile zaman ayırman az oluyo ve bundan mutlu olabiliyosun :16:

ooo beklenen bebek nerelerdesin yahu.. özlettin .. hsgledin :46::46:ne var ne yok.. neler yaptın görüsmeyeli :44::44:

ve simdi ki verilen ilaçlarım yani haplarım.. iştah açıyomus.. aksamdan al ayın saatde dedi..
daha demin içimden geçirdim.. ne yesem acaba, canım ne istiyodur ki diye , pekmez geldi aklıma iyi mi :9::9::9:

ayy okulda beni tanıyan herkes aynı şeyi söylüyoo :69:
teşekkür ederim kuzum, bak bi daha utandım şimdikkkkkk :69: :69:
aslında işin sırrı çocukları sevmek, ben kendimş bildim bileli çocuklara olan sevgim bi başka.. mesela açrşıda pazarda gördüğüm çocukları tutar severdi, annem bana deli olurdu elalemin çocuğunu ne seviyon diyee :52: :52:

küçük ayı hayalottt:1::1::1:kuzum sen beni pek bi küçük görmedin sanırsam:60::60::60::60::60:

ayy okulda beni tanıyan herkes aynı şeyi söylüyoo :69:
teşekkür ederim kuzum, bak bi daha utandım şimdikkkkkk :69: :69:
aslında işin sırrı çocukları sevmek, ben kendimş bildim bileli çocuklara olan sevgim bi başka.. mesela açrşıda pazarda gördüğüm çocukları tutar severdi, annem bana deli olurdu elalemin çocuğunu ne seviyon diyee :52: :52:

anam bende öyleyim bitanemmm:9::9::9::9:en çirkin çocuk bıle gorsem bı tatlı bı tatlı:1::1:eşim yapma ya neresi tatlı diyor :27::27::27:vallahi ben cok sevıyorum cocukları ama en fazla 4 5 yaşa kadar sonra dilleri pabuç kadar oluyor :52::52::52:sevesim gelmiyor hiççç:9::9::9:

Back
X