Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Secills canım benim, herşeyin hayırlısı bitanem... inşallaahh en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bitanemmmm :16:

Umudummmm yanlışlıkla mı içtin acaba ilacı :26: sıkıntı etme kuzumm, Rabbimin izniyleee bişecik olmaz inşş :16:

lastrose41 canımm Rabbim yardımcın olsun, inşallaaah en kısa zamanda Rabbim şifa verir de iğnelere gerek kalmaz.. bu arada bebişin hayırlı olsuuuuuuuuuuuuunnnn :nazar:

hayalotum dr bulamana sevindim, hem 68li olmsı da iyi baya tecrübelidir.. inşşş her şey yolunda gider de gittiğin bu dr sayesinde :49: haberini alırızzzz :46:

habibtemin midesi çok bulanıyomuş, kıyamam kuzum geçmiş olsun :26:

gurbetkızçemin kırmızıları gelmiş.. hayırlısı inşş bi daha ki ay meleği göbüşüne konarr :16: çok özledim bitanemmii:69:

miamorem de gelmiş,, oyy snein hamiş takvimini sevsinleeerrrrrrrrr :nazar: :16:

ecehanımın da inşş güzel haberlerini alcaaazzzzz :46:

gümüş19 canım inşşş kelebeğin göbüşünde tez zamanda konar :46: bi bakarsın tatilen önce hamiş kalırsın :49:

CALNARIM NİHAYEEEETTT
BUGÜNE GELEBİLDİİİMMMM, NASILSINIIZZZZZZZZZZZZ :16:

Secills canım benim, herşeyin hayırlısı bitanem... inşallaahh en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bitanemmmm :16:

Umudummmm yanlışlıkla mı içtin acaba ilacı :26: sıkıntı etme kuzumm, Rabbimin izniyleee bişecik olmaz inşş :16:

lastrose41 canımm Rabbim yardımcın olsun, inşallaaah en kısa zamanda Rabbim şifa verir de iğnelere gerek kalmaz.. bu arada bebişin hayırlı olsuuuuuuuuuuuuunnnn :nazar:

hayalotum dr bulamana sevindim, hem 68li olmsı da iyi baya tecrübelidir.. inşşş her şey yolunda gider de gittiğin bu dr sayesinde :49: haberini alırızzzz :46:

gurbetkızçemin kırmızıları gelmiş.. hayırlısı inşş bi daha ki ay meleği göbüşüne konarr :16: çok özledim bitanemmii:69:

gümüş19 canım inşşş kelebeğin göbüşünde tez zamanda konar :46: bi bakarsın tatilen önce hamiş kalırsın :49:

CALNARIM NİHAYEEEETTT

hoşgeldinnnn bulduım kuzum buldummmm çok şükür ama sevmediğim devlet hastanesindee:1::1::1:ben şu testlerimi beleşe getirimde sonra yine kaçarım özele:10::10::10:
miamoremmi gelmişşş ya dünkü sayfaları okuyamadım ordamıydıkiii:30::30::30:bi geçmişe bakım hemen bulabılırsem tabı:8::8:

bende çokk özledim bitanemi yaaaaaa:29::29::29::29::29:gittilermi kuzummmm:54::54::54:

belki çay içiyodurrrrr:40::40::40:

Evet bitanem gittiler, dün akşam bi çift misafirimiz oldu.. öğleden sonra da okuldan arkadaşları geldiler.. öyle işte.. sen napıyosun görüşmeyeliiii :16:

CALNARIM NİHAYEEEETTT

inş canım inş hepimiz birbirimize güzel haberler veriririz canım...:38:

