- Konu Sahibi medd_cezir
- #43.501
keserımm nassınnnn

meddcezırımmm nassınn

ecehanım scorpım nassınızzzz

sunbalım hoşgeldınnn

nassınnnnn

meddcezırımmm nassınn

sunbalım hoşgeldınnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
smdi hesapladım da.. bir daha ki bat ım .. nisan ın 10 una geliyo..
acaba simdi ki tedaviyle.. o zamana sonuç alabilmis olurmuyuz ki :26::26:
ahhh bu bebisler gelecekte..simdiden beni süründüyolar
e gelsinler de kendileri sürünsün
böle dimi ama
sen naptın kuzum..bebis konusu ne alemde senin :26::26:
ben geldiiiimmmmm
anlatıyorum ecehanım artık burdan okursunnn
alıntı yapmadan geldim vallahi sinirdenama beğendim artık anlarsınız
şimdik sabah 11 gibi kaynanam geldi eşim uyuyordu daha kahve içtik güzelce sohbet ediyordukki bi ara sağ kulağım kıpkırmızı oldu bi çınlıma bi ateş dedimki ona anne biri beni konuşuyor sanırım dedimdediki ya aslında senle bişey konuşmaya geldim ama kımseye söyleme
bende söyle tabıkı duruma gore dedim
sabah annesıne gıtmıs yan bınada oturuyor bızım
zaten normaldede hiç sevmem.işte gelınıyle oturuyor annesi.ben sozde bi gece eşimin yegnı bizim eve gelmiş benle yasıt bu cocuk severımde
fılm ızlemısler eşimle.onun ertesi gunu ben mısafırlıge gıtmısım ordakı kadınlara demişimki dun gece uykusuz kaldım.onlarda nıye demıs.bende cocugun ısmı ahmet olsun
ahmet bize geldi fılm ızlendı uykusuz kaldım gıtmek bılmedı demısım
sonra ordakı kadınlardan bırı bana demıskı sakın yuz verme alışkanlık yapar soysuz onlar demıs bende evet oyleler demısım
ama tabı ortada boyle bısey yok
çocugun bızım eve geldıgı bıle cok nadır kı gece oturması hıc olmadı bır sınır bastı benı.bır bagırdım eşim uyandı kaynanm kactı tabı.artık öyle bir gozum donmuski beddua ettım.dedimki bu yalanı kapı kapı dolaşıp çıkaranı allah kötürüm yapsın kapıma yollasınkı bende helalık ıstesın dedım
eşimde bukadar buyuk beddua ettım dıye koşa koşa ananesıne gıttı.bu arada kaynanam dedıkı bana annem soyledı ben dedımkı hayalot yapmaz oyle şey ınanma dedım dedı
ananesıde eşime demıskı daha kapıdan gırer gırmez bana kendısı anlattı bu sımdı olmamıs 3 sene once olmus demıs.:26::26:
eşim geldı garıbım annem yalan soyluyor yok boyle sey ınanma sınırlenme dedı.çıktım yukarı dedım sen nıye yalan soyluyosun.dogru dıyor bana kım ozaman soyleyen dedımisim vermem dedi
dedim ki çıkaranıda soylıyenıde allah bıldıgı gıbı yapsın surunsun beter olsun beddualarımla dedım
kıpkırmızı oldu ındım aşagıya evıme tabı.
ama tabı içimdeki sınır gıtmedı dogru mu acaba dedımmı dıye dusunuyorum zaten 7 24 bendeler sesımı cıkarsam onlara derım ki evıme 40 yıldır gelen bı ınsana neden dıyeyım 1 geceden nolcak.
ya işte boyle canbonlarımmm hayalotunuzun bugun sinir devreleri patlak verdi
meddcezırım kuzum yazdım sorunumu
![]()
ben geldiiiimmmmm
şimdik sabah 11 gibi kaynanam geldi eşim uyuyordu daha kahve içtik güzelce sohbet ediyordukki bi ara sağ kulağım kıpkırmızı oldu bi çınlıma bi ateş dedimki ona anne biri beni konuşuyor sanırım dedimdediki ya aslında senle bişey konuşmaya geldim ama kımseye söyleme
zaten normaldede hiç sevmem.işte gelınıyle oturuyor annesi.ben sozde bi gece eşimin yegnı bizim eve gelmiş benle yasıt bu cocuk severımde
fılm ızlemısler eşimle.onun ertesi gunu ben mısafırlıge gıtmısım ordakı kadınlara demişimki dun gece uykusuz kaldım.onlarda nıye demıs.bende cocugun ısmı ahmet olsun
sonra ordakı kadınlardan bırı bana demıskı sakın yuz verme alışkanlık yapar soysuz onlar demıs bende evet oyleler demısım
çocugun bızım eve geldıgı bıle cok nadır kı gece oturması hıc olmadı bır sınır bastı benı.bır bagırdım eşim uyandı kaynanm kactı tabı.artık öyle bir gozum donmuski beddua ettım.dedimki bu yalanı kapı kapı dolaşıp çıkaranı allah kötürüm yapsın kapıma yollasınkı bende helalık ıstesın dedım
