- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #43.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim kuzum yettim gari.. enisten düzeltti pc yi, az yamulmuşta
demin sayfa bi dondu kaldı öyle hiç birsey yaptırtmadı bana
dedim düzelt şunu, kk beni bekliyo..
oturdu basına bi kurduğu prog. yavaşladıyomus onu kaldırdı, sorsan virüs prog. bıktım bunlardan zaten
nysehadi tmm olduysa ben oturcam kadınlar beni bekliyo dedim..
^^bu saate kadın mı kalır diyo
yaww dedim sen bi dur hele, çekil surdan
şükür düzeldi simdilik insaAllah bozulmaz.. tıkır tıkır saat gbim işliyo![]()
artık hayalotumun dediği giib hızıl gonzales olurum hahahahDDD
ele geçirdim pc yiii yani
????????????? Umudum yazdığımı okudun mu
nebilim balım. Isteyenler var mı :26::26::26:
Varsa yaparız nolcak , ben çok duramasamda basında sizler düzenlersiniz ben olmadığımda
bitanem geçen ay idrar testinde görmeden bi daha kan testi yaptırmıycam diye kendime söz verdim.. batım bugündü, bi kaç gün daha kırmızılar gelmezse o zaman yaptırırım artıkk.. ayyy inş umudum yaaa![]()
kuzum bikaç sayfa geriden geldim yeni gördüm, liste msjını mı :26:
Demin yazdım cvp![]()
askolsun gulchnnn.. o kadar yazdım çizdim hiç bana bal damlıyo demedin küstüm istee![]()
canbonlarım ben çıkıyorum benimki yatalı diyor yaaa
gonzalezim yarın burda ol ona gore 3 hafta yoksun sonrammm
tatlı ruyalar hepınızızeee meddcezırım inşallah olcak kuzum sabret dualarım senınleee
gulchanım sonucu mutlaka yaz inşallah teyzoşum yoldadırrr
keserimmm hayırlı yolculuklarrr kuzum rabbım sag salım donmeyı nasıp etsınniyi çalışmamalarrr
klnım cıktı sanırsamm senı sevıyorumm klnım asetonum sende cıktınnn senıde sevıyoruuummm
haydık ben kaçtımmmm
allah rahatlık versınnnnn![]()
ayyy canımmm kusura bakma ben yazdım sanıyorum:)))) evet baya gıdaklycam ahahahahahah![]()
ayyy eniştemm yaaa bu saatte kadınmı kalır dıyo heeee
eniştemm bak ayaktayız iştemmmmama benım kociş izin vermiyoki hadi hadi çık artıkkk offff offff
didim bare gonzalezım yazmıs gelmıs bı cevap atım dedimde tamam dedı
ben cıkıyom şimcik gonzalezım tam cıkıyodum yazını gordum bakkk
tatlı ruyalar bıtanemmm![]()
canım sen yap hep birlikte hallederiz sen başlat:))
Umudum nolur bana kusme hic aklima gelmedi senin agzindan tahin pekmez recel seker serbet tatli kti hayalotumada bal kaldi![]()
Kızlar ben kaçıyorum yavaştan medcezirim canını sıkma hakkında hayırlısı olsun kuzum
umudum bu gece uzun olacak:))))
inşallah bebişlerimiz annelerine gelsn artık:))
canbonlarım ben çıkıyorum benimki yatalı diyor yaaa
gonzalezim yarın burda ol ona gore 3 hafta yoksun sonrammm
tatlı ruyalar hepınızızeee meddcezırım inşallah olcak kuzum sabret dualarım senınleee
gulchanım sonucu mutlaka yaz inşallah teyzoşum yoldadırrr
keserimmm hayırlı yolculuklarrr kuzum rabbım sag salım donmeyı nasıp etsınniyi çalışmamalarrr
klnım cıktı sanırsamm senı sevıyorumm klnım asetonum sende cıktınnn senıde sevıyoruuummm
haydık ben kaçtımmmm
allah rahatlık versınnnnn![]()
Kızlar ben kaçıyorum yavaştan medcezirim canını sıkma hakkında hayırlısı olsun kuzum
umudum bu gece uzun olacak:))))
inşallah bebişlerimiz annelerine gelsn artık:))![]()
Yüce Mevlam hepinizin kalbine göre, saglıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar, umudunuzu asla yitirmeyin ve özellikle mübarek gecelerde bol bol dua edin... Annelik duygusundan mahrum etmesin Mevlam hepinizi...
ama kuzum idrar da çıkmayan kanda çıkıyor diyolar..o yüzden dedim..hemen idrara göre kendini yorma diye dedim balım
hadi insaAllah, gelmezler de teyzoslarımız gelir bu ay
smdi belirtilerin ne yönde..:44::44:
çiçekte kuruluk var mı![]()
Canlarımm ben de çıkayım artık![]()
yarın erkenden toplantım var, sonrasında da dersim var.. e bi de nöbetim var, ha bi de yerinde duramayan kıpır kıpır 25 tane afacanım var....
ayyyyy yarını düşününceee şimdiden yoruldum
gidip uyuyayım en iyisi, sizi çok seviyorum.. umarım yarın güzel haberler vermek nasip olur.. iyi geceler![]()
yok balım çiçek kuru falan değil.. sapsarı akıntım var, ha bi de wc.de farkettiğim süt gibi bi akıntım oluyoobakalım kısmet kuzum