- Konu Sahibi medd_cezir
- #43.421
napıyosn tatlım sesin çıkmıyooo geçmiştemisinnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
41keresagol canimmmmmm benimmm....vallahi sadece emek degil tatlida yapiyorummmmm...ne yapalimmm bebekte bana cekmiss babasi da oyle yerinde durmazz...saglikli olsunda cinsiiyet onemli degil bitanemmm..allah cocuklarini sana bagislasin:26::26::26::26::26:
napıyosn tatlım sesin çıkmıyooo geçmiştemisinnn![]()
çok geçmiş olsun canım validene:26::26:slm canım evet geçmişi okuyordum malum 4 gündür yokum neler olmuş bitmiş dye merak ettim.kayınvaldem ameliyat olmuştu yanına gtmştk bugün geldik canım bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor hamişliık:) yerm ben o fındığı![]()
çok geçmiş olsun canım validene:26::26:
nasıl oluyum tatlım bulantılarla mucadele ediyorumm işte az kaldıı
özledim burda kaynatmayııısizleriiii
![]()
canım benimmm boşver oo geri kafalı insanlarııı Rabbim ne zaman hayırlı ise o zaman yollar melegini üzülme tatlımmm dualarıdasın canımm
ayyy canım kıyamam sana kendini ii hissettikçe gel özletme :)) of yaa benmde kayınvaldem sürekli laf vurduruyo bi çocuğunuz olsada sevsek dye:) sanki ben istemiyorum ama onlara daha düşünmüyorz dedik geçmiş olsuna gelenlerde hamilemisn dye saçma sapan sorular soruyolar![]()
meraba canım hoşgeldinn scorpimm hamile ondan güzel haberler bekliyoruzzherkese merhabaaa. hayirli haberler var mi?
tatlım hoşgeldinnn sabırsızlıkla bekliyorum canım yazıcaklarını![]()
inşşş canımm Rabbim saglıklı kucagımıza almayı nasip etsinnbendeeeee.. kasim annlerinde gördüm onuuu. cokk sevindim. Rabbim hayilisii versin insalllahhhh
sonucu aldık eve geldik..bhcg 124 çıkmışşşş.iyimi sizce yaaaa..geçen seferkine göre güzel bence..bakalım salı akşamı tekrar yaptırıcam..ama 48 saat değil 56 saat sonra yaptırmış olucam..
offf içim kıpır kıpr..eşimle birbirimize sırıtıyoruz sadece..sevinemedik sarılamadık bile..adet olacak gibikarnım ağrıyo.ayy işte böyleeeeeeeeeeeeeeee![]()
inşşş canımm Rabbim saglıklı kucagımıza almayı nasip etsinn
sen nasılsın canım bulantın felan varmııı:26:
tatlımm ben degerlerden felan pek anlamammmm Rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin tatlımmsonucu aldık eve geldik..bhcg 124 çıkmışşşş.iyimi sizce yaaaa..geçen seferkine göre güzel bence..bakalım salı akşamı tekrar yaptırıcam..ama 48 saat değil 56 saat sonra yaptırmış olucam..
offf içim kıpır kıpr..eşimle birbirimize sırıtıyoruz sadece..sevinemedik sarılamadık bile..adet olacak gibikarnım ağrıyo.ayy işte böyleeeeeeeeeeeeeeee![]()
inşş tekrarlamaz canımmmm inşş b,tmiştirrrmide yanmasi ve bulanti var , ama iki gündür hafifledi gibi. yoksa bitiyor mu?
sonucu aldık eve geldik..bhcg 124 çıkmışşşş.iyimi sizce yaaaa..geçen seferkine göre güzel bence..bakalım salı akşamı tekrar yaptırıcam..ama 48 saat değil 56 saat sonra yaptırmış olucam..
