Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar yaa ben bisey sorcam sizlere :26:
smdi kahvaltıya başlayıp bi 5-10 dk içinde yüzümden beri bi yanma, vücuduma bi ates geliyor bana.. nasıl sakinleseceğimi bilemiyorum.. yani bu 5 dk fln sürüyo.. ya biraz cam açıp kapıyorum.. ya üzerimdekini biriz çıkartıyorum.. kısa kolluyla duruyorum sakinlesene kadar.. hiç böyle bisey duydunuz mu yani bilginiz var mı :44::44:

yani açlık sekerim den mi kaynaklıyor ki.. hiçte ölçtürmedim de.. hani aç olunca yemeğe baslıyom ya, yemeğe basladıktan sonra oluyor nedense hep sabahtan.. aksamdan bir seyim yok.. :50::50:

zaten bu gününde saatindeler adamı sinir ediyo..benim de öyleoluyo tatlım taaaa...
gidin kuzum doktora..orada prosedür ne bilmiyoeum ama , sene tedaviye başlamak için yeterli yaniihayırlısı olsun kuzumm:16::16:

aynen canin ya ,, ya normalde bir yili gecti mi degisik degisik prosudurleri var .. isvecde ale doktoruna gitmsitik esimle gicik birine cattik esime soruyor kabakulak gecirdin mi , ne alaka yok oyle birsye , sonra daha durun yasiniz kac sanane diyip ciktim bende .. danimarka ile gorusuyorum bakalim hayirlisi .. :34::34:

anammmmmmmm kedi çiçeğiii devirmişşş daha yeni görüyorum gözümün önündeki şeyyiii:27::27::27:
gelmessınız gelemssınız gelıncede ben çıkıyom iştemmm:1::1::1:
size bol sohbetler canlarımmm hepinizi seviyorummmm yarın tek tek yazarım hepınızzeee:54::54::54:
bana bakın peşimden kaçmayın yarın 10 sayfadan fazla yazı okumassam eger vallahı gece uykularınıza gelırım haaaa:27::27::27:bütün gün beklettınız beni sizee cezaaaa:52::52::52::52:
tatlı rüyalarrrrr:54::54::54::54::54:

smdi kahvaltıya başlayıp bi 5-10 dk içinde yüzümden beri bi yanma, vücuduma bi ates geliyor bana.. nasıl sakinleseceğimi bilemiyorum.. yani bu 5 dk fln sürüyo.. ya biraz cam açıp kapıyorum.. ya üzerimdekini biriz çıkartıyorum.. kısa kolluyla duruyorum sakinlesene kadar.. hiç böyle bisey duydunuz mu yani bilginiz var mı :44::44:

yani açlık sekerim den mi kaynaklıyor ki.. hiçte ölçtürmedim de.. hani aç olunca yemeğe baslıyom ya, yemeğe basladıktan sonra oluyor nedense hep sabahtan.. aksamdan bir seyim yok.. :50::50:

sinirden stresdendir canım.. olayları akışına bırak takma kafana tokdan başka bişey:16::16:

anammmmmmmm kedi çiçeğiii devirmişşş daha yeni görüyorum gözümün önündeki şeyyiii:27::27::27:
size bol sohbetler canlarımmm hepinizi seviyorummmm yarın tek tek yazarım hepınızzeee:54::54::54:
bana bakın peşimden kaçmayın yarın 10 sayfadan fazla yazı okumassam eger vallahı gece uykularınıza gelırım haaaa:27::27::27:bütün gün beklettınız beni sizee cezaaaa:52::52::52::52:

tatlı rüyalar canım k.i.bak

yok canım dr bizden öyle bişey istemedi herseyim iyiymiş çok şükür, kan tahlili ultrason yaptı tabi ama temiz çıktı... aşılama sonrası ilaç vermedi sadece folic asit verdi baska bişeye gerek yok dedi... ben degilde eşim çok sabırsız nasıl dayancam diyo, halbuki bebek istemeyen oydu çok çok zor ikna ettim, şimdi benden hevesli:1: çok teşekürederim canım çok sagol... :16::16:

