Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla aklımda olanları bi yazım unuttugum kesın olcak ama kızmazlar inşallah:16:
meddcezirim yaklasıyo:49:
ayşe yaklaşıyo:49:
yeni katılanlardan ecehanım var aşılama yaptırdı sonuç beklıyor:49:
seçils diye bi arkadasımız katıldı sanırım kımyasal yaşıyo şuan rabbım bıdaha yasattırmasın ınsallahh:29:
umudum tedavıde:49:
habıbtemın bulantıları var suan:nazar::emir_bebek:
asetonumu goremedım ama en son ıyıydı gorkemımle:nazar::emir_bebek:
beklenen bebek dondu dün akşam iyiymiş:29:
suedamın kızı hastaydı daha gırmedıınsallah ıyılesmıslerdır:16::nazar:
anam unuttum ya yıne vallahı zor oluyo boyle:1:
scorpıonsumun bası agrıyodu sanırım onunda gunlerı yaklasıyodu kuzum bak şimdi unuttum onu:27:
senın aklına gelen varsa en ıyısı sen sor ben cevap verım :9::9::9::9:

evet beni unutmuşsun:14::14:

bak seenn. :51::51::51:hani evde duracakdın.. :47: hayalotum bi enisteye okutsana bu yazıyı..--->>> gönderme eniste :27::27::27:

çekirgeye bak seennn :1::1::1:
:1::1::1::1:temem okutcam ama şuan evde yok kendileri gonzalezim gelince artık:27::27::27:
söylemiyim canım banlanırım:1:anladın sen onu:34:BEN BİLMEM EŞİM BİLİR başladı ben çok seviyorum u programı:16:
:1::1::1:anladım kuzum anladımmm:9::9::9::9:
tüstüm bana sarılmak gokmu:19:

hoşbulduk hayolotum :21:
kız çook fazla yanaşma bana ben senin bilidiğin kızcelerden değilim heeeee:52::52::52::52:
:52::52::52::52:bak bu lafından sonra aynı bizim kızçeler gibisinnnn:9::9::9:
Huuu huuu :16: kimse yok mu :16:
hayalimm hoşgeldinnnn teyzoşummm nasılll:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
sana sarılcam da, seni bulamıyom ki.. gezip duruyon :9::9:
burda olana sarılıyoz, öteki topiğe gidene değil :51::51::51: demi kızlar :27::27::27:
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttt:52::52::52::52:aynı meddcezırımın kuzucukları gibim oldummm:17::17::17::17:
evet beni unutmuşsun:14::14:
:14::14::14::14::14:ama sizi oraya yazmayı unutmuşum sadece yaaa:5::5:bitanem vallahi aklımdasınız ama teker teker yazarken isimler gidiyo aklımdan yoksa sizi ayırdığımdan değil vallaaa:5::5::5:
biri bana su versin acilen lütfen :53::30:bu laf ağır geldi yutamadım:27::27:
:1::1:buyrun efemmm:7::7::7:

vallahi senide yazmamışımmm:26::26:

selammm habibtelerimmm tum gun internetimmm yopktu o yuzden giremedim bende bu durumdan faydalanarakkk esyalarimui yavas yavas turkiyeye gondermek icin paketledimm...31 martta turkiyede olacam allah kismet ederse...kocami cok ozleyecemmm

aysimaaa habibtemmm nasilsinnnn bebisler nasilllllllll canim benimm diger bebisin cinsiyetini ogrendinmi bakalimmmmmm.....ayy yerim ben onlari:16::16::16::16::16:

:16::16::16::16::16::16:medcezirimmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmm nerelerdesinnnnnnn seni cok ozledimmmm canim benimmmmmmm :54::54::54::54:

:1::1::1::1:temem okutcam ama şuan evde yok kendileri gonzalezim gelince artık:27::27::27:

:1::1::1:anladım kuzum anladımmm:9::9::9::9:

:52::52::52::52:bak bu lafından sonra aynı bizim kızçeler gibisinnnn:9::9::9:

hayalimm hoşgeldinnnn teyzoşummm nasılll:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttt:52::52::52::52:aynı meddcezırımın kuzucukları gibim oldummm:17::17::17::17:

:14::14::14::14::14:ama sizi oraya yazmayı unutmuşum sadece yaaa:5::5:bitanem vallahi aklımdasınız ama teker teker yazarken isimler gidiyo aklımdan yoksa sizi ayırdığımdan değil vallaaa:5::5::5:

:1::1:buyrun efemmm:7::7::7:

vallahi senide yazmamışımmm:26::26:

teşkür ettim canım suyun için umut 81 lafı boğdu beni bi anda:27::27:

slm canlarım nasılsınız sizi çok özlüyorum fazlada giremiyorum yeğenime yelek başladım onu örüyorum :)))

selammm habibtelerimmm tum gun internetimmm yopktu o yuzden giremedim bende bu durumdan faydalanarakkk esyalarimui yavas yavas turkiyeye gondermek icin paketledimm...31 martta turkiyede olacam allah kismet ederse...kocami cok ozleyecemmm
canım sen nerdesin ki türkiyeye:53: gelicen ben bilmiyomda:28:

bişey daha dicem kızınmı olacak :53:eğer olursa avatarında ki kızce çook tatlı ona benzesin inş:emir_bebek::emir_bebek:

gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kal yanimdaaaaaaaaaaaaaaaaa:27::27::27::27:aaaaaaaaaaaaa nereye gidiyorusunnnn:27:

:16::16::16::16::16::16:medcezirimmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmm nerelerdesinnnnnnn seni cok ozledimmmm canim benimmmmmmm :54::54::54::54:

bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben de seni çook özledim habibtemmmm.. misafirlerim vardı ondan gelemedim..
1 saattir de net yüzünden gelemedim :1:
ne var ne yok bitanem, fındığım nsıl.. demek hazırlıklar başladı türkiye içinn :46:

canım sen nerdesin ki türkiyeye:53: gelicen ben bilmiyomda:28:

bişey daha dicem kızınmı olacak :53:eğer olursa avatarında ki kızce çook tatlı ona benzesin inş:emir_bebek::emir_bebek:

tatlimmm ben esimin yanindayimmm arabistandaaaa...9 aydir buradayimmmm...cinsiyetini ogrenemedik dahaa,,buraya ilk uye oldugumdan beri bu avatrim varr cok begendigim icin koymustummm..insallah canimm isteyen herkeseeee bebek nasip etsinnn...:16:

tatlimmm ben esimin yanindayimmm arabistandaaaa...9 aydir buradayimmmm...cinsiyetini ogrenemedik dahaa,,buraya ilk uye oldugumdan beri bu avatrim varr cok begendigim icin koymustummm..insallah canimm isteyen herkeseeee bebek nasip etsinnn...:16:
anladım canım ne güzel mübarek topraklardasın demek anlatsana niye gittiniz oraya eşin türk değilmi ayy çok sordum ya kusura bakma ne olur
bide orda bakılmıyomu yoksa cinsiyete:26:

Back
X