Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

geldim kuzum yettim gari.. enisten düzeltti pc yi, az yamulmuşta :27::27::27:
demin sayfa bi dondu kaldı öyle hiç birsey yaptırtmadı bana :53::53:
dedim düzelt şunu, kk beni bekliyo..:9::9:
oturdu basına bi kurduğu prog. yavaşladıyomus onu kaldırdı, sorsan virüs prog. bıktım bunlardan zaten :31:
nysehadi tmm olduysa ben oturcam kadınlar beni bekliyo dedim..
^^bu saate kadın mı kalır diyo :9::9::9::9::9::9::9::9:
yaww dedim sen bi dur hele, çekil surdan :9::9::9::9:
şükür düzeldi simdilik insaAllah bozulmaz.. tıkır tıkır saat gbim işliyo :nazar: :1:

artık hayalotumun dediği giib hızıl gonzales olurum hahahah :DDDD

ele geçirdim pc yiii yani :51::51::51:

ayyy eniştemm yaaa bu saatte kadınmı kalır dıyo heeee:27::27::27:
eniştemm bak ayaktayız iştemmmm:3::3::3::3::3::1::1::1:ama benım kociş izin vermiyoki hadi hadi çık artıkkk offff offff :27::27::27:
didim bare gonzalezım yazmıs gelmıs bı cevap atım dedimde tamam dedı:23::23::23::23:
ben cıkıyom şimcik gonzalezım tam cıkıyodum yazını gordum bakkk :29::29::29:
tatlı ruyalar bıtanemmm:54::54::54:

bitanem geçen ay idrar testinde görmeden bi daha kan testi yaptırmıycam diye kendime söz verdim.. batım bugündü, bi kaç gün daha kırmızılar gelmezse o zaman yaptırırım artıkk.. ayyy inş umudum yaaa :69:

ama kuzum idrar da çıkmayan kanda çıkıyor diyolar..o yüzden dedim..hemen idrara göre kendini yorma diye dedim balım :54:
hadi insaAllah, gelmezler de teyzoslarımız gelir bu ay :29:

smdi belirtilerin ne yönde..:44::44:
çiçekte kuruluk var mı :17::17::17::17::1::1:

canbonlarım ben çıkıyorum benimki yatalı diyor yaaa:27::27::27:
gonzalezim yarın burda ol ona gore 3 hafta yoksun sonrammm:29::29::29:
tatlı ruyalar hepınızızeee meddcezırım inşallah olcak kuzum sabret dualarım senınleee:54::54::54:
gulchanım sonucu mutlaka yaz inşallah teyzoşum yoldadırrr:54::54::54:
keserimmm hayırlı yolculuklarrr kuzum rabbım sag salım donmeyı nasıp etsınn:54::54::54:iyi çalışmamalarrr:17::17:
klnım cıktı sanırsamm senı sevıyorumm klnım asetonum sende cıktınnn senıde sevıyoruuummm:54::54::54::54:
haydık ben kaçtımmmm:3::3::3:
allah rahatlık versınnnnn:10::10::10::10::10::10::10::10::10:

ee çıkıyon mu balım :26::26:
kaçta olim :44::44::44:

ayyy eniştemm yaaa bu saatte kadınmı kalır dıyo heeee:27::27::27:
eniştemm bak ayaktayız iştemmmm:3::3::3::3::3::1::1::1:ama benım kociş izin vermiyoki hadi hadi çık artıkkk offff offff :27::27::27:
didim bare gonzalezım yazmıs gelmıs bı cevap atım dedimde tamam dedı:23::23::23::23:
ben cıkıyom şimcik gonzalezım tam cıkıyodum yazını gordum bakkk :29::29::29:
tatlı ruyalar bıtanemmm:54::54::54:

tamam balım.. tatlı rüyalar, bol bebisil geceler ,:16::16:enisteye de tskkür.. bana cvp yazacan diye durdurdu seni , saol eniste :27::27:
öpüyorumm balkusumu:54::54::54:

Kızlar ben kaçıyorum yavaştan medcezirim canını sıkma hakkında hayırlısı olsun kuzum
umudum bu gece uzun olacak:))))
inşallah bebişlerimiz annelerine gelsn artık:))
:emir_bebek:

Son düzenleme:
Yüce Mevlam hepinizin kalbine göre, saglıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar, umudunuzu asla yitirmeyin ve özellikle mübarek gecelerde bol bol dua edin... Annelik duygusundan mahrum etmesin Mevlam hepinizi...