Evet bitanem gittiler, dün akşam bi çift misafirimiz oldu.. öğleden sonra da okuldan arkadaşları geldiler.. öyle işte.. sen napıyosun görüşmeyeliiii :16:

napam kuzum benimde sabah kavaltıya misafirlerim vardı 2ye gelıyodu gıttıler:27::27:sonrada kayınpederim geldi yemek yedi kaynanacugum yokmuş evde:4::4::4:sonram daha kımse gelmesın dıye dısarı atıverdım kendımı:1::1::1:öyle işte bıtanem şimdide yemek pişiyo eşim yolda yemek yicezzz:56::56:

napam kuzum benimde sabah kavaltıya misafirlerim vardı 2ye gelıyodu gıttıler:27::27:sonrada kayınpederim geldi yemek yedi kaynanacugum yokmuş evde:4::4::4:sonram daha kımse gelmesın dıye dısarı atıverdım kendımı:1::1::1:öyle işte bıtanem şimdide yemek pişiyo eşim yolda yemek yicezzz:56::56:

ikimizde misafirler telaşındayız desenee :16:

canım mutfakta işim var benimde birazdan gelirim, size şimdiden afiyet olsuunnnnn :54:

olsun bi de erkek doktıor tecrüben olsunnn..ee bu da gençmiş ama olsun kuşum doktor ihtiyaç sonuçta..
hem beleş tahlillerr ohh süperrrr:52::52:
heee olsun bakalım bide bunu denıyelımmm:1::1::1:illaki bitane erkek olmalı yoksam içimde kalacak:52::52::52::52:
hoşşgeldinnnnnnn:46::46::46:yirim ben senin meleğini yaaaa:46::46::46:rabbim nazarlardan saklasınnn:nazar:
ben geldim deee tatlım az geç kaldım dimiiii:52::52::52::52:
birazcıkın öyle oldu sanırsammm:40::70::70::70:
ooo smdi beni ne doktorlar ne mühendisler istemedi lafı varya.. :1: beni ne dr lar görmedi ki desem anca laf yerini bulur :17::17::17::1::1::1: gerçi dr un bayanı erkeği olmaz.. hem bana göre erkek dr lar daha bilinçli..

önceki ler benim hep erkekti.. 3 tüpte de..

ama smdi ki bayan.. istisna.. ayy çok sevdim ben dr umu :16::16:

bende çok sevdim bu candanı yaaaaaaa:16::16::16::16::16:

ikimizde misafirler telaşındayız desenee :16:

canım mutfakta işim var benimde birazdan gelirim, size şimdiden afiyet olsuunnnnn :54:

bende misafir istemiyorum şu sıralar, herkeste gelmek istiyo kimin hastayım diye geri cevirdik, bitanesine eşim hayır diyememiş artık... yakında gelirler...

bu arada yine şu sayfalar bi donukluk yapıyo arada, mause 50 kere dönüyo.. :47:hemen yazamıyorum.. haberiniz olsunn :51::51:

ne yapalım bilidğin gibi işte..
ohh ellerine sağlık.. afiyet olsun sizlere :16:

iyiyim bidenem, sen nassın kuzum :24::24:

sagol canım ama kociş işte şuan artık gece yer...dün akşam dedigi söyledim homur homur ediyo banane ben 13. günü yapcam diyo:1: ne güldüm dün akşam...

heee olsun bakalım bide bunu denıyelımmm:1::1::1:illaki bitane erkek olmalı yoksam içimde kalacak:52::52::52::52:

hoşşgeldinnnnnnn:46::46::46:yirim ben senin meleğini yaaaa:46::46::46:rabbim nazarlardan saklasınnn:nazar:

birazcıkın öyle oldu sanırsammm:40::70::70::70:

bende çok sevdim bu candanı yaaaaaaa:16::16::16::16::16:

[h=2]08.03.2013 tarihli yayın akışından alıntılar[/h]senin :44::44::44:yayın akışını sevsinlerr :1::1::1:

sagol canım ama kociş işte şuan artık gece yer...dün akşam dedigi söyledim homur homur ediyo banane ben 13. günü yapcam diyo:1: ne güldüm dün akşam...

e yapması size kalmıs artık.. :1::1:

ee 13. güne kaç gün kaldı :26:

Back
X