- 22 Nisan 2012
- 1.081
- 29
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
- #42.581
medcezirimm..hayalotumm..
ecehanımm
hsgeldiniz sevgi kelebeklerim benimm
hepinize sarıldımm![]()
hoşbulduk canım ne yapıyosunuz bag yapragından dolma sardım pişiyo şimdi gelin yiyelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ecehanımm
hsgeldiniz sevgi kelebeklerim benimm
hepinize sarıldımm![]()
gonzalezimmmmm sonunda kavuşabildikkkkinşallah yine biri,si gelmez bana
meddcezırım ecehanım nasılsınızzzzzzz![]()
bende çokk özledim bitanemi yaaaaaaHerkese güzeeeellll bir haftasonu diliyoruummmmmmmmm
İki gündür misafir trafiğinden gelemiyorum vee canişkolarımı çoooooooook özledimmmm![]()
eee ben medcezirime yazarken var görünüyodu.. :44::44:smdi bakdım gitmiss![]()
Ecehanımm
Hsgeldiniz sevgi kelebeklerim benimm
Hepinize sarıldımm![]()
iyiyim canım çok şükür siz nasılsınız![]()
Secills canım benim, herşeyin hayırlısı bitanem... inşallaahh en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bitanemmmm
Umudummmm yanlışlıkla mı içtin acaba ilacı :26: sıkıntı etme kuzumm, Rabbimin izniyleee bişecik olmaz inşş
lastrose41 canımm Rabbim yardımcın olsun, inşallaaah en kısa zamanda Rabbim şifa verir de iğnelere gerek kalmaz.. bu arada bebişin hayırlı olsuuuuuuuuuuuuunnnn
hayalotum dr bulamana sevindim, hem 68li olmsı da iyi baya tecrübelidir.. inşşş her şey yolunda gider de gittiğin bu dr sayesindehaberini alırızzzz
habibtemin midesi çok bulanıyomuş, kıyamam kuzum geçmiş olsun :26:
gurbetkızçemin kırmızıları gelmiş.. hayırlısı inşş bi daha ki ay meleği göbüşüne konarrçok özledim bitanemmii
miamorem de gelmiş,, oyy snein hamiş takvimini sevsinleeerrrrrrrrr![]()
ecehanımın da inşş güzel haberlerini alcaaazzzzz
gümüş19 canım inşşş kelebeğin göbüşünde tez zamanda konarbi bakarsın tatilen önce hamiş kalırsın
CALNARIM NİHAYEEEETTT
BUGÜNE GELEBİLDİİİMMMM, NASILSINIIZZZZZZZZZZZZ![]()
bende çokk özledim bitanemi yaaaaaagittilermi kuzummmm
belki çay içiyodurrrrr![]()
Secills canım benim, herşeyin hayırlısı bitanem... inşallaahh en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bitanemmmm
Umudummmm yanlışlıkla mı içtin acaba ilacı :26: sıkıntı etme kuzumm, Rabbimin izniyleee bişecik olmaz inşş
lastrose41 canımm Rabbim yardımcın olsun, inşallaaah en kısa zamanda Rabbim şifa verir de iğnelere gerek kalmaz.. bu arada bebişin hayırlı olsuuuuuuuuuuuuunnnn
hayalotum dr bulamana sevindim, hem 68li olmsı da iyi baya tecrübelidir.. inşşş her şey yolunda gider de gittiğin bu dr sayesindehaberini alırızzzz
habibtemin midesi çok bulanıyomuş, kıyamam kuzum geçmiş olsun :26:
gurbetkızçemin kırmızıları gelmiş.. hayırlısı inşş bi daha ki ay meleği göbüşüne konarrçok özledim bitanemmii
miamorem de gelmiş,, oyy snein hamiş takvimini sevsinleeerrrrrrrrr![]()
ecehanımın da inşş güzel haberlerini alcaaazzzzz
gümüş19 canım inşşş kelebeğin göbüşünde tez zamanda konarbi bakarsın tatilen önce hamiş kalırsın
CALNARIM NİHAYEEEETTT
BUGÜNE GELEBİLDİİİMMMM, NASILSINIIZZZZZZZZZZZZ![]()
Evet bitanem gittiler, dün akşam bi çift misafirimiz oldu.. öğleden sonra da okuldan arkadaşları geldiler.. öyle işte.. sen napıyosun görüşmeyeliiii![]()
inş canım inş hepimiz birbirimize güzel haberler veriririz canım...![]()
napam kuzum benimde sabah kavaltıya misafirlerim vardı 2ye gelıyodu gıttılersonrada kayınpederim geldi yemek yedi kaynanacugum yokmuş evde
sonram daha kımse gelmesın dıye dısarı atıverdım kendımı
öyle işte bıtanem şimdide yemek pişiyo eşim yolda yemek yicezzz
![]()
heee olsun bakalım bide bunu denıyelımmmolsun bi de erkek doktıor tecrüben olsunnn..ee bu da gençmiş ama olsun kuşum doktor ihtiyaç sonuçta..
hem beleş tahlillerr ohh süperrrr![]()
hoşşgeldinnnnnnnherkese merhaba
birazcıkın öyle oldu sanırsammmben geldim deee tatlım az geç kaldım dimiiii![]()
ooo smdi beni ne doktorlar ne mühendisler istemedi lafı varya..beni ne dr lar görmedi ki desem anca laf yerini bulur
gerçi dr un bayanı erkeği olmaz.. hem bana göre erkek dr lar daha bilinçli..
önceki ler benim hep erkekti.. 3 tüpte de..
ama smdi ki bayan.. istisna.. ayy çok sevdim ben dr umu![]()
hoşbulduk canım ne yapıyosunuz bag yapragından dolma sardım pişiyo şimdi gelin yiyelim![]()
hoşbulduk bebeğimmmmmNasılsın bitaneemmm
![]()
ikimizde misafirler telaşındayız desenee
canım mutfakta işim var benimde birazdan gelirim, size şimdiden afiyet olsuunnnnn![]()
ikimizde misafirler telaşındayız desenee
canım mutfakta işim var benimde birazdan gelirim, size şimdiden afiyet olsuunnnnn![]()
ne yapalım bilidğin gibi işte..
ohh ellerine sağlık.. afiyet olsun sizlere
iyiyim bidenem, sen nassın kuzum![]()
heee olsun bakalım bide bunu denıyelımmmillaki bitane erkek olmalı yoksam içimde kalacak
hoşşgeldinnnnnnnyirim ben senin meleğini yaaaa
rabbim nazarlardan saklasınnn
birazcıkın öyle oldu sanırsammm
bende çok sevdim bu candanı yaaaaaaa![]()
sagol canım ama kociş işte şuan artık gece yer...dün akşam dedigi söyledim homur homur ediyo banane ben 13. günü yapcam diyone güldüm dün akşam...