eşimde bukadar buyuk beddua ettım dıye koşa koşa ananesıne gıttı.bu arada kaynanam dedıkı bana annem soyledı ben dedımkı hayalot yapmaz oyle şey ınanma dedım dedı
ananesıde eşime demıskı daha kapıdan gırer gırmez bana kendısı anlattı bu sımdı olmamıs 3 sene once olmus demıs.:26::26:
eşim geldı garıbım annem yalan soyluyor yok boyle sey ınanma sınırlenme dedı.çıktım yukarı dedım sen nıye yalan soyluyosun.dogru dıyor bana kım ozaman soyleyen dedımisim vermem dedi
dedim ki çıkaranıda soylıyenıde allah bıldıgı gıbı yapsın surunsun beter olsun beddualarımla dedım
ama tabı içimdeki sınır gıtmedı dogru mu acaba dedımmı dıye dusunuyorum zaten 7 24 bendeler sesımı cıkarsam onlara derım ki evıme 40 yıldır gelen bı ınsana neden dıyeyım 1 geceden nolcak.
![]()
keserımm nassınnnn
meddcezırımmm nassınn
sunbalım hoşgeldınnnnassınnnnn
![]()
ben geldiiiimmmmm
![]()
keserımm nassınnnn
meddcezırımmm nassınn
![]()
keserımm nassınnnn
meddcezırımmm nassınn
![]()
çok kötü bi durum demedigin seyi dedin yapmadıgın seyi yaptın demek.. dememissindir canım, iyi yapmışsın valla sesini çıkarmakla.. ben olsam yapamazdım, kaynanama bagırsam eşimle papaz olurum ... kaynanamın sayesinde psikologa gidicem yarın.. seninki senden yana olmuş bak canını sıkma artık..bosver almış agzının payını, bi daha böyle saçmalıklarla canını sıkmaz canım
ahh kuzuzm benmim ya bi elti bi kaynana onlar da yetmiyomuş gibi bide annane mi karışıyo artık yuhh yaaa
senin stresten uzak durman lazım bitanem ya, asla muhattap olma kocişine de söyle konuşsun ailesiyle:26:
kıyamam ben sana kuzum, nolur kulak tıka duyma.. Allaha havale et nolur biliyorum çok zor ama lütfen bitanemmm![]()
yaw anam kelımelerde nasıl dokuluyor yalan soylerken kızarma bıle olmadı ya :26:valla bı tuhaflar allahtan eşim benzememiş hastanede falanmı karıstı bu cocuk acabaay canım yaaa ne biçim insanlar var yaaaaa offfffffffffffffffffff
Allah bu tipleri ıslah etsin inşallahhh..
boşver kuzum..tam da içlerindesin yaa aşağı tükürsen sakal yükarı tükürsen bıyık hesaaabıııııııııı
ama iyi etmişsin altta kalma tatlımmm ...![]()
canımmmmmmmmmmmm iim geldik bugün çok şükür kaynanada ii 3 hafta üzerine basma demiş doktor yaa bizimde orda çalışmalar olmadı):) bu ayda benden bişy çıkmaz gibi:)))![]()
canım bu 1 değil 5 değilki artık adamında aklı gittizaten eşim şimdiye kadar hep arkamdaydı sağolsunnn
ezıldıgım yerlerde coktu eşim askerdeyken mesela ama bu seferki başka eğerki ben sesimi çıkarmasaydım emin ol yapmış sayılıp üstüme gelceklerdi
oyuzden arada ıyı oluyor boyle bide kadın dıyorkı bana kımseye soyleme sakın nıye soyleıyım dedım 2.cıktıgımda.daha anneme kadar soyledım sahıpsız degılım ben dedım oglununda haberı var dedım.gık bıle dıyemedı habukı anneme anlatamam bıle booyle bırseyı:26::26:yaw bu kadından nefret ettıgım kadar bocekten bıle bukadar tıksınmıyorumdur yaaa
durduk yere hıc yoktan yalana bak.hadı oldu ecehanım dıyelımkı dedım eee be kadın 3 yıl dır aklın nerdeydı ozaman haksızmıyım
bunlar adamı valla sınır hastası yapar
bende bı gıtsem psikolga korkuyorum hastanede yatarım falan dıye
valla delı ederler ecehanım allah sanada sabır versın allah bunlarıda ıslah etsın nedıyeyım
![]()
öyle tabi canım ses çıkarmassan yaptı ya suçlu ya sesini çıkaramıyo diyolar... ben eşime defalarca dedim. ya ben tut yada ben kendimi korurum dedim.. bana birisi kötü bişey dese bile hemen sus sus diyo eşim.. bıktım artık ya.... kaynanam beni insanların içinde küçük düşürmeleride oldu.. gelinin ne güzel güleç yüzlü dediklerinde suratı görsen şaşırırsın daha neler neler..kasılıyorum o varken, bende nefret ediyorum ama mecburuz işte.. kendi anneme dedim bunu bogsamda paşa paşa yatsam içerde dedim..annem kızdı yaşlı o aklı okadar çalısıyo idare et falan filan... dememişsindir canım adım gibi eminim deseydin o zaman söylerdi kaçırırmı seni ezme fırsatını...... cuma günü hastaneye gittim ya tanıdık kimseye bişey söylenmiyo.. sıra bekleyen kadınlar yanıma oturdu muhabbet filan derken.. dedim nasılsa yabancı anlatimda rahatlıyım.. kadın ayetelkürsüyi oku devamlı ona karşı dedi.. dedim abla zaten süreyi yanımdan ayırmıyom okuyom okuyom fayda etmiyosen devam et kızım dedi..
