Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kısçelerim... ben bi mtfağı toplayıp geliyorum... yemek yediydik balık yapmıstık.. esim kalmıst en son masada.. ben hızlı yedğim için.. e adım bosuna mı hızlı gonzales.. burda da hızlılığımı göstermem lazım :9::9:
nysem ben bi kaçıyom.. görüsmek üzere..
:54:

tamam gonzalezim benim kızçem heryerde belli etme hızlılığınııı:27::27::27:kıskanıyorummmmmm:24::24:kıskanıyorummmmmm:24::24::24::nazar:
bende biraz cıkıcam bi bakem scorpım geldımı dedım bıraz mahalle hanımları gibim:17::17:dalaştım benım kayganaylada:1::1::1:galip geldim ama :72::72::72:konusuruk yıne öpüyorummmm:54::54::54::54:

ne biliyon belki geç olduda seninki daha küçük ama ikiz değeri olmadığını belki tavan yapcak benim teyzoşlarımmmm:52::52::52::52::52:
belkim bir güzel haberin daha var bitanemmmm kim bilebilirrrr:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy ne bilimmmm cnmmm..artık ne gelirse Allahtannnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
cnm ben kaçıyom yemek yapıcam..öptüm hepiniziii:54::54:

saolasın balım.. hsbuldum..bnde çok özledim.. :54:
hadi insaAllah rahim filim ardından.. bi asılama.. gelsin bebisler :32::32::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::1::1:
evt kuzum.. öncekilerde böyle parçalar yok gibiydi sanki :26:
yok balım ne kusuru... yerim o kusuru ben :56::1::1:
bnde seni seviyorum... hadi kaçtım enisten bi mtfağı toplaysaydın çok karısdı diyo.. artık bi oturdun kalkmazsın diyo :1:
ben gidem en iyisi bi çay koyam gelirim sonra :52:

temem :51::51::51:enişteme selammm:42::42::42::42:

ayyy inşallah cnmmmmmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ozaman ilaçlar senihazırlıyor tatlım..tarnsfer bu ay olurmu acaba..artık kızın olursa adı bahar olsun:9:bahar neşesigelsin evine..ama mümkünse ikiz olsunnn..bi kız bi erkek olsun da bidaha bebiş yapmana gerek kalmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ahh cnm bu özeller kan emiyor inan..ama napıcan elimiz mahkum..olsun para yine kazanılr..sağlıklı evlat olsun daaa..daha genciz..kazanırız bitanemmm:16::16:

evt sanırım ilaçlar yavaştan yavaştan herseyi düzenliyor...:nazar::nazar::nazar:
transfer için balım sanıyom ki.. 2hafta sonar islemler bitmis olur..yani suan yumutlalıklar iğneler sayesinde büyüyüp gelisiyorlar ya.. isteline kaliteye geldiğinde yumurta toplama islemi.. ve sonrasınad 3gün üstüne de döllendkten sonar transfer islemi..
artık bahar lar mı gelicek.. cemre ler mi bilemiyorum.. :9::9::9:
ama kullandığım iğnelerden birinin kağıdında epey bi ikiz olasığıından bahsetmisler..
yani gelsin cemlere gelsin baharlar :52:
haydi kaçtım :25::25:hiç gidesim yok anam :1::1::1:

yıne kaygana geldııı:47::47::47::47:ben cıkıyorum bu sorun bugun cozulmıcek sanırım akşama anca gelırım kızçelerimmm öptümmm:3::3::3:

kuzummm dularım senibleee.. teyzoşlarımız annelerinin göbüşüne koncak bu ay inşşşşşşşşşş :16:

bu ay olmadı ama inşallaaahhh nisan ayından umutluyum bebeğimmmmmmmmm :69:

Rabbim yardımcınız olsun umuduummmmmmmmmmmmmmmmmm :16:

bitanemm Rabbim tez zamanda hepiizeee ve isteyen herkese nasip etsin inşşşşşşşşşş :16:

Canım sen stres yapma nolur, kuzucuğun sıkı sıkı tutunacak anneciğineeee, sadece totoşuna yer açıyo :52:

kuzuuum, ben de çok çok özledim seniii :16: ama denk gelemiyoruz bi türlüüüü :26:

ahhbu dr.lar bi de olaya bizim psikoloimizle yaklaşsa nolur, kuzuummmm endişelenme nolur hayırlısı ile atlatıcaksın inşş.. ondan sonra da hemencecik tekrar hamileliğin olcak ve bu kez meleğin sana sıkı sıkı tutunacaak inşş .. (bu arada arkadaşım kimyasaldan hemen sonra hamile kaldı :)

bitanemmmmmm batınmış dün, heyecanla bekliyorum güzel haberleriniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :46:

CANLARIM BNE KAÇTIMMMMM, HEPİNİZİ ÇOK ÇOK SEVİYORUMMMMMMMM İYİ GECELER :54::54::54:

Medcezirim canimmm insallah dedigin gibidir umarim hamis kalirim ama okdar allak bullak oldu ki aklim icim kalbim aptal gibi geziniyorum niye bukadar yiprandm anlayamadim uzulmocem desemde uzulmeden alikoyamiyorum kendimi....

