- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #42.541
hehh aferinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()

enişte yatacaksa hayalotum da gitti belkimmmmmmm:26::26::26:
heraldee :26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehh aferinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
dğru diyon sekerim.. tmm bida demicem.. önce şu bebeleri yapam da bi![]()
güzelleşirsin belki canım..
eşime dedim 14. günü bekle diye 13. gün olmazmı diyo:26:
ha şöyle canım şu bücürleri bi yapalımda, ondan sonra deriz şekerim çıktı tansiyonum fırladı diye,![]()
kızçelerim bana müsade.. sabah erken kalkıcam, esim bi yere gidicek ona kahvaltı hazırlıycam fln.. gün içersined konusuruz yine insaAllah.. öpüyorum sizleri seviyorumm.. bol bebisli geceleriniz olsunnnn![]()
belki ama.. esine de sen.. bu işin pazarlığı olmaz![]()
kızçelerim bana müsade.. sabah erken kalkıcam, esim bi yere gidicek ona kahvaltı hazırlıycam fln.. gün içersined konusuruz yine insaAllah.. öpüyorum sizleri seviyorumm.. bol bebisli geceleriniz olsunnnn![]()
olmadı bitanemde çiçeği topla eşimde biyandan yatalım yatalım derken kriz geldi yaacnm zaten kantahlillerinde belil oluyor eksik olup olmadığı.. sende demek eksik değil.. o yüzden birsey dememislerdir ..
folic asit en başta verilen bir vitamin hapı.. yani bana etki etcek bisey değil ki sanırım, daha fazlası olan B 12 yi destekleyici hap verdiler.. artık içince güzelleşecem mi bilmiyom
noldu yaww birden uçtun gittin :44::44:
eee oldu mu simdii![]()
oyyy canbonum kıyamammm bu akşam sizlerleyim olsun ama bak şimdide sen yokmuşunanamm gittimi hayalotum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
ne şekeri gonzalezimcnm ilaçları içmeden önce de vardı.. yani hatırladığım kadarıyla, bikaç aydır var sanki.. :26:
persmbe kan için hemotoloji dr una sordum.. dedim böyle böyle oluyo..
dedi sadece sabah mı.. evt dedim.. onunda bi tuhafına gitit sanki :44:
dedi açlık sekerin sabahları açkarnına olduğun için,. yemek yemeğe baslayınca, bisey dedi isim olarak o yükseliyo olabilir dedi..
artık bu ipin ucu sonunda seker e dayanır mı acaba diye :44:cünkü sorduydu, dr .. aileed seker var mı die.. dedim babanemde vardı.. sonradan babamda var simdi dedim..
artık sanırım sıra bana gelir gibi ..birde dr un dediği kan sonuçlarımın üzerine, ileride seker olabilir, yada gizli sekerin, simdiden bi ön şeyi olabilir gibi bisey dedi.. yalnıs anlamdımsa :26:
artık hayırlısı bakalım.. daha uşak edecez, düstük sekerin içine![]()
anaaaaaaaam kız ben sizi yüzüstü bırakırmyım hiçççheya bi kayboldu, bi gelid derken, kaçtı gitti birdenbizi böle yüzüstü bırakıp gitti
![]()
hayalotum sabah kızacak ama bende birazdan kaçıyorumm kızçeler de çıkmış zatennnn..gece gelen olursa öptüm cümleten canlarımmmmmmmmmm![]()
Herkes gezmelere ni gitti aceop.bu saat oldu gelen giden yok.canlarim beni bugun meraketmeyin.birazdan kuzenime gidicez.aksamda arkadaslarla taksimde bi mekana.o yuzden gelemem yaniniza.hepinizi cook optummmm
Herkes gezmelere ni gitti aceop.bu saat oldu gelen giden yok.canlarim beni bugun meraketmeyin.birazdan kuzenime gidicez.aksamda arkadaslarla taksimde bi mekana.o yuzden gelemem yaniniza.hepinizi cook optummmm
olmadı bitanemde çiçeği topla eşimde biyandan yatalım yatalım derken kriz geldi yaayoksa bütün gün sizleri bekledim tam yakalamışken çıkıverdim işteee
oyyy canbonum kıyamammm bu akşam sizlerleyim olsun ama bak şimdide sen yokmuşun
ne şekeri gonzalezimşeker sende olmasında kimde olsun bu şekerlik nerden geliyom bende
yoktur bitanem ya ama sen boyle kafana takarsan olcak gibi unut şekeri alaala
zaten çayıda şekersiz içiyon daha ne şekeri bi şeker varsa ortada o senin şekerliğin umudum benimmm
anaaaaaaaam kız ben sizi yüzüstü bırakırmyım hiçççvallahide anlattığım gibi yoksa bütün gün 4 gözle beklemişim sizleri niye gidem sizlerle olmak varkene
scorpıonsum enişten benle ilgilenmiyo yine bende şaklabanlık yapıyom dünde morelim bozukmuş gibi durdum biara sordu neyin var dedim bişeyim yok konu kapandı valla
ya kırmızılardayken ben çok asabi oluyorum insan biraz alttan alır dime ama yok
vallahi en sonunda elimde kalacak bu adammm
anammm
daha 3.sayfaya ulaşmadan pes etmişlerrr
eee akşam rüyalarda gelmessem başınızaaa görcenız sizzz
balımmm yakalayamadım seniohh neka guzel gezin bitanemmm
bizde 11de kalktık bitelefon geldi kavaltıya misafirim vardı oyuzden bu saate kadar giremedim
şimdide yemek yapım evi toplım akşama burdayım ama
iyi eglenceler bitanem
![]()
ahanda şimdide kimse yok
meddcezırımın mısafırımı vardı ya dün gelmemiş merak ettim :26::26:
oh oh oh masaAllah scorpionsumm gezmelerdeymis.. iiy gezmeler cnm,bizde öptük seni balım
hayalotum balkusum.. şu şeker konusuna ne güzel açıklık getirmişsin öyle bideneme napim senden bana benden sana, senden ona.. böyle geziyor bu sekerlik bu topikteki kisilerde belil oluyor
olsun kuşum benim.. bu aksam takılırız.. zaten benim ki de yok.. çekdi gitti sabahın köründeburdaysan hep seninim kuşum
dedim madem sen yoksun, aksama artık kaçta gelir Allah bilir .. dedim bnde babamlarageçeyim.. daha dedi geçen hafta ordaydık.. zaten bi aksam bile kaldırtmadı beni bizde.. bide kardesimin doğm günüydü ya.. insan bırakır dime Allah Allah uyuzz adam nolcek
yakınımda olsaydın bi güzel gezerdik kusum ..
aynı rüyalarda ki gibiiiimmmm
kusum ben sana diyom.. bakdın ki adam tırı vırı ediyo,. koy ağırılğınıbana bak de
vur elini masaya
snrada yumruğunu göster
şunu görüyon mu de, smdi gözüne inecek de
benim bu doğm güün olan küçük kız kardesim, senin enisteye öyle demis bi kere
babam gülmekten kırılmışş
![]()
senden sonrada çok duramadım balım, sabah erken kalkıcakdım, esim gidecekti ya.. ondan yani ..
geldim burdayım bakhanisin sen
![]()
balkusum geldi hsgeldii
topik bize kaldı, hadi cirit atalım kusum![]()
geldim geldimmmmmtemem anam bizde masada yok orta sehpaya vursam olarmı gonzalezimmmmm
kardeşinde çok güldüm iyi yapmışşşşş
![]()