ayy meddcezırım eşim anlatınca oyle kendımı yukarı attım ya benımkı tırstı
oda garıbım onun ıcınde zor bıyanda annesı bıyana karısı
takmıcam dıyorum balımda olmuyo bazen ıste ama dedım eşime bu son senı uyarısım ya bana bulasmasınlar yada otursunlar 40km yanıma bıle yaklasmasınlar dedım kesın yukarı sesım gıtmıstırben dedım nelerle ugrasıyorum ya dedım onun dedıgıne bak dedım adamda gık yok
gülermisin aglarmısın valla ınsan cıldırır meddcezırım
neysem havayı bozmıyak halay cekmeye devammmmmm
bir sinirdi geldi geçti şimdikkkk
![]()
öyle tabi canım ses çıkarmassan yaptı ya suçlu ya sesini çıkaramıyo diyolar... ben eşime defalarca dedim. ya ben tut yada ben kendimi korurum dedim.. bana birisi kötü bişey dese bile hemen sus sus diyo eşim.. bıktım artık ya.... kaynanam beni insanların içinde küçük düşürmeleride oldu.. gelinin ne güzel güleç yüzlü dediklerinde suratı görsen şaşırırsın daha neler neler..kasılıyorum o varken, bende nefret ediyorum ama mecburuz işte.. kendi anneme dedim bunu bogsamda paşa paşa yatsam içerde dedim..annem kızdı yaşlı o aklı okadar çalısıyo idare et falan filan... dememişsindir canım adım gibi eminim deseydin o zaman söylerdi kaçırırmı seni ezme fırsatını...... cuma günü hastaneye gittim ya tanıdık kimseye bişey söylenmiyo.. sıra bekleyen kadınlar yanıma oturdu muhabbet filan derken.. dedim nasılsa yabancı anlatimda rahatlıyım.. kadın ayetelkürsüyi oku devamlı ona karşı dedi.. dedim abla zaten süreyi yanımdan ayırmıyom okuyom okuyom fayda etmiyosen devam et kızım dedi..
yok bıtanem eşim bazen benı kızdırmak için annesını tutar gıbı laflar eder kı sınırlenırım hemen.ama boyle durumlarda bılırımkı haklı veya haksızım ne olursa kımseye kucuk dusurmez haksız olsam bıle eve geldıgımızde mutlaka haksızdın bılıyorsun dıme derama artık oda farkında haklı haksız arayamıyıyorum artık patlıyorum hemen yada susamıyorum eskısı kadar.helekı olmayan bıseyde varsa delı gıbı oluyorum .bayadır boyle satasmamıstı sanırım bırıkım yaptı oda
yanı bırbırımıze gırmedıgımız kaldı
yok ben ona bıde dua mı etcem allahından bulsun benden uzak olsunlar ne halleri varsa gorsunlerrokuyon okuyon fayda etmez kuzum şeytan gıbıler tövbe yarabbım ya ama sen yınede oku okuda degısmeye degısmezler sen kendı sabrına oku ecehanım .bunlar nezaman mezara gırer ozaman rahatlarızz yada bız gırerız kı buyuk ıhtımal 2.secenekbunlarda kına yakarlar artık .....
![]()
yok bıtanem eşim bazen benı kızdırmak için annesını tutar gıbı laflar eder kı sınırlenırım hemen.ama boyle durumlarda bılırımkı haklı veya haksızım ne olursa kımseye kucuk dusurmez haksız olsam bıle eve geldıgımızde mutlaka haksızdın bılıyorsun dıme derama artık oda farkında haklı haksız arayamıyıyorum artık patlıyorum hemen yada susamıyorum eskısı kadar.helekı olmayan bıseyde varsa delı gıbı oluyorum .bayadır boyle satasmamıstı sanırım bırıkım yaptı oda
yanı bırbırımıze gırmedıgımız kaldı
yok ben ona bıde dua mı etcem allahından bulsun benden uzak olsunlar ne halleri varsa gorsunlerrokuyon okuyon fayda etmez kuzum şeytan gıbıler tövbe yarabbım ya ama sen yınede oku okuda degısmeye degısmezler sen kendı sabrına oku ecehanım .bunlar nezaman mezara gırer ozaman rahatlarızz yada bız gırerız kı buyuk ıhtımal 2.secenekbunlarda kına yakarlar artık .....
![]()