Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayyy canımmmmmm senin baya geçmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :46: bence test yaptırmadan siz direkt keseyi görürsünüzzzzzz :69: canım çok heyecanlandım senin adına vallaaaaaa, Allahım nasıl kalbim çarpıyooooooo:52:
Yazdiklaeini okuyunca nasik heecanlandim ve duygulandim anlatamam... batimi 4gun gece kantesti yaptirdim negatifti sonuc hic ihtimal vermedim ama su anda okadar umutluyum ki ama bi tarafim da tedirgin bilmiyorum. internet kesildi oyuzden gec yazdimm :(((

banada müsade.. hayırıl geceleriniz olsun insaAllah.. bol bebisil rüyalar.. :54::54::54:

ooo kuzum Allah yardımcın olsun yarın için..
o var, bu var , şu var derken.. bide yerined durmayan 25afacan var yazıncaa çok güldüm :9::9::9:
yarın benmed hazırlık var prsmbe günü için :29:
tatlı rüyalar kuzum.. bol bebisli rüyalar :54::54:

hmm.. hadi hayırlısı bakalım.. gelsin bebisli haberler insaAllahhhh :16::16::16:

ayy inş umudum inşşşşşşşşşşşş :46:
sana da iyi geceler bebeğim iyi bak kendinee, perşembe gitcekmişsin ya yarın bol bol konuşma fırsatımız olur inşş .. öpüyorum :54:

Yazdiklaeini okuyunca nasik heecanlandim ve duygulandim anlatamam... batimi 4gun gece kantesti yaptirdim negatifti sonuc hic ihtimal vermedim ama su anda okadar umutluyum ki ama bi tarafim da tedirgin bilmiyorum. internet kesildi oyuzden gec yazdimm :(((

canım burda çok okudum, geç döllenme olunca kanda bile ilk etapta çıkmayan gebelikler olabiliyo.. ayy inşş sennki de öyledir bitaneeemmm.. dualarım seninle umarım güzel haberlerini alırız..
ben yatıyorum canımcım, yarın görüşüürüz inşş öpüyorum :54:

ayy inş umudum inşşşşşşşşşşşş :46:
sana da iyi geceler bebeğim iyi bak kendinee, perşembe gitcekmişsin ya yarın bol bol konuşma fırsatımız olur inşş .. öpüyorum :54:

canım burda çok okudum, geç döllenme olunca kanda bile ilk etapta çıkmayan gebelikler olabiliyo.. ayy inşş sennki de öyledir bitaneeemmm.. dualarım seninle umarım güzel haberlerini alırız..
ben yatıyorum canımcım, yarın görüşüürüz inşş öpüyorum :54:

Yarin gorusuruz canim hayirli geceler... yeni gun guzel haberlerle gelir insallah.....

adımız da gonzales kaldı yaww :38:
heya start verdik..... bitiş çizgisined ne olcam bakalım :52::52::52:

selam nurlum nasılsın kuzum :29:
seninle fazla konusmadık sanırım ama insaAllah denk geldiğimiz de her zaman konusuruz cnm :54:

saol umutcum iyiyim,haklısın fazla konuşamadık ama benden kaynaklı uzun uzun kalamıyorum da ondan denk gelemiyoruz.
Hem olsun önemli olan gönüller ve dualar bir olsun :34::34::34::34::34:

nurlum gelmişşş yaaaaa:46::46::46::46::46:ohh be çok şükür teyzoşuda :54::54::54::54::54::54::54:ile gıdıklıyor onlarıı:1:
nurlum gezmeler bitti daha 2 haftaya yakın kimse dışarı çıkaramaz beni:27::27::27:
sen gel yaz bakınıp çıkma bi iyiyim de yeterr kuzum:54::54:
seni seviyorum allaha emanet olunnnn:3::3::3::3:
:13::21::nazar::1:

:16::16::16::16::16:
Canım benim gez sen keyfini çıkar eve kapanacağın günlerin acısını şimdiden çıkar inşallah.
Sende emanet ol Rabbime bitanem seviyorum bende seni :54::54::54:

canbonlarım ben geldim ama çokk ağrım var benimmm:14::14::14:
bi duşa gircem once olan bitenleri bi yazımda:16:
en sevmediğim devlet hastanesine randevu almıştım şansıma bi yenilemişler 15 gün olmuş yenileme yapılalı:1::1:
erkek doktor kadın asıstanı bide aynı özel hastanedekı gıbım yardımcı kız koymuşlar:27:sonram ben gırdım anlattım halımı.doktor şaşırdı bi sen 1 senedir bu halinle geziyon hiçmi ağrın sızın yoktu evldım didi ultroson kağıtlarına bakarak:53::53:dedim oluyodu ama dayanamayacağım gibi değildi didim:21::21:sonra yanındaki asıstanı odaya aldı işte aynı özeldeki hastaneler gibi ayrı odası vardı:51::51:sonram kadın smear testı kultur testı aldı.kan verdim .sonra ultrasonla baktı kadın erkek doktor gırmedı hıc.:27:asıstanı hocasına bakarken kıstlerın boyutlarını soyledı :46::46:sonra adam benden ızın ıstedı musaıtsenız gelıyorum dedı sonra asıstanı çarsafı çekti iyice ustume gelebuılırsınız dedım bende :17::17:adam direk bılgısayara baktı gozunu bılem kaydırmadı :8::8:sonra hep konustu benımle agrın varmı falan dıye evet dedım.gıyın onusalım dedı.
bugune kadar boşu boşuna koşturmuşun özellerde yazık günah dedi:26:eşinin sperm testi nerde dediii:30::30::30:çekilmedi dedim hemen bunu çektiriyosunuz butun tahlılın cıkınca tekrar gelıyosun kistlerin durumuna bakarız.sonra egerkı esınde bı sorun yok ıse rahım fılmı cekerız ılaclı dedı.tamam dedım.eger sorun varsa esınde dedı hıc buralarda zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlıyoruz dedi:32::32:istersen laparoskopi yapabılırım kıstlerın için ama önermiyorum dedi.çünkü tekrar cogalıyorlar ve sen zaman kaybı yaşıyosun sonucta ıyı huylu kıstler dedı.:27::27:temem dedimm:16::16:en ufak bı agrı oldugunda hemen acıl bolumune gelıyorsun sakın agrı kesıcı hıcbısey ıcmıyosun dedı.zaten kullanmıyorum dedimmm:21:ama acıl bolumun de agrım oldugunda benımle ılgılenmıyolar dedım buyuzden 1 senedır buhastaneye gelmıyorum dedım.çok azarlıyolar dedım:5::5:sonra guldu ultrason kagıdının arkasına doktorca bişeyler yazdı :1::1:kıst boyutlarıyla ve kendı ısmını yazdı.:46::46:şimdi bakalım kim azarlıyomuş seni dedi :52::52::52:boyle ıyı bı doktor gormedım ben ya en az bi yarım saate yakın kalmısımdır odada:27::27::27:veeeeeeeee artık tedavımeeee başladımmmmmmmm startttttttttttttttttttttttttttttttt yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:116::116::116:
İnan çok sevindim canım ya çok,hayırlı olsun.
İnşallah artık bebişine kavuşacağın yola girdin,herşey güzel ve olumlu ilerleyecek inanıyorum,tüm kalbimle Allah şifa versin hayırlısıyla n inşallah hemencecim

bne geldim canlarım :10:
yaşasınnnn herkes burdaaaa :46:
canlarım bugün batımdı ve kırmızılar gelmedi ama sabah test yaptım negatif :53:
kırmızılar gelmediği sürece bi umut bekliycem ama moralim baya bozuldu sabah:31:

Bozma hiç moralini canım ya dur bakalım hayırlısı inşalla bu kez bebişin senledir hayırlı haberlerle gel inşallah.