amin canımmm inşallahhhhhhhbende sizleri çok özlüyorumm canımmm benimmm bende sabır diorumm bekliyorumm geçmesiniii
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm scorpimmmmmmmmmayy çok sevindimmmm Rabbim tamamına erdirsinn inşşşş
:
:
bilmiyom habibtem yaaa.parmağıma gece krem sürdüm ağrı kesici..sabah netten baktım meğer yasakmış hamilelereeeedualarimizzz seninleeee belirti yasaman gerekmyior suan heyecandan ne yasadigini bilmiyorrsnnn sen...zamanla gorururum sende belirtileri kusuyorum diyecegin gunlerisakin rahat ol bitanem birseyler atistirrrr ac kalmaa...kiyaamam parmagin mi agirioyr seninnn...doktor varsa gster ona gore ilac veya krem versin gecmis olsunnn habibtemmm:13::13:
sağol bitanemmm.ilk sonucu yazdım 124..içini ferah tut scorpıonsum benım dualrımız senınleeee
allahım sana sağlıklı bir gebelik ve meleğini saglıklı bi şekil de kucagına almayı nasıp etsınnnnnnnnnnn
sonucu yaz nolur merakta bırakme bızlerııııı![]()
evettt mart kedileri topiğ olalım hadiiiiiiihayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmm nasilsinnnn...sira sendeeee medcezirimdeeee umutumdaaaaa ayceciktee...mart ayinda patlama bekliyorummm topiktennnn dualarimmmm sizinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
bilmezmiyim canımmmm..seni seviyorummmm..tabii hepinizi yrı ayrııııııhabıbtemmmmmmmmmmmmmmay çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
amin kuşummm..hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm silkeletin kendinizi silkeletinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn vardir bundaaaa bir ugur....allahimmmmmmm diger habibtlerimin de yuzunu guldurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....hayalotummmmmmmm cok mutluuyum yaaaaaaaaaaaaaaa allah bozmasinnnnn allahim yuzunu guldursun scorpiminnnn ve sizlerinnnnnnn:
![]()
evet kuşum silkeletmek gerekmiş demekkiiiiiii:52bak gördünmüüü silkeleten scorpııı muradına kavustuuuuuamın habıbtemmmm amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah saglıklı bı sekılde kucagına alır scorpım meleğiniiii
rabbım bizlere saglıklı bir bebek hamılelık ve dogummmm
sızlerde hayırlısıyla saglıcakla kucagınıza almayıııı nasıp etsın can habıbtemmmm canbonummmm bıtanemmmmmmmmm kızçeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm
![]()
Ben sabah dayanamadim gizliden test yaptim.bekleyemedim cunku parmagimda dayanilmaz bi agri olustu.ilac icmeye de korktum.ama gece jel surdum.
Neysemm testte cift cizgiyi gördümmm5 dakkada belirdi.birinci cizgi gibi koyu degil ama kimyasal oldugum ay kadar da silik degil.telden yaziyorum foto ekleyemiyorum.su an cok tedirginim degerim kac yukselirmi acaba vs.
Ayy iste bole canlarim.dua edin bu sefer bebegim benimle kalabilsin.sevinemiyorum bile su an.
oy kuzum ben cıktım sen gelmısın karsılamadıkkknasılsınnn
evet bıtanem öyleymiş yarın doktorada gostercem kısmetseyanlız netten baktım birazcık iltihap varmıs
bazen bende yanma falan oluyodu ilişkiden sonra kaşıntı demkkı ondan bana gecıyodu kesın ona ılaç verır doktor antıbıyotık
çok şükür sıra bende meddcezırımmm
allllahımmmmmmmmmm şükürlerrr olsunnnnnnnnrabbım kucagına almayı nasıp etsın scorpımmmmm
olcak bu sefer gelcek teyzoşum ben ınanıyorummmmmmmm
hemen halay cekmelıyımmmmm
bitanem sıkma o tatlı canını ama dedıklerımı yap en basından kan degerlerıne baktır![]()
Canlarim kan verdim 1 saate cikar.ben devlete gidecektim.elimde bi agri var parmagimda cok fena.dedim onu da gostereyim.ama sahil falan kapaliymisnzaaten ilac ta icemem.capada bi ozel hastaneye geldik.simdi bi cafe de bekliyoruz.ayy icim daraliyo canlarim yaa.bide hic belirtim yok ondan korkuyorum..dua edin.1saate gelirim yine
Canımsınnnnnn cok sevindimmmmsonucu aldık eve geldik..bhcg 124 çıkmışşşş.iyimi sizce yaaaa..geçen seferkine göre güzel bence..bakalım salı akşamı tekrar yaptırıcam..ama 48 saat değil 56 saat sonra yaptırmış olucam..
canım yaaa çok ama çok sevindim hadi gözün aydın değerin gayet ii inşallah dahada yükselir allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin:)![]()
aminnnn..bana verilen kağıttada böyle yazıyor kuşum..sat 17 şubattı..şuan tam 4 hafta sanırımcanım bak ntten baktım:))
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
geçen sefer çok düşük çıkmıştı cnm..şimdi biraz daha iyi ama yükselişi önemli..bakalım inşallahhhtatlımm ben degerlerden felan pek anlamammmm Rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin tatlımm
canım bende öyleydimm belim ve kasıklarım 20 gün felan agrıdı adet olacak gibii inşş bebeşin seninledirrr![]()
teşekkür ederim cnmmmmm..evet yaaa yumoşum 3 mart gecesi çatlamıştı benimmmtatlimmmmmmm, sakinles... hersey güzel olucakkk. önce sakinles.. sonucun cok iyi sanirim iki haftalik hamilesin...cok yeni. sakin ol, ani hareket yapma.... cokkk su ic. dinlenn ayaklarini cok degil ama hafif yüksege koy...