Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habıbtem üzülme net bulabılırsen bizlerle konusursun :16:kalplerımızle dualarımızla yanındayız hergun:16:annecın babacın kardeslerın yanında olucaklar yanlız hıc kalmassın.:16:eşinlede hergun konusursunuz:16:hem herşeyden önce meleğin seninle habıbtem bundan daha güzel bişey varmı:16:inşlalh hayırlısıyla bı kucagına al başka hıcbır sıkıntın kalmıcak :16::16:ağlama sakın bak hergun bı adım daha yaklasıyosun meleğini kucagına almak için:54:

sagol habibtemmm ahhh keske annecim olsaaa...canmmmsin benim hayalotummm...annem haric herkes yanimda olacakkk...allahim sizlerede yasatsin kucaginiz bos kalmasinnn:16::16::16::16::16:

hosgeldinnn beklenen bebekimmm nasilsinnnn canim benim gecen acil cikmam gerekti yazamadim sana kusura bakmaa nasilsinnnnn guzelimmm:16::16::16::16::16::38::38::38::38:

sagol habibtemmm ahhh keske annecim olsaaa...canmmmsin benim hayalotummm...annem haric herkes yanimda olacakkk...allahim sizlerede yasatsin kucaginiz bos kalmasinnn:16::16::16::16::16:

cansın sen kuzum benim :54:annecınde hep yanında bıtanem hernereye gıdersen gıt hep yanında :16:şimdide sen gidiyorsun bak bundan güzel brşey varmı annenı zıyarete gıdıyosun ve torununuda gotureceksın kuzum hep mutlu ol:16:hiç üzülme geri döndüğünde teyzoşumuzla o günü sabırsızlıkla beklıycem:46::46::46::46::46:ayy çok mutlu oldum yaaaa:16::16::16:amın habıbtem dualarım senınlee:54::54:

canlarımmmm size doyum olmaz amaa ben kaçıyorum izninizleeeeeee....
yarın kocişimle erkenden şehit dışına çıkcaz gezip tozup akşam da evimize gelcez inşşşşşşşşşşşşşş :21:
hepinizi çoooooooook seviyorum iyi geceler :54:

estafurullah cnm ne kusuru bılıyorum ,cnm ıyıyım sehır dısında tatıldeydım arkadasımda 2 gun oldu donelı ,sen nasılsın bebıs nasıl

oyyyy ne guzelll habibtemmmmm degisiklik olmustur senin icin...biz uyiyizzz bebisim de uyu simdi kokteyl getirmisti esim sabah kahvaltiyi kendisi hazirlamisss cok sevindimmm geldigimden beri ilk defaaaa:52::52::52::27::27::27:

yarın kocişimle erkenden şehit dışına çıkcaz gezip tozup akşam da evimize gelcez inşşşşşşşşşşşşşş :21:

iyi geceler habibtemmm allah rahatlik versinnnnnn...iyi gezmeler tozmalarrrr...bizde seni cok seviyoruzzzzzzzzzz:54::54::54::54::54:

oyyyy ne guzelll habibtemmmmm degisiklik olmustur senin icin...biz uyiyizzz bebisim de uyu simdi kokteyl getirmisti esim sabah kahvaltiyi kendisi hazirlamisss cok sevindimmm geldigimden beri ilk defaaaa:52::52::52::27::27::27:

evet cnm cok ıyı oldu valla ruhum dınlendı ,masallah kuzuma saglık nasıl gıdıyor sorun yok dımı cnm ,esıne koca bır eferın o zaman :1:

hoşbulduk cnm ıyım şukur tesekkurler sen nasılsın
bende iyiyim canım nolsun yorgunum bugün gelen gidenim coktu:27:çok şükür:16:

tamam bitanem ıyı gezmeler size ıyı gecelerrr:54::54::54::54::54:

$485098_491966507517750_880346782_n.webp

kkdan alıntı yaptım:1:nekdar güzel bunlarr yaaa özelliklee 2.sıradaki en baştaki tulum çokkk tatlıııı:52::52::52::52:

ıyı geceler medd cezırım allaha emane ol

kuzuummm sohbt edemedik seninle de yaa, inşş yarın bol bol konuşuruz öpüyorum bitanem sana da iyi geceler :54:
sen de Allaha emanet ol bitanemmmmmm :69:

iyi geceler habibtemmm allah rahatlik versinnnnnn...iyi gezmeler tozmalarrrr...bizde seni cok seviyoruzzzzzzzzzz:54::54::54::54::54:

sağol bitanemmmmm sana ve minik habibteme de Alalh rahatlık versin kuzuummm :16:

bende iyiyim canım nolsun yorgunum bugün gelen gidenim coktu:27:çok şükür:16:

tamam bitanem ıyı gezmeler size ıyı gecelerrr:54::54::54::54::54:
sana da canımın içii, çoooooook öpüyorum bitanem :54:

Back
X