allah razı olsun bitanemmmm:54::54::54:valla sevmıyorum o hastanenın acilini ya bılıyosunuz gıdenler için az dualar etmedım topıktede normaldede:29::29:ama şimdik bişeycik yapamazlar sanırsammm:27::27::27:inşallah peşinden geliyorum umudummm:9::9::9:sıra sıra hamiş kalcaz rabbımın izniyleee:46::46::46::46:biliyorumki bu topiktede patlama yaşancakk valla:52::52::52::52:

Ağzından bal damlıyor güzel hayalotum,inşallah birtanem inşallah.
Hep beraber bu hamiş patlamasını kutlarız :32::32::32:

:54:valla kuşum kim seviyor ki acilleri.. ama Allah muhtaç etmesin yeter ki.. :50::50:
gel balım gel.. hem ben sana demistim, pesimden gelecen diye :52::52:
heya kusum.. topik tavan yapcak Allah'ın izniylee :46::46::46:
temeemmm atlıyom hemen.. ağlamıyom sen ol yeter ki :46::46:
umudun herseyi bilir :1::1:
olsun balım, kısmet öyleymis..bu gece konusuruk :51:
heya olsun da, gece gündüz yaparık bisiler :9::9:
evt balım prsembe sabahtan yoldayık insaAllah.. simdi kuzum bi baska iğneden baslanılcakta ayrıyeten..suan ki hap + iğne ..kullandıklarım yine devam ediyo bitene kadar..ve artık sırasıyla ne derlerse onu yapcaz bakalım .. burada farklı seyler yapılıyo.. öncekilerde biliyordum da.. bu kez kinde tam bilemiyorum smdi .. ama yumurtalar daha sonra toplancak balım..yani yumoslarım iğnelerle istenilen özelliğe geldikten soınra.. he kuzum geri gelirkene insaAllah teyzoslarında getircem eve :16::16: artık 2-3 kaç tane verirlerse hepiciğini alıp gelecem :1::1::1: işte yaklasık 2-3 hafta üstüne dönmüs olucam sanıyorum :6::6: akrabamız var. esim tarafından.. öncekilerde de onlarda kalmıstık saolsun kızları gib baktılar bana ..hatta onların da bitane kızları var, suan o da 7.yada 8.ayında heran onları kızı çağırabilir..bizde kendimiz kalıcaz o evde..anahtarı verdiler bize saolsunlar.. :46:
anlattım kusum oldu mu :44::44::1::1::1:

ilhanazzım.. hadi hayırlı olur insaAllah.. bebis haberini bekliyoruzz :46::46::46:

geldim balım geldim.. demin girdim siteye bizim pc arada bir sayfa açtırmıyor, beğen yaptım ama cvp yazdırmadı :50: snra pc kapadım açtım düzeldi neysem.. smdi alıntılarıma cvp veriom iste :1:
dün kü ev temizilğim tam bitmemisti bgün yine devam ettim. buzdolabını fln düzenleyip sildim.. yaa bide arkası buz yapıyo.. daha 2-3 hafta önce buzunu çözdürüp temizlemistim smdi yine olmus onla uğrastım bugün :26:snra hem mtfak temizle, hem mamalar pişir derken akşamı buldum.. yemekti, sonar ilaç saatim di derken, çay keyfi yaptık demin.. smdi de dedim kızçelerime bi bakim, dedim bensiz duramazlar simdik :27::27:

iyiyiz bebekim sen nassın :46::46:

melekim yüzseksenbirim :24::24::24:burdayım da, bi denk gelemedik senle.. :50:
ama bgün seni bi ara gördüm :51:yaban ellerde geziyordun :19:

ay kuzum olur mu öyle şey.. melek181 beni takip ediyor. demek ki hepiniz zincirleme oldunuz :52::52:
umudum seksenbirim bende seni gördümdü dün bi ara dün burda çook yağmur yağdı tam sana yazarken net koptu tekrar denedim tekrar tekrar koptu sürekli bende kapadım çıktım sonra ,

