- Konu Sahibi medd_cezir
- #42.681
anammm ne tatlı ne tatlı kuzum hiç sormaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anammm ne tatlı ne tatlı kuzum hiç sormaaa![]()
kuzuummm sohbt edemedik seninle de yaa, inşş yarın bol bol konuşuruz öpüyorum bitanem sana da iyi geceler![]()
sen de Allaha emanet ol bitanemmmmmm
sağol bitanemmmmm sana ve minik habibteme de Alalh rahatlık versin kuzuummm
sana da canımın içii, çoooooook öpüyorum bitanem![]()
kuzuummm sohbt edemedik seninle de yaa, inşş yarın bol bol konuşuruz öpüyorum bitanem sana da iyi geceler![]()
sen de Allaha emanet ol bitanemmmmmm
sağol bitanemmmmm sana ve minik habibteme de Alalh rahatlık versin kuzuummm
sana da canımın içii, çoooooook öpüyorum bitanem![]()
valla bebekim resimler benden bebişler sizdennnolcak inşallah bunları doldurcak yaramazlarr
![]()
![]()
![]()
![]()
,canım tabletten gırıyorum ya bıldıgım 1 , 9 ,ve 16 numaralı smıle kalmış aklımda sıkıldılar bnden
![]()
slm kızlar ben geldim nasılsınız arada bi giriyorm eşimden fırsat oldukça:))))))
alpinim yara şuan geçti gibi artk ilişkide acı duymuyorm :) bu ayda çalışmalar son gaz devam:)) 13 ne kadar
hayalotum nerlerdesn kuzum![]()
toptan perakande yokmu bu şirkette![]()
ozaman bak gitar çalan 24 dişli canavar 27 sarılan kızlar29 göz kırpan 34 öpücük 54 hamile 49 utangaç kız vardı hani oda 17
bak sana yazdım en çok kullandıklarımızıhe bu en son yaptıgım suratta 52
toptanda var olmazma gonzalezımınkı toptan olcekkkbenim onuz hayalimi ona sattım nasıl amaaa
diğerleri artık açık çıktıkça tamamlıcaz inşallah 3üz beşiz allah ne verdiyse![]()
tesekkurler cnm utangac en sevvdgım smıledıyorum kafama gore yapıyım numarslardan sonra yanlş bıdı cıkar dıyorum mazallah
![]()
gonzalezmı cogul gebelıkmı ? senınde allah onuzunu verır ınşkeserım hosgeldın cnm gecmış olsun hayırdır kuzum
olsun canım takıl kafana gore bız anlarız içinde kalmasınnn
sevdıklerınden varsa soyle ben yazım sana![]()
hani umudumuz varya bebekim ben ona gonzalez ismini taktımyok kuzum tüp bebek için start verdiler ya ha gayret onuz olcek inşallahhh
![]()
ay kıbarlıga bak yarapim,tmm cnm aklıma gelrse yazarım tesekkurler
umudum mu cok sevındım ınş basarılı olurda yegen severık,senınde 1o severık
![]()
hani umudumuz varya bebekim ben ona gonzalez ismini taktımyok kuzum tüp bebek için start verdiler ya ha gayret onuz olcek inşallahhh
![]()
ay kendımı tv programında hısettımha başta yaptığımda 42 numaraymışşş saygılar bizden efendimmm
![]()