cnm zaten kantahlillerinde belil oluyor eksik olup olmadığı.. sende demek eksik değil.. o yüzden birsey dememislerdir ..
folic asit en başta verilen bir vitamin hapı.. yani bana etki etcek bisey değil ki sanırım, daha fazlası olan B 12 yi destekleyici hap verdiler.. artık içince güzelleşecem mi bilmiyom :9::9::9::9:
offffffffff bütün alıntılarım boşa giitttti yaaaaa:27::27::27::27:

noldu yaww birden uçtun gittin :44::44:

eee oldu mu simdii :5::5:

kuzummm ilaçlardan mı acepppp.bi doktoruna sorarsın gidince...yan etki falandır belkiii:26:

cnm zaten kantahlillerinde belil oluyor eksik olup olmadığı.. sende demek eksik değil.. o yüzden birsey dememislerdir ..
folic asit en başta verilen bir vitamin hapı.. yani bana etki etcek bisey değil ki sanırım, daha fazlası olan B 12 yi destekleyici hap verdiler.. artık içince güzelleşecem mi bilmiyom :9::9::9::9:

noldu yaww birden uçtun gittin :44::44:

eee oldu mu simdii :5::5:
güzelleşirsin belki canım..:1:
eşime dedim 14. günü bekle diye 13. gün olmazmı diyo:26:

anamm gittimi hayalotum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:14::14::14::14::5::5::5::5::5:

kuzummm ilaçlardan mı acepppp.bi doktoruna sorarsın gidince...yan etki falandır belkiii:26:

cnm ilaçları içmeden önce de vardı.. yani hatırladığım kadarıyla, bikaç aydır var sanki.. :26:
persmbe kan için hemotoloji dr una sordum.. dedim böyle böyle oluyo..
dedi sadece sabah mı.. evt dedim.. onunda bi tuhafına gitit sanki :44:
dedi açlık sekerin sabahları açkarnına olduğun için,. yemek yemeğe baslayınca, bisey dedi isim olarak o yükseliyo olabilir dedi..

artık bu ipin ucu sonunda seker e dayanır mı acaba diye :44:cünkü sorduydu, dr .. aileed seker var mı die.. dedim babanemde vardı.. sonradan babamda var simdi dedim..
artık sanırım sıra bana gelir gibi .. :31: birde dr un dediği kan sonuçlarımın üzerine, ileride seker olabilir, yada gizli sekerin, simdiden bi ön şeyi olabilir gibi bisey dedi.. yalnıs anlamdımsa :26:
artık hayırlısı bakalım.. daha uşak edecez, düstük sekerin içine :9::9::9::9:

cnm ilaçları içmeden önce de vardı.. yani hatırladığım kadarıyla, bikaç aydır var sanki.. :26:
dedi açlık sekerin sabahları açkarnına olduğun için,. yemek yemeğe baslayınca, bisey dedi isim olarak o yükseliyo olabilir dedi..

artık bu ipin ucu sonunda seker e dayanır mı acaba diye :44:cünkü sorduydu, dr .. aileed seker var mı die.. dedim babanemde vardı.. sonradan babamda var simdi dedim..
artık sanırım sıra bana gelir gibi .. :31: birde dr un dediği kan sonuçlarımın üzerine, ileride seker olabilir, yada gizli sekerin, simdiden bi ön şeyi olabilir gibi bisey dedi.. yalnıs anlamdımsa :26:
kuzum takma kafanı şekere falan yaaa..dur şimdi sen bebo yapcan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:20::20::20::20::20:

düşüne düşüne söyleye söyleye hakkatende şeker hastası olcan, bırak salla biraz rahatla...daha bebek yapcaz:16:

kızçelerim bana müsade.. sabah erken kalkıcam, esim bi yere gidicek ona kahvaltı hazırlıycam fln.. gün içersined konusuruz yine insaAllah.. öpüyorum sizleri seviyorumm.. bol bebisli geceleriniz olsunnnn :54::54::54:

Back
X