herkese günaydın canım arkadaşlarım valla kaynatmayı özledim
:16::16::16::16:
haylotumm canım çok sevindim tedaviye başlamışsınız kuşumm inşş güzel haberlerini bekliyorum melegim
:54::54::54::54::nazar::nazar::nazar:
umudum hocam hadi hakkında hayırlısı olsun tatlışkom merakla bekliyorumm canımm güzel haberlerii
:nazar::nazar::nazar::54::54::54::54:
medzecirim inş hamilesindir şekerimm hepiniz dualarımdasınız unutmayn olarmıı
:29::29::29::29::29:
gurbet kızcemi hiç görmüyomm
:26::26:
bende hamdolsun eski günlerime göre daha iyiyim kardeşim ve annemler gittiler benden bukadarr
:27::27::27::27::27::27::27:

haylotumm canım çok sevindim tedaviye başlamışsınız kuşumm inşş güzel haberlerini bekliyorum melegim
umudum hocam hadi hakkında hayırlısı olsun tatlışkom merakla bekliyorumm canımm güzel haberlerii
bende hamdolsun eski günlerime göre daha iyiyim kardeşim ve annemler gittiler benden bukadarr

Günaydın kızçelerimmmm :3:özledimmm hepinizi:16:3 gün raporluyum yattığım yerden sizi takip edeceğim:52: güzel haberler gelecek Rabbimin izniyle:46:

Günaydın kızçelerimmmm :3:özledimmm hepinizi:16:3 gün raporluyum yattığım yerden sizi takip edeceğim:52: güzel haberler gelecek Rabbimin izniyle:46:
hayalimm canım nasılsın nasıl gidiyo tebrik ederim canımmm Rabbim tamamına erdirsinnn inşşşş :16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
neden raporlusun canım inş bişi yoktur:26::26::26:

hayalimm canım nasılsın nasıl gidiyo tebrik ederim canımmm Rabbim tamamına erdirsinnn inşşşş :16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
neden raporlusun canım inş bişi yoktur:26::26::26:
İyiyim bitanem tşk ederim:16: iyi gidiyor sanırım ama ben tedîrginim ufak seyleri bile kafama takıyorum:50: o yüzden sürekli hastanede alıyorum soluğu :52: doktorlar bile bıkacaklar:52:kahverengi akıntım oluyordu doktor normal kırmızıya dönerse gel demişti dün akşam 1 kere açık pembeye yakın geldi hemen doktora gittim tabi:52:düşük riski olur her gebelikte dedi iğne vurdu pruloton :53: 5 gün dinlen dedi:50:
günaydınnn canbonlarımmm:3::3::3::3:
hayalimmmmm hoşgeldinnnn:49::emir_bebek::nazar:nasıl bakalım benim teyzoşummm:54::54::54:

Hoşbulduk kuzummmm:16:tedavin başlamış çok sevindim bitanemmm:46:

offff eltim geldi ya 15 dakkayaa burda olurum:54::54::54:
selencelkımmm de gelmişşşş hoşgeldınızzzz:46::46::46::46::46::46::nazar::emir_bebek::49:
bu eltiniii varyaa:52::52::52::52:günaydın meleğimmm canım benimmm:16::16:
İyiyim bitanem tşk ederim:16: iyi gidiyor sanırım ama ben tedîrginim ufak seyleri bile kafama takıyorum:50: o yüzden sürekli hastanede alıyorum soluğu :52: doktorlar bile bıkacaklar:52:kahverengi akıntım oluyordu doktor normal kırmızıya dönerse gel demişti dün akşam 1 kere açık pembeye yakın geldi hemen doktora gittim tabi:52:düşük riski olur her gebelikte dedi iğne vurdu pruloton :53: 5 gün dinlen dedi:50:

Hoşbulduk kuzummmm:16:tedavin başlamış çok sevindim bitanemmm:46:
canım geçmiş olsunnn inşşş devam etmezzz:16::16::16::16: iyce dinlen kalma yardıma gelecek varsa kardeşin felan azcık baksın sana Rabbimmm kucagımıza almayı nasip etsinn inşş (aminnn):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu eltiniii varyaa:52::52::52::52:günaydın meleğimmm canım benimmm:16::16:

canım geçmiş olsunnn inşşş devam etmezzz:16::16::16::16: iyce dinlen kalma yardıma gelecek varsa kardeşin felan azcık baksın sana Rabbimmm kucagımıza almayı nasip etsinn inşş (aminnn):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Aminnnn canım :55: vallahi bir hamile kalsam rahatlayacağım diyordum hiç öyle olmuyormus:50: sanırım 9 ay devam edecek stresim:18:ama tüm strese rağmen herkese yaşatsın Rabbim bu güzel duyguyu înş

Aminnnn canım :55: vallahi bir hamile kalsam rahatlayacağım diyordum hiç öyle olmuyormus:50: sanırım 9 ay devam edecek stresim:18:ama tüm strese rağmen herkese yaşatsın Rabbim bu güzel duyguyu înş
fazla stres yapma tatlım biliyorum insanın elinde deil ama :26:
evet canımmm çok güzel bi duyguuu benim 3. olmasına ragmenn sanki ilk bebegim gibi heyecanlıyım içim kıpır kıpır:52::52::52::52::52:
AMİNNNNN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Umudum nolur bana kusme hic aklima gelmedi senin agzindan tahin pekmez recel seker serbet tatli kti hayalotumada bal kaldi :52:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
tmm siz söyleyin teker teker, ben yazayım :29:

keser84 .................. 26 Mart ........ ???

var mı arttıran :52::52::52::52:
şimdik benim kaç olcak acaba:27::27::27:sat 7 mart da bat ney bilemedim gonzalezimm:1::1:
saol umutcum iyiyim,haklısın fazla konuşamadık ama benden kaynaklı uzun uzun kalamıyorum da ondan denk gelemiyoruz.
Hem olsun önemli olan gönüller ve dualar bir olsun :34::34::34::34::34:

:16::16::16::16::16:
Canım benim gez sen keyfini çıkar eve kapanacağın günlerin acısını şimdiden çıkar inşallah.
Sende emanet ol Rabbime bitanem seviyorum bende seni :54::54::54:

:116::116::116:
İnan çok sevindim canım ya çok,hayırlı olsun.
İnşallah artık bebişine kavuşacağın yola girdin,herşey güzel ve olumlu ilerleyecek inanıyorum,tüm kalbimle Allah şifa versin hayırlısıyla n inşallah hemencecim
nurlumm gelmişşşşş:29::29::29::29:inşallah nurlum benim bitanesinnn:16::16:rabbım sizinde gonlunuze gore versin inşallahhh:29:evlatlarına saglıklıuzun ömürler nasip eylesın benım bıcırıklarıma:16::16::16:
allah razı olsun bitanemmmm:54::54::54:valla sevmıyorum o hastanenın acilini ya bılıyosunuz gıdenler için az dualar etmedım topıktede normaldede:29::29:ama şimdik bişeycik yapamazlar sanırsammm:27::27::27:inşallah peşinden geliyorum umudummm:9::9::9:sıra sıra hamiş kalcaz rabbımın izniyleee:46::46::46::46:biliyorumki bu topiktede patlama yaşancakk valla:52::52::52::52:

Ağzından bal damlıyor güzel hayalotum,inşallah birtanem inşallah.
Hep beraber bu hamiş patlamasını kutlarız :32::32::32:
:17::17:inşallahhh nurlummmmm :16:yirim ben seni valla senınde agzından bal damlıyorrrr:40::40::39::39::39::54::54:

oyyyyyy oyyyyy kuzukulağımmm nassın :54::54:kızçem bu elti başımın belası yaaa sabah kahvesıne gelmiş ayak sesımı duymuş yeni kalkmıştım:27::27::27:valla iyi dedim başka şeylerimi dinlemiyon :27::27::27::1::1:gıtsın dıye bekledım ama ahanda bak saat kaç oldu daha yeni gitti:32::32::32:sen nasılsın bıtanemmmm:54::54::54:çok özledim seni çokkkk:16::16::16:

Back
X