Sagol bitanem cok tedirginim su an.insallah bu sefer benimle kalir bebisim.
Darisi tum kizcelerimin basina insallah.nerde bebek isteyen varsa Rabbim kimseyi bekletmesin

Amin tatlim insallah bebisin seninledir ve bukez sim ski tutunur annecigine...

sonucu aldık eve geldik..bhcg 124 çıkmışşşş.iyimi sizce yaaaa..geçen seferkine göre güzel bence..bakalım salı akşamı tekrar yaptırıcam..ama 48 saat değil 56 saat sonra yaptırmış olucam..
offf içim kıpır kıpr..eşimle birbirimize sırıtıyoruz sadece..sevinemedik sarılamadık bile..adet olacak gibikarnım ağrıyo.ayy işte böyleeeeeeeeeeeeeeee:9::9::9::9:

Canimmmmmmm cok cok cok ama cok sevindim Allahim hayirlisiyla saglikli bisekilde kucqginada almayi nasip eder insallah ....

tamam gonzalezim benim kızçem heryerde belli etme hızlılığınııı:27::27::27:kıskanıyorummmmmm:24::24:kıskanıyorummmmmm:24::24::24::nazar:
bende biraz cıkıcam bi bakem scorpım geldımı dedım bıraz mahalle hanımları gibim:17::17:dalaştım benım kayganaylada:1::1::1:galip geldim ama :72::72::72:konusuruk yıne öpüyorummmm:54::54::54::54:

:17::17::17:bak seenn.. :44::44::44::1::1::1:
eferim benim balkusuma..demek galibi sensin :9::9:tmm balım :54:

selamlar ben gelmis bulunmaktayım :17::17::1::1:

k
eserim hsgledin nassın kuzum :29:

medcezirim de gelmiss.. nassın balımm :46::46:

yazsaatim hsgledin cnmm .. nasıl gidiyor durumlar, iyi misin görüsemez olduk ne zamandır :16:

Son düzenleme:
kuzuummm nasıl sevindim anlatamamm, Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm içim içime sığmıo valla fena çığlık atasım varrr :46:
çok şükğür kuzum yaaa, aol ne diye aklına takılıyo 124 kimyasal için yüksek bi değer ..
boşuna aklına takılmasın kuzum, tadını çıkarınnnn:122::122: Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş, darısı bizlereeeeeeeeeeeee :16:

:62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

martta bebiş temellerini atcaz dedin bak oldu işteeeeeeeeee :52:

ben de mart ayını bitirmeden temelleri atcam inş kuzum :17:

ne gelırse derken 3 bebiş koymusun:1::1: inşallah 3üz gelir saglıklısıyla:52::52::52::52::52::52:tamam kuzum gorusuruk:54::54::nazar:
kızzz üçüzmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:53::53::53::53:anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:30::30::30::30::30:
yıne kaygana geldııı:47::47::47::47:ben cıkıyorum bu sorun bugun cozulmıcek sanırım akşama anca gelırım kızçelerimmm öptümmm:3::3::3:
hay bu kaygana of offfffffff..bi düşmedi yakandan heeeeeeeeeee:47::47::47::47:
Amin tatlim insallah bebisin seninledir ve bukez sim ski tutunur annecigine...

Canimmmmmmm cok cok cok ama cok sevindim Allahim hayirlisiyla saglikli bisekilde kucqginada almayi nasip eder insallah ....

amin gülcanımmm inşallah benimle kalırrr:16::16:
darısı tüm kızçelerime tez zamanda inşallahhhh

selamlar ben gelmis bulunmaktayım :17::17::1::1:

k
eserim hsgledin nassın kuzum :29:

medcezirim de gelmiss.. nassın balımm :46::46:

yazsaatim hsgledin cnmm .. nasıl gidiyor durumlar, iyi misin görüsemez olduk ne zamandır :16:

hoşbulduk canım, scorpionsum sayesinde bomba gibiyim ayolllll , çok çok çooooook sevindim ya:52::52::52::52::52: :nazar: :16:
sen nasılısn kuzuuuuuummmmmmmmmmmmmm :69:

kuzuummm nasıl sevindim anlatamamm, Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm içim içime sığmıo valla fena çığlık atasım varrr :46:
çok şükğür kuzum yaaa, aol ne diye aklına takılıyo 124 kimyasal için yüksek bi değer ..
boşuna aklına takılmasın kuzum, tadını çıkarınnnn:122::122: Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş, darısı bizlereeeeeeeeeeeee :16:

:62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

martta bebiş temellerini atcaz dedin bak oldu işteeeeeeeeee :52:

ben de mart ayını bitirmeden temelleri atcam inş kuzum :17:

meeedddddddddddd canımmmm ya valla çok şaşkınımmm umudum da yoktu bu ayy.dedim 3 gün peşpeşe spoşlar yetersiz gelecekkkk..ama oldu inşallahkuzum yaaaa.bakalım değerim yükselecek inşallah umutsuzluk yapmıycammm..valla mart kedisi derken ben de mart kedisi mi oldum neeeeeeeeee:52::52::52:
takıl peşime kuzummm mart bitmeden güze haberi alalım sendennn :49::49::49:

canım iim teşekkürler geldim bugün çok şükür sen naptın inşş bebişler gelirr:)))):17::17::17::17:

napalım..canım.. günde 3 iğne ile iğnelerle günlerimiz devam ediyor çok sükür tedavimizi yarıladık..
bu persembe sabah merkezimizde olucaz..bakalım kan ve ultrason dan sonar dr um ne dicek..
yumurtalarım nasılmış onları görücem..
iğnemin bitanesi, yumurta azlığında çoğaltan yapısı varmıs sanırım..
insaAllah hersey istenilen düzeyed giderde.. (simdilik çok güzel gidiyo çok sükür) sonunda o müjdeli haberi sizlere verebilirimmm :16:
hayalotum ben geçen giderken de , 2-3hafta olamıycam aranızda,. eve döndüğümde bebisleri de getiririm demistim.. ama yine eve gönderdiler 1hafta üzerine gelicen dedikleri için..gelince hayalotum soruyo..naptın getirdin mi teyzoslarımı diye.. yok dedim vermediler bu kez dee ..

artık smdi ki gidisimde bi 10 günüstüne verirle heralde diye düsünüyorum.. bakalım artık :1::1:

Back
X