Kızlar ben kaçıyorum yavaştan medcezirim canını sıkma hakkında hayırlısı olsun kuzum

hadi tatlı rüyalar keserim.. uzun gecen de kolaylıklar olsun insaAllah. bebis gelsin konsun göbüse masasAllah .. :52::52::52::52:

canbonlarım ben çıkıyorum benimki yatalı diyor yaaa:27::27::27:
gonzalezim yarın burda ol ona gore 3 hafta yoksun sonrammm:29::29::29:
tatlı ruyalar hepınızızeee meddcezırım inşallah olcak kuzum sabret dualarım senınleee:54::54::54:
gulchanım sonucu mutlaka yaz inşallah teyzoşum yoldadırrr:54::54::54:
keserimmm hayırlı yolculuklarrr kuzum rabbım sag salım donmeyı nasıp etsınn:54::54::54:iyi çalışmamalarrr:17::17:
klnım cıktı sanırsamm senı sevıyorumm klnım asetonum sende cıktınnn senıde sevıyoruuummm:54::54::54::54:
haydık ben kaçtımmmm:3::3::3:
allah rahatlık versınnnnn:10::10::10::10::10::10::10::10::10:

cankuşum iyi geceleeeeeeeeeerrrrrrrrrr.. inş olur bebeğim inşşş :16: seni çokseviyorum :54:

:emir_bebek:

amin canım çok teşekkür ederim, size de kolay gelsiiiinnnnnnnnn:17:
bebeişin hayırlısı ile gelsin inşşş :16:
öpüyorummmmmm iyi geceler :54:

Yüce Mevlam hepinizin kalbine göre, saglıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar, umudunuzu asla yitirmeyin ve özellikle mübarek gecelerde bol bol dua edin... Annelik duygusundan mahrum etmesin Mevlam hepinizi...

amin canım, inşş Rabbim tez zamanda hepimize o güzel duyguyu tadmayı nasip etsin :16:

Canlarımm ben de çıkayım artık:10:
yarın erkenden toplantım var, sonrasında da dersim var.. e bi de nöbetim var, ha bi de yerinde duramayan kıpır kıpır 25 tane afacanım var....
ayyyyy yarını düşününceee şimdiden yoruldum :31:
gidip uyuyayım en iyisi, sizi çok seviyorum.. umarım yarın güzel haberler vermek nasip olur.. iyi geceler :54:

ama kuzum idrar da çıkmayan kanda çıkıyor diyolar..o yüzden dedim..hemen idrara göre kendini yorma diye dedim balım :54:
hadi insaAllah, gelmezler de teyzoslarımız gelir bu ay :29:

smdi belirtilerin ne yönde..:44::44:
çiçekte kuruluk var mı :17::17::17::17::1::1:

yok balım çiçek kuru falan değil.. sapsarı akıntım var, ha bi de wc.de farkettiğim süt gibi bi akıntım oluyoo:17: bakalım kısmet kuzum

Canlarımm ben de çıkayım artık:10:
yarın erkenden toplantım var, sonrasında da dersim var.. e bi de nöbetim var, ha bi de yerinde duramayan kıpır kıpır 25 tane afacanım var....
ayyyyy yarını düşününceee şimdiden yoruldum :31:
gidip uyuyayım en iyisi, sizi çok seviyorum.. umarım yarın güzel haberler vermek nasip olur.. iyi geceler :54:

ooo kuzum Allah yardımcın olsun yarın için..
o var, bu var , şu var derken.. bide yerined durmayan 25afacan var yazıncaa çok güldüm :9::9::9:
yarın benmed hazırlık var prsmbe günü için :29:
tatlı rüyalar kuzum.. bol bebisli rüyalar :54::54:

yok balım çiçek kuru falan değil.. sapsarı akıntım var, ha bi de wc.de farkettiğim süt gibi bi akıntım oluyoo:17: bakalım kısmet kuzum

hmm.. hadi hayırlısı bakalım.. gelsin bebisli haberler insaAllahhhh :16::16::